|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Už to stejně nevrátíš tak na co se tím užírat. Vidíš, že spoustu lidí má podobný zkušenosti a každý na to zachvilku zapomněl. Snaž se na to nemyslet, pokud to bere tvůj manžel takhle v pohodě, tak v tom nevidím žádný problém.
Není tady
Tak to je hnus, nevím zda bych se s tím někdy smířila. Asi bych to dlouho měla v hlavě.
Zkus na to nemyslet, jinak nevím co poradit.
Není tady

Mně to přijde spíš komické 
Není tady
Oxi napsal(a):
Beata a teraz ti to uz ale asi nevadi, ked to chces skusit znovu, hm?

Upravil(a) Beata25 (2. 1. 2007 19:24)
Není tady
Vždycky záleží na nátuře člověka..jestli to přejde nebo mu to leží v hlavě...většinou je to tak, že chlap nad tím mávne rukou a jde dál, ale ženské to moc nedávají..hlavně když je to v opilosti a pak se to takhle semele...
Není tady

Upravil(a) Beata25 (2. 1. 2007 19:25)
Není tady
KALIK napsal(a):
Mně to přijde spíš komické
Jako nejaky blby po*no, vid? No to si nevymyslis, na to se musis zridit pod obraz 
Pak teprve ztratis zabrany a prozijes si v reale to, co jinak tak desne odsuzujes....a leccos se pak o sobe dozvis.... a vo vo vo tom to je!
Není tady
martino
je mu to vadi nebude nemá proč ... prakticky legálně si užil s jinou a ty jsi mu v tom prakticky pomohla že jsi pak couvla už na věci nic nemění. Problém budeš cítit asi ty s tím přítelem co byl podvedej když si užila jeho přítelkyně s tvým manželem ...
teď už to nezměníš tak to nech plavat ... ale příště by jsi měla vědět co děláš a pokud něco nechceš tak se tomu vyhnout.
Není tady
Pandorraa napsala:
Pak teprve ztratis zabrany a prozijes si v reale to, co jinak tak desne odsuzujes....a leccos se pak o sobe dozvis.... a vo vo vo tom to je!
Pan, nebo taky nedozvíš, když máš okno jako výloha a spolupijící taky. Nebo se to dozvíš dodatečně od těch, které okno nepostihlo. To jsou potom teprve divy, co člověk dokáže. Vlastní zkušenosti. 

No, taky jsem si říkal, takové přihlouplé po*no 
Jinak jsem moc rád za to, že i při totálním opití vím co dělám a paměť "zázračně" neztrácím 
Není tady
Kaliku nebo že bys ještě ani jednou nebyl "totálně" opilej? :-)
nebo ztrácí jen když chce :-))))
Není tady

majkafo, já už totálně opilej byl mockrát, no spíš několikrát. Kdybych byl opilej ještě víc, tak bych byl už mrtvej a sex bych vůbec nezvládl 
Vašku, to je ono, myslím si, že ztráta paměti po opilství je jen "údajná" 
Není tady
Kaliku, u mne ta ztráta bohužel nebyla "údajná". Kdo to nezažil, nedokáže si to představit. Já jsem problém neměla, nic nevím, ale ti kolem! Je tady stydící se smajlík? Proto si už 24 let dávám veeliký pozor. Radši. 
Jo, Martino, člověk má pít tak, aby věděl, co dělá. To je pozdě to teď rozebírat. Musíš se s tím vyrovnat sama. Tvůj muž to řešit nebude a dělá dobře. Taky by se s Tebou mohl rozejít, protože to byla asi Tvá akce, pokud jsem to pochopila. Zkus si to tak nebrat, nic jiného ti nezbyde. Určitě jsou i horší situace. Kdyby to třeba vyprávěl Tvým a jeho rodičům. Nebo oplatil svou nevěrou. Hoď to za hlavu. Jsou důležitější věci. Ostatně, vem si, kolik žen se nudilo u televize vedle pochrupujícího manžela. Víš, jak by Ti třeba i záviděly? No tak!
Není tady
...ale ty ženy u televize zase mají čisté svědomí, klid a nemusí nic takového řešit

Není tady

Majkafo, to by mě stvalo vědět, že sem si užíval a prd z toho vím 
Martina to má teď dost blbý, páč její přítel teď může udělat to samý a musí mu to projít 
Není tady
Kaliku, já jsem si neužívala.
Takže je super, že z toho nic nevím. 
Marti, pokud by tě to nepřestávalo zaměstnávat, obětuj čas a peníze na pár sezení u psychologa. Na tom taky není nic k stydění 
Martino, souhlasím s Juditou. Jestli se s tím neumíš vyrovnat, zkus to s psychologem. A taky je to od Silvestra ještě krátká doba. Možná za několik dní už budeš mít jiné pocity.
Upravil(a) majkafa (2. 1. 2007 21:31)
Martino, trápí tě to, ale na druhou stranu píšeš že manžel to moc neřeší, zkus to taky tak, třeba to po čase půjde. Když nic tak aspoň víš co dělat, vlastně nedělat příště, jednou se to může stát každému, je to ponaučení. Však se říká "neplač nad rozlitým mlékem"...
Není tady
jejda, jejda, to jsou věci, nějak jste ženský přitvrdily§ 

Není tady
Aneri napsal(a):
...ale ty ženy u televize zase mají čisté svědomí, klid a nemusí nic takového řešit
![]()
![]()
Jen jestli by některé radši neřešily...

Není tady
Tak jsem se z toho zkoušela vyspat ,už je to lepší ,doma to neřešíme,jen se mi moc nechce mluvit,manža včera znovu opakoval ať na to zapomenu a neřeším ,že jsme si na druhou stranu vyzkoušeli něco jiného ( myslím,že jemu se to líbilo asi jako každému chlapovi - on a dvě ženy) myslím,že má spíš menší výpadek ,že tam byl i jinej chlap nebo na to chce spíš zapomenout on.Dnes jsem vstávala už ve 4.hodiny nemůžu spát a radši jsem se vyplížila do práce a to sna¨d jenom proto abych mu nemusela dát pusu .Doufám,že budu mít dnes hodně práce a půjdu pak rovnou spát.
Není tady