29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jaký vaříte lehké jídla po vánocích a silvestru,potřebovala buch inspiraci
Není tady
já jsem si dnes dala u nás v jídelně brokolici se sýrem a brambory
chystám se doma dělat zelňačku, jak jsem psala jinde dělala jsem i lehké rizoto - toho je zbytek v mrazáku a taky uvítám další inspiraci....
Není tady
já jsem dnes dělala těstovinový salát.
Není tady
to je super, taky se na něj chystám, ale musím říct, že u nás jdou spíše teplé varianty těstoviny
Není tady
a jakpak jsi delala to rizoto,dik
Není tady
já mám takovou rychlou variantu
tentokrát to bylo lehčí tím, že krůtí prsa a křídlo byly už upečené, tak jsem to jen pokrájena a na tom tuku vypečeném z krůtičky jsem maso na cibulce trošku obdělala a mezitím jsem uvařila několik (tentokrát 3) pytlíky rýže.
Když bylo maso skoro hotové - což bylo za chviku - tak jsem tam přidala tu zeleninovou směs, jen aby se chviličku dusila a natáhly se do sebe ty chutě. Pak jsem to smíchala dohromady s rýží a přichutila Podravkou. Samozřejmě u nás nesmí chybět navrch kopec nastrouhaného sýra.
Není tady
Grenadýrmarš - uvařit stejný poměr širokých nudlí a brambor ( nejlépe ve slupce, pak oloupat a pokrájet na kostičky), usmažit cibulku, zasypat lžicí mleté papriky a smíchat vše dohromady. Lze vylepšit uzeninou, nebo vyškvařenou anglickou slaninou. K tomu kyselou okurku. Je to fakt výborné!!!
Není tady
K tomu grenadýrmarši je nej....sádlo.Nemůžu si pomoct...Přidávám i pepř...
Není tady
Ma to zde nazev Lehka jidla,ale to co tu procitam ,tak to lehkosti nema nic spolecneho
Není tady
Nie su lahke, ale o to su chutnejsie!!! Idem na grenadyrmars, uz slintam......
Není tady
V osolené vodě lehce povařit menší pórky, mladé cibulky nebo třeba chřest, obalit v plátku šunky a zapéct...
Právě jsem zakoupila "Báječné recepty lehkých jídel, po kterých nepřiberete ani gram" (Paní domu speciál) za 29,90 Kč, už jsem zkusila zapečený květák a mužským to chutnalo.
Není tady
Ito to je časopis? Mohla by jsi sem hodit nějaký receptík ?
Není tady
Není tady
Kuřecí frikasé: Lžíci mouky, sůl pepř - obalit kousky kuř.masa, opékat v hluboké pánvi s cibulkou a česnekem na mírném ohni 5 min. Přidat nakrájenou papriku a žampiony, podlít vývarem,přikrýt a dusit 10 min. Vmíchat jogurt, nakrájenou petrželku, případně pepř a sůl. Ihned podávat s rýží nebo bramborami.
Není tady