29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky chteli bysme s pritelem vyrazit na nejaky recky ostrov krome Krety(tym jsme byli) Korfu to je moc vysoko.Je plno mensich strovu na jihu, tak ktery????
Není tady
Ahoj, já jsem byla s přítelem na ostrově Zakynthos a pokud jsi romantický typ a máš ráda přírodu, tak je to to pravé.
Jinak kamarádka navštívila ostrov Kos a taky si to moc chválila, hlavně jídlo.
Není tady
Tak jsme zamluvili Kos, jsem zvedava.Byl jste tam nekdo??
Není tady
Ostrov Kos je nádherný, plný zeleně. Rozhodně si půjčte kola, nebo čtyřkolku nebo auto a projeďte jej. Nejvýznamnější pamětihodností ostrova je Asklepion. Také se zajeďte podívat do hlavního města - archeologické muzeum, ulice palem, Římský dům, prostě je tam toho hodně. Zjistěte si jestli máte možnost jet na výlet do Bodrumu - lodí (raketou) - návštěva mausolea ( jeden z 8 divů světa) a orientální tržnice. Kos není moc velký, ale je opravdu nádherný a život tam není pro turisty tak drahý jako na Rodhosu nebo Krétě.
Není tady
Moc diky za informace.To jsem rada, ze jsou pozitivni.Kola mame v cene zajezdu, takze urco to projedeme.Ted uz se tesim jeste vic
Není tady
Nejvíce se mi líbil Rhodos.
Není tady
Kos, hotel Atlantis - super! Kypr, hotel Silver Sands - super!
Není tady
sandonorica napsal(a):
Ahojky chteli bysme s pritelem vyrazit na nejaky recky ostrov krome Krety(tym jsme byli) Korfu to je moc vysoko.Je plno mensich strovu na jihu, tak ktery????
Byli jsme na Zakynthosu,moc se nám líbilo. Doporučujeme.
Upravil(a) Mirusa (19. 3. 2007 13:38)
Není tady
Ahojky, já jsem byla na Kefalonii, tu vřele doporučuji, pak jsem loni byla na Krétě, tam byl ale dost vítr (byly tam všude písečné pláža, takže si asi dovedeš představit jak jsme vypadali) a z toho jsem byla zklamaná. Letos jedem s přítelem na Korfu tak uvidíme
Není tady
Ahoj, s manželem strašně milujeme Řecko, hlavně ostrovy.. Byli jsme na Korfu, Lefkádě, Kefalonii, Zakyntosu a také na pevnině na Olympské riviéře.. Úplně nej nej nej bylo na Lefkádě, opravdu doporučujeme tento ostrov někdy navštívit.. A letovisko je nejhezčí Agios nikitas!! My létáme vždy září-říjen a vždy jsme měli teplo, létáme na last-minut a je to vždy super a vždy v tu dobu je z čeho vybírat. Druhý moc pěkný ostrov je Kefalonie.. U každého řeckého ostrova platí půjčit si skútr nebo auto a celý ostrov si projet, stojí to za to. Na té Lefkádě jsme byli na kouzelné pláži (bílé oblázky, průzračné modré moře, a vysoké bílé útesy nad námi) celý den úplně sami;), nejhezčí pláž byla milos a egremni!! No řecko je prostě super a nedáme na něj dopustit.. Kos bude určitě také stát za to!!
Není tady
slavka napsal(a):
Ahoj, s manželem strašně milujeme Řecko, hlavně ostrovy.. Byli jsme na Korfu, Lefkádě, Kefalonii, Zakyntosu a také na pevnině na Olympské riviéře.. Úplně nej nej nej bylo na Lefkádě, opravdu doporučujeme tento ostrov někdy navštívit.. A letovisko je nejhezčí Agios nikitas!! My létáme vždy září-říjen a vždy jsme měli teplo, létáme na last-minut a je to vždy super a vždy v tu dobu je z čeho vybírat. Druhý moc pěkný ostrov je Kefalonie.. U každého řeckého ostrova platí půjčit si skútr nebo auto a celý ostrov si projet, stojí to za to. Na té Lefkádě jsme byli na kouzelné pláži (bílé oblázky, průzračné modré moře, a vysoké bílé útesy nad námi) celý den úplně sami;), nejhezčí pláž byla milos a egremni!! No řecko je prostě super a nedáme na něj dopustit.. Kos bude určitě také stát za to!!
Ahojky,taky letos plánuji Lefkádu.Nemohla bys mi doporučit bydlení?Dík Iv.
Není tady
absolutně Lefkáda !! Hodně info o všem kolem Řecka se dozvíš z www.recko.name/diskuze.php určitě si to otevři, jsou tam nádherné fotky i recenze hotelů, tipy a popisy míst,no prostě všechno.
Kos asi nebude špatná volba........
ať se vám tam líbí........
Není tady
Ahoj!
nevíte jak to je s all inclusive v Řecku? Některé země mají skvělý all inclusive, dobrá jídla, velký výběr, alkohol vč. míchaných drinků apod., jiné zas docela škudlí, chci do Řecka a nevím jak je to u nich, máte zkušenosti?
Díky za rady...
Není tady
Ja som sa zamilovala do Kréty... a all inclusive sa mi zdá zbytočný prepych v tom teple... ale to je vec názoru.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som sa zamilovala do Kréty... a all inclusive sa mi zdá zbytočný prepych v tom teple... ale to je vec názoru.
Není Selimo, v našem případě ne, jíme 7x denně, a i když mě baví vařit, tančení kolem sporáku mám doma dost. Chci chodit k hotovýmu, mít všeho dost a totéž platí i drinkách - prostě si to chceme užít a mít se jak v bavlnce, ale jak říkám, bohužel ne všechny země mají pod pojmem all inclusive stejný standard, do řecka moc chci, takže bych byla ráda, kdyby to tam bylo OK
Není tady
Nebyl jste nekdo v letovisku Tigaki na ostrove Kos?A co vyleteni??
Není tady
Letos poprvé jsem se rozhodla pro Řecko. Potřebovala bych vědět, kde je pěkné potápění, jen se šnorchlem. Nemáme malé děti a ani písek nemusíme. Kdopak poradí kde bych našla to pravé
Upravil(a) Zakouma (16. 6. 2007 21:47)
Není tady
Zakoumo,
zkus Plakias, je to letovisko na jihu Kréty. Je zde možnost udělat si kurz potápění, dostaneš certifikát a tento kurz vede česká rpůvodkyně. Je tam krásná příroda a skalnaté pobřeží.
Není tady
Suprové stránky, najít se tady dá spousta užitečných informací:
http://www.recko.name/
eliimoor: Ahoj, a v které oblasti Zakynthu jste byli? My jedeme do Laganasu a bohužel, jak jsem dnes zjistila na netu, tak je to přesně opak toho, co jsem paní v CK popsala, co bych si asi tak představovala. Čili - nespoutaný noční život a hlava na hlavě. Pokud jste byli někde v okolí, můžeš mi poradit, kam jste se chodili koupat, klidně si i kousek zajdu, než abych se nechala ušlapat.
Není tady
my jsme byli v Laganasu, hlava na hlavě, v noci děsný kravál
pak jsme si našli klidnou pláž
sejít k moři a dát se vlevo, 1-2 km jít v moři, v yhnout se davu a příjdete na pláž, kde kladou želvy vejce, jsou tam takové košíky a hlídají to tam
v každém případě jeďte na plavbu kolem ostrova, nekupujte to od delegátky, stálo to 28 E na osobu, v Laganas hned u moře stával chlápek a prodával to samé 27 E na 2 osoby! na tom stejném místě nastoupíte do místního autobusu a máš to za polovic
Není tady
jo ještě, první den, vlastně večer, když jsme přijeli, tak jsme se šli vykoupat a myslela jsem, že se rozbrečím, auta jezdily až k pláži, pak jsme zjistili, že je to dovolené až po 17 hod
prvně si vše prohlédněte a zjistíš, že to jde
ta plavba byla super, celodenní, modré jeskyně a pláže, zakotvili na mělčině a skákali jsme z paluby do moře
Není tady
Vera: Díky moc za tipy. Snad tam taky nějaký ten koutek pro sebe objevíme. S tím výletem to tak určitě uděláme. Hlavně proto, že agentura nabízí 2 výlety - 1. pláž ztroskotání, 2. přirozeně Modré jeskyně a za 900 Kč na osobu. Chtěla bych právě vidět obojí, ale je to dost peněz a navíc mi to přijde od agentury dost vyčůrané.
Bohužel, jak moc jsem se na tu dovolenou těšila (12 let jsem nikde nebyla a už se asi jen tak nepodívám), tak zjišťuji, že se mi tam chce míň a míň. Jak už jsem psala, paní z CK mi doporučila přesně pravý opak toho, co jsem chtěla. Bohužel, stornovat to za jinou oblast už asi nepůjde.
Není tady
abadon. těš se..........................moře má přes 30. paráda a ten výlet to je pláž ztroskotání a uvidíte i jeskyně, vče v tom 1 výletě, za polovic než nabízí agentura, koupili jsme to na hlavní v Laganas, na rohu, kousek od moře
nabízí taky výlety Careta Careta, to jsou ty obrovské želvy, na to nechoďte, běžte úplně napravo, tam je ostůvek, s dřevěným mostkem, jsou tam potapěči, tam ty želvy uvidíte taky a v lepší atmosféře, když budete mít štěstí, tak je uvidíte v moři, třeba si na ně i sáhnete
je to rušný ostrov, v noci zábava, disko, ale těš se na to, počítej s tím, nenech si to pokazit, já když to hodnotím, tak super, krásná koupačka, za den jste zorientovaní.,,,,,,,,,kam a jak
Není tady
my jsme byli ubytovaní ve studiu Denis
Není tady