29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky.
Trochu se zajímám o astrologii a tak jsem byla zvědavá,co je vlastně Matýsek za znamení/narodil se 23.9.-takže na rozhraní znamení Panny a Vah/a hlavně,jaký má ascendent.Ten může hodně ovlivnit osobnost miminka.......Už vím jak na to-Máťa je narozený ve znamení Vah,ascendent má ve Střelci a podle čínského horoskopu je Pes.Kdyby někoho z vás zajímalo,jak jsou na tom vaše robátka a v krátkosti co od nich můžete v budoucnosti čekat-co se týče vlastností a sklonů,můžete mi napsat jejich přesné datum narození a čas a já vám napíšu v čem jsou.Je to takové moje hobby a baví mě to.Mějte se zatím krásně,pozdravujte drobečky,pa Iva.
Není tady
Ivule napsal(a):
Ahoj holky.
Trochu se zajímám o astrologii a tak jsem byla zvědavá,co je vlastně Matýsek za znamení/narodil se 23.9.-takže na rozhraní znamení Panny a Vah/a hlavně,jaký má ascendent.Ten může hodně ovlivnit osobnost miminka.......Už vím jak na to-Máťa je narozený ve znamení Vah,ascendent má ve Střelci a podle čínského horoskopu je Pes.Kdyby někoho z vás zajímalo,jak jsou na tom vaše robátka a v krátkosti co od nich můžete v budoucnosti čekat-co se týče vlastností a sklonů,můžete mi napsat jejich přesné datum narození a čas a já vám napíšu v čem jsou.Je to takové moje hobby a baví mě to.Mějte se zatím krásně,pozdravujte drobečky,pa Iva.
Ahoj Ivulko,
tak ty jsi můj človíček, taky mě tohle moc zajímá, žel Bohu, tomu rozumím jak koza petrželi Takže budu ráda, když mi něco o Tobiáškovi napíšeš
Narodil se 10/12 2006 a to v 16:49....Kukukuju
Upravil(a) Marika (27. 9. 2008 19:09)
Není tady
Ahoj Ivule, moc ráda bych využila Tvojí nabídku, moje děti jsou narozené ve znamení Vodnáře a lva a právě jim vůbec neodpovídají - myslím si, že musí mít velice silný ten ascendent a já nevím, jak ho zjistit. Tak Tě moc prosím, zda mi neporadíš. kluk 26.1.2002 v 20,55 a holka 18.8.1999 v 10,50. děkuji předem.
můj mail je alalak@seznam.cz nebo mi prosím napiš soukromou zprávu. děkuji moc.
Není tady
Jé Ivulko, tak i já tě zneužiju a budu ráda, když mi něco písnej o té naší berušce Moc mě tohle zajímá, ale taky tomu bohužel moc nerozumim.
Natálka se narodila 21.11.2006 v 19.00 hod.
děkuju
lucie.prokop@seznam.cz
Není tady
Jééé, můžu taky? Někde na netu jsem si vyjela kompletní horoskop, ale bylo tam tolik pro mě nic neříkajích informací, že jsem z toho byla akorát jelen.
Adam se narodil 12.6.06, v Praze, v 19.25
jitka.volna@centrum.cz
Děkujuuuu, pa
Není tady
Prosím, prosím, my se taky hlásíme. Patrik, 3.5.2002 ve 20.10, je to býk a ascendent ve štíru-prý vražedná kombinace a pak prosím Kateřina, 29.8.2006 v 18.55 - panna a ascendent má prý v rybách. Děkuji mockrát.
pesl.svatoslav@volny.cz
Upravil(a) Heli (2. 1. 2007 12:45)
Není tady
Ahojky, prosím prosím taky bysme chtěti.
Michálek se narodil 23.12. ve 23:00
kernovap@centrum.cz
díky moc
Není tady
Ivulko to jsis na sebe usila bic:) to budou chtit vsichni taky se pridavam.
Natalie 19.10.2006 3:53
kladna@email.cz
predem moc dekuji
Není tady
Tak my se přidáme, ne že bych byla na horoskopy, ale jsem trochu zvědavá:
Mikulášek 25.12.2005, v 5:39 (ráno), silvia.b@seznam.cz
moc dík Alexx
Není tady
Ahoj Ivuško, to sis na sebe opravdu ušila bič!!!
Jinak mě by to u malé taky zajímalo, taky je narozená na rozhraní a v každém horoskopu je jiné znamení. Malá se narodila 23.08.2003 v 9.50 hod. Sice se měla narodit až o měsíc déle, sama na svět nechtěla, musela !!! Tak jestli bys mi napsala , byla bych ráda. Děkuju
jfabi@seznam.cz
Není tady
Ivulko, prosím tě, poraď! Manžel se narodil 19.2., jaké je vlastně znamení? On tvrdí, že ryba, ale v některých horoskopech je 19.2. ještě vodnář. Díky
Není tady
Ivulko, tak to je něco pro mě. PROSÍM, naše Anetka se narodila 23.8.2001 , v 7hodin přesně. Je také na rozhraní - lva a panny, můžeš mi zjistit v jakém znamení teda je? Koukám, že Jery má stejně narozenou holčičku. A naše Kateřinka je narozená 28.4.2006 v 8,58 hod. Můj mejlík je S.Ubry@centrum.cz. Předem mnohokrát děkuji.
Upravil(a) Simka (2. 1. 2007 17:55)
Není tady
Ahoj Ivule, také se přidám, jestli se na mě dostane ještě letos řada
Obě holky jsou Pražandy
Jíťa 12.2. 2004 v 12,39 hod
Lenka 19.10. 2006 v 18.10 hod
Moc a moc děkujem
jan-jana@volny.cz
Není tady
holkyy taky se pridam jestli muzu...Neli se narodila 25.8.2006 v 15.22 hod
dekujuuuuu
terezakaniova@seznam.cz
Není tady
Tak jestli budes mit jeste cas a naladu na nas, tak bych se taky rada neco o Tomiskovi dovedela :-) Narodil s 22.12.2005 v 3:12 hodin.
matou@centrum.cz diky ahoj
Není tady
Holky,data mám a prosím jen o trpělivost,postupně vám to pošlu,zatím pa Iva.
Není tady
Ivi, jsi na nás hodná, už se těším, co na ty moje holky najdeš.
Není tady
Teda Ivuško, a nemáš strach, že tě tady zahltíme daty ??
Já jsem taky docela zvědavá, já jsem býk jak vyšitý, tak bych chtěla vědět, zda i Káča je štír se vším všudy
Tak tedy kateřina 22.11.2005 17:20hodin
Kujííííííííííííííííí
Není tady
Ivulko taky moc prosíme... Kikinka je 15.11.2006 ve 22.17h
Maila mám: maly.kremilek@seznam.cz
Není tady
Taky bych moc prosila Tomášek 17.7.2006 v 12.25 h. Moc děkuji SKraut@seznam.cz :-))
Není tady
Ahojky,
taky je zajímavý indiánský horoskop - podle něho je náš Jurášek ve znamení havrana - a co je na tom? No on se totiž jmenuje příjmením Vrána
Ivulko, pokud vyzbydou síly, tak náš Jurášek se narodil 9. 10. 2006 přesně v 15.00 hodin v Jihlavě.
Předem děkujeme.
Sun.
Není tady
Taky přidávám datum a čas naši Míši - 8.4.2006 ve 12:05hod..... Předem moc díky!!!
Není tady
Reny,potřebovala bych u manžela ještě ročník narození,díky Iva.
Není tady