1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Leidei,my jsme Tedíka koupali ve vaničce, normálně na ruce. Voda cca 37stupňů, existují i různé lehátka na koupání, které koupí v dětských obchodech. My jsme dávali do vody nějakou olejovou koupel, ale není to třeba, potom jsme namazali olejíčkem nebo mlíčkem, na pr... rybilku, na pupíček líh( vytíral se, ale jenom na začátku), do uiček jsme měli speciální pejle, abychom ho nebodli, někde jsem četla, e na očička by jsi měla mít převařenou vodu a vytírat je, ale to jsme nedělali.
Teď na nae miminko koupím koupací kyblíček
Není tady
Děkuji, v lékárně mi nabízeli borovou vodu na otírání očíček, tak ji asi koupím... Jen prostě nevím, zda si dát mýdlo na ínku, umýt ho a pak jetě amponem vlásky, nebo něco rovnou do vody a umýt tak celého prďolku.... Ale to mi asi poradí v porodnici, plaím asi zbytečně
Není tady
Tedík měl na hlavě pár chlupů, take jsme mytí vlasů neřeili. Borovou vodou nic nezkazí. Neboj se, se vím ti poradí, od toho tam snad jsou............
Není tady
Leidei....tu borovou vodu jsem si vdycky kupovala a po cestě z porodnice domů..... zároveň s lihem na pupík a jetě nějakýma srajdama
Asi má nějakou trvanlivost
Není tady
No právě, ale já jen chci být připravená a poslat do lékárny potom přítele a tomu musím dát přesný seznam, nebo donese něco naprosto jinýho....
A Pinky, jak je, co bříko, roste???
Není tady
Leideo,Megg
holky, spousta věcí je jinak.
Megg, mamka to myslí dobře, ale dětské mýdlo se téměř nepouívá.
Miminka vás naučí koupat v porodnici. Voda má mít 37°C ( doporučuju teploměr). Jsou dva způsoby, dítě se dá na podloku omyje ínkou s trochou mýdla, nebo spíe gelu a pak se opláchne sprchou, nebo se do vaničky ( kýblíku) dá pár kapek přípravku do koupele ( osvědčenou mám niveu, johnson-pouze koupel pro dobrý spánek, bubchen - momentálně mají novinku, dvouslokovou pěnu), a omyje se inkou ve vaničce a otře. V estinedělí se doporučuje pouívat plenkové osuky, jsou etrnějí ne froté. Momentálně se děti po koupání moc nemaou, jen pokud mají suchou kůi. A na to je nejlepí obyč. slunečnicový olej z lékárny. Pak se namae pr... - opravdu nejlépe rybí mastí a nejlépe váenou z lékárny.V tubě, nebo ostatní krémy jsou velice praktické na cesty k Dr, na návtěvy atd.
Děti se nekoupou denně, hlavička se meje ze začátku jen vodou ve vaničce, amponem a později.
Na pupíček potřebuje líh z lékárny.
Na očička si můe dopředu koupit v lékárně kapky. Ne vechna miminka je potřebují.
Prádýlku jsem nejdřív namáčela rukávek v umyvadle jestli poutí. A něco opravdu poutí.
Není tady
Tiffi...tak to má naprostou pravdu !!
Já jsem hodila do pračky na 60 st. bodýčka ze 100% bavlny..takový ty s proukama, obrázkama atd. No a ty co byly nový u nejsou od 3-6 měsíců, ale od 0-3...a to beze srandy !!!
Není tady
Ahojky těhulky
Tak se hlásím k vám, jsem z toho nějak vyprdlá a přemýlím jak co vyprat a s čím a tak...
Peru u leta, mám na krku jen dost málo pracích katastrof a teď se cítím jak nováček
Mám koupenou Lovelu, ale koupila jsem ne tu tekutou, ale normálka práek. Mě připadá, e prádlo vůbec po vyprání nevoní. Vyprala jsem v ní první várku - plenky a tetra osuky na 90 .
Teď jsem tedy radi dokoupila i Lovela avivá, aby nám prádélko troku vonělo.
Jak to máte vy? Vechny píete, e prádlo krásně voní a u nás nee...! Dělám něco blbě ?
Prosím poraďte.
no a s nákupem kosmetiky pro mimi jsem taky jetě nezačala. Ale chystám se vyrazit do lékárny a brzy začít. Musím koupit i olej na masá hráze. 34 tt začnu přítí týden, tak to snad do konce týdne nakoupím :-)
A taky vůbec nevím, jakou značku nakonec vybrat... To je normálka sloitý
Není tady
luluc, ona právě nádherně voní ta tekutá Lovela.
S prákem nemám zkuenost
Pinky, prát na 60°C se nevyplácí
Není tady
taky mam koupeny prasek lovela a i avivaz lovela....
Není tady
A holky, vypere vám ta Lovela fleky od jídla?Mě teda speciálně ty oranzovy mrkvový nebere. Peru ve na 60.
Není tady
taky jsem slysela ze lovela neni moc na skvrny dobra...ja ji koupila ted na vyprani jeste pred nosenim, ale pak asi budu pouzivat neco jineho...
nevite ten prasek "batole" jaky je?
Není tady
Já jsem si teda koupila u i na první praní Persil sensitiv, práek na bílé, gel sensitive na barevné a k tomu avivá Lenor sensitive a peru v tom i nae prádlo (jsem na běný Persil práek i gel zvyklá a nedám na něj dopustit).
Není tady