6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak my máme taky ten sencor a mám jí vyzkouenou na Tedíkovi a je o.k.
Do hlídačky dechu jdu určitě, u u Tedíka výborně poslouila................
Není tady
Pinky tak já je dostala od jeíka, ale u jsem je vyzkouela, kdy mi bylo nevolno tak jsem leela s chůvičkou v lonici a muíček byl s druhou v obyváku a já mu dávala povely :-) Bylo to fajn, nemohl odpovídat, tak musel vdy přilítnout do lonice. fungují.
Já jsem fakt dost hluchá tak se mi seknou.
Není tady
Pinky ta Philips má dosah cca 150 metrů, ale mám vyzkoueno, kdy jsem la jednou pro oběd do restaurace, e fungovala i na 200 metrů. Záleí jaké jsou překáky, do baráku bych si toho philipse pořídila, pak ho jetě střelí. I kdy já chůvu opravdu vyuívám i teď, hlavně na horách, kdy sedíme v baru a syn spí v patře. S tím senzorem jsem měla patnou zkuenost, syn se dost přetáčel na bok i jako mimís a jak vybočil z prostoru senzoru, řvalo to jak pominutý a my byli vichni v noci auf a natvaný.........
Není tady
Tak nám jeíek přinesl také chůvičky. Jsou to PHILIPS a maji tam napsáno 200m, jestě jsme nevyzkoueli, tak uvidíme, jak budou fungovat. Jirkovi rodiče maji Elektro a Jirka tam je samo taky. Tak poradili. Jsou dvoukanálové
Není tady
hmm koukám,e Pinky mi uetřila práci a zaloila toto téma
my ted dostali Microcom..s kamerkou..a můu říct,e teda nám vůbec nefunguje take jsme ho vrátili..a to bydlím v bytě..
take asi řekneme,e chceme Philips.... ale nevím,jeslti stačí ten nejlevnějí za těch 1299 ... nějka typ 361... neboraději máme koupit -nebo si spíe poručit a doplatit ten draí! co stojí nějak 1500Kč.
nemáte někdo ten základní typ za těch 1299? a jste s ním spokojení ?
Není tady
my máme PHILIPS SBC SC 463 kolik stojí nevim ale něco kolem 1900
Není tady
xsonah ahojjj !! Tebe jsem dlouho neviděla !!!! doufám,e se máte s mimčem dobře !!teda....ty má u dlouhý metřík a to si pamatuji,jak jsi otěhotněla !!!!!!
ty tvé chůvičky jsou prý super !!!! tak jdu prohlédnout net...
Není tady
:)jo ?? super !!! tak hurá na nákup přes net jupí
myslela jsem,e se obejdu..jene z kuchyně do lonice neslyím vůbec nic..a to máme jen 3+1.,,take u se těím,a je budu mít doma děkuji
Není tady
Tak my máme taky Philipse - jsou různý druhy - nám stála něco okolo 2 tisíc. Není oboustranná, ale je digitální má kontrolku na to, jestli je v dosahu, volbu různých kanálů a volbu hlasitosti. Bydlíme v baráku a dosah je opravdu vude včetně zahrady a garáe. Měli jsme půjčenou Microcom ale nebyla digitální a něco jí ruilo a stralivě uměla.
Není tady
Jo a jetě k tomu monitoru dechu. Mám Nanny a nemůu si jí vynachválit. V noci můu v klidu spát a nebudím se hrůzou, e malej přestal dýchat. Máme ho normálně v postýlce a jetě se nestalo, e by začal hvízdat omylem. (natěsí ani v oprávněném případě)
Není tady
Lenina2 napsal(a):
Tak my máme taky Philipse - jsou různý druhy - nám stála něco okolo 2 tisíc. Není oboustranná, ale je digitální má kontrolku na to, jestli je v dosahu, volbu různých kanálů a volbu hlasitosti. Bydlíme v baráku a dosah je opravdu vude včetně zahrady a garáe. Měli jsme půjčenou Microcom ale nebyla digitální a něco jí ruilo a stralivě uměla.
leni..já ted nala na netu v akci asi tu o které mluví..za 1507kč..tak jsem jí hned objenala.... mám radost !!jak to tak poslouchám,tak Philips má zatím jen dobré ohlasy..
ten Microcom nám taky uměl ..a obrazovka byla děsná..take doufám,e tentokrát to bude lepí !
Není tady
tak máme NANNY.. a hned první noc po příjezdu z porodnice se spustil..nevím,jeslit oprávněně.snad ne..malá hezky oddychovala..ale raději faleně ne vůbec !!!! od té doby ádný poplach...a jsem opravdu klidnějí !
Není tady
My taky máme Philipse SCD463, dostali jsme ji jako dárek a je super
Malá večer ne jdu spát spí nahoře v podkroví v pokojíčku a opravdu slyím kadý její zavrnění
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
My taky máme Philipse SCD463, dostali jsme ji jako dárek a je super
Malá večer ne jdu spát spí nahoře v podkroví v pokojíčku a opravdu slyím kadý její zavrnění
joo LUcinko..tak to je ona 463 a stojí 1509 ne 1507 jsem to spletla..
http://elektro-dvd-audio.nej-ceny.cz/21 … vicky.html
tak to mám radost
Není tady
Petricka80 ahoj, jo máme se fajn, u máme kočárek. koupili jsme x-lander xa. V úterý jdu na kontrolu na gyndu a pak u budu chodit do porodnice. Taku u mám radi sbalenou
Není tady
Ahojky musím se zastat Sencoru, my ho máme a, bydlíme v baráku a ádný problém, jsem spokojená, dosah taky a na zahradu a broučka slyím při kadým prdnutí do peřin a stál to jen 500,- jinak monitor dechu si nemůu vynachválit, po tom co měl malej problémy po porodu tak jsem opravdu klidnějí, kdy v noci vidím blikat to světýlko a faleně mi to jetě nikdy nepípalo
Není tady
Ahojky, my jsme po zralé úvaze koupili Philipse SCD 465 - uvádí dosah 200 m, 16 kanálů, jednosměrná. Stála mě 2000,-. Má ji vagrová, sice starí typ, SCX 465(rozdíl je v počtu kanálů, u této jsou 2), ale je max. spokojená. Slyí malou a do sklepa - vlastně přes dvě patra.
Podobný typ je SCD 463, tam je rozdíl, e není dobíjecí jednotka pro rodičovský kus - stojí asi 1600?
Není tady
Evi--ahoj ..prosím tě..dobíjecí jednotka znamená co ?? e se baterky nedobíjí při zapnutí do sítě ??nebo co ?? nějak to nechápu..no kadopádně..u jsem si tu 463 objednala..tak snad to není nějaká moc důleitá věc..to by mě... nas..
Není tady
U 465 jsou články intergrované v obou dílech přístroje - děstkou část strčí do zásuvky a rodičovskou nosí u sebe třeba a kdy je vybitá, postaví jí do dobíječky (jestli zná takové stolní dobíječky na mobil).
A u 463 myslím, e do té rodičovské strčí dobíjecí baterky(nebo normální články) a a se vybije, tak je vyndá a vymění, nebo dobije. Akumulátory nejsou součásti balení.
Snad jsem to nespletla.
Není tady
aha.. tak to jo..to neva.. holt musím koupit nabíječku na baterky a nabíjecí baterky ale doufám,e teda k tomu je alespon adapter,e pokud tam nebudou baterky.tak to pojede ze sitě... tak děkuji
Není tady
Tak si to uij. A mějte se i s Natálkou krásně.
Není tady
ahoj těhulky i maminky .
uvauji o koupi této chůvičky od fischer price , máte s ní někdo zkuenosti? na netu jsem ji nala i za 700,-, co je pro mě cena vcelku přijatelná a značka mi taky nezní nejhůř .
budu ráda za kadý názor!
Upravil(a) dagi (12. 4. 2008 11:22)
Koukám, e je to trochu starí téma, ale třeba někomu můj názor pomůe :-) My jsme s manelem nejdřív byli proti tomu, abychom pořizovali nějakou předraenou, v naich očích zbytečnou, dětskou chůvičku. Kdy jsme ale jednu dostali od mojí mamky, která ji kupovala na http://www.chuvicky-monitory-dechu.cz/ , tak jsme museli přiznat, e je to věc velice praktická ;-)
Není tady
pavlinka14 napsal(a):
Koukám, e je to trochu starí téma, ale třeba někomu můj názor pomůe :-) My jsme s manelem nejdřív byli proti tomu, abychom pořizovali nějakou předraenou, v naich očích zbytečnou, dětskou chůvičku. Kdy jsme ale jednu dostali od mojí mamky, která ji kupovala na xxx, tak jsme museli přiznat, e je to věc velice praktická ;-)
Bodej - sami svoje penízky nevyhodíte přeci...
Není tady