6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky- maminky...vybíráme dětskou chůvičku..pro nás novinka, protoe za doby, kdy byli kluci miminka to teprve začínalo
Potřebovala bych poradit jakou si koupit !! Jakou máte a jestli jste s ní spokojení.....??!!
Nechceme moc drahou..tak kolem 1500,- Kč, nemusí být ani oboustranná, hlavně, aby měla dosah např. i před barák !!!
Kamrádka má nějakou Sencor nebo tak nějak a kdy zajde za pár zdí a není ve volném prostoru, tak u to po 100m skoro nefunguje....
Děkujuuuuuuuuu
Není tady
Pinky, já mám Philipse, dost často je mají v akci v Makru, kupovala jsem je tam, byly za tisícovku, normálně asi tak těch 1500. Vyuáváme jí dodnes (na hory, dovku) a jsme moc spokojeni. ádná porucha, super dosah a dva kanály, kdyby se vám třeba sely někde dvě, tak si dáte kadá jinej kanál. Slyela jsem i kdy si syn prdnul Přeju astnou ruku při výběru
Není tady
Pinky ahooooooj
to kouká, e jsem tu, co??
No ty má teď krásný starosti, viď. To já mám teď docela jiný
Pinky, s tou chůvičkou - kamarádka má taky takovou nějakou z obchodu za pětistovku a nemůe se s ní vzdalovat nějak daleko. To je blbý. My máme od Philipsu tu docela obyčejnou (nevzpomenu si na ten typ - to číslo) a nemůu si ztěovat. Není oboustranná, ale je dobrá. Signál dosáhne daleko. Stála opravdu něco přes 1500,-.
Přeju dobrý výběr!!
Není tady
ahoj Pinky! taky se budu shánět po chůvičce. Sice sázím spíe na vlastní oči a ui, ale vagrová nám ji chce koupit, tak proč to nevyzkouet! Ale chůvičku, na senzory dechu jsem slyela , e alarmují velmi často a zbytečně a pak jsou maminky vystresované. Ale je to asi věc názoru a zkueností. Já taky s tímto nemám ádnou zkuenost, dříve to nebylo, vak ví. Ale v domečku by se to asi hodilo!
Není tady
Pinky, já mám od Philipse, musela bych se kouknout do papírů jaký má dosah, ale přes 100 m to asi nebude. Sousedka má podobnou jako já. Kdy jí malej usnul a potřebovala ho pohlídat, přinesla mi chůvičku a v klidu bylo vechno slyet.
Není tady
My taky máme Philipse a má rozsah 200m. Dostali jsme ho jako dárek od vafrové, take cenově nevím. Jinak, ale veliká spokojenost
Není tady
My máme Sencor a nejradi bych ji hodila z okna. Nefunguje, prostě umí, nic není slyet. Take tu bych Vám nedoporučovala. Máme i ten monitor dechu a jsme s ním spokojeni, jen se nesmí zapomínat ji vypnout, kdy se mimi vyndá z postýlky... Řekla bych, e zbytečně ječí, kdy jsou slabý baterky...
Není tady
Holky díky.... chůvičku koupíme určitě, ale nad senzorem dechu jetě uvaujeme.
Pkud bude malá spát ńapř od 2 měsíců sama, tak ho asi pořídíme a pokud bude spát např. do roku s náma v lonici, tak se na to asi vyprdeme.
Není tady
Ahoj Pinky, díky za tento dotaz, potýkám se se stejným problémem. Já si taky myslím, e ten senzor dechu je asi na prd, kdy bude mimi spát s vámi. Já budu mít koíček na mimino, take asi koupíme taky bez senzoru. A co výbavička, u nakupuje?? Já jsem ráno vyrazila na nákupy, mám 2 balíky pampers newborn, 2 balíky fixies a huggies, take dohromady 6 balíků, co by mohlo pro začátek stačit. Koupila jsem i nějaký ubrousky na prcinu, přebalovací podloky a takový kravinky. Ale spí se teĎ budu muset zaměřit na oblečky.
Není tady
Ahojky Megg...já u mám oblečení víc ne můe malá unosit !!! já kupuju po bazárcích, něco u nosí kámoky, maka mi dala hromadu věci u teď pod stromeček!!!
Hodně jsme nakoupili i ty bodýčka po 3 kusech v hypermarketech.
Plíny u mám taky....new born do porodnice a taky myslím 5 balíků jiných různých značek !!!
Za kolik jsi koupila ty Fixies ?? já je měla na mlaího syna a byly super, jenome, teď jsou horzně drahý a nikde ádná akce !!!
Teď se chystám pořídit postýlku s výbavou, vaničku, kosmetiku, kočárek, autosedačku, lehačku..... no, moc času u není
Není tady
na FIXIES je teď akce k Kauflandu, no nevím, jestli je to super akce, ale jsou za 199,- a je jich tam 54. (3-6kg)
Není tady
Pupí..já jsem na Sencora slyela jen zápo*ný ohlasy.....je prý dobrá tak do bytu
Já potřebuju nějakou, abych prcka spolehlivě slyela i kdy budu třeba na zahradě u baráku ...jinak je mi na prd !!!
Upravil(a) Pinky (2. 1. 2007 10:13)
Není tady
Pinky to nevím já ji mám jen z pokoje do pokoje, jsem hluchá jako poleno, take mě vyhovuje.
Není tady
Tak do bytu prý jo !! taky jsem ji chtěla kvůli ceně, ale kámarádka mi ji rozmluvila
Máme velkej barák na patro a taky jsme celé léto venku u bazénu nebo grilu..take proto !!!
Ty ji pouíva na co ????
Není tady
Pinky, my jsem dostali k vánocům nějaké chůvičky od philipse, stály 1799,-, ale viděla jsem je v akci za 1299,-...., zkoueli jsme je, je fakt, e teda v bytě, ale můu je jetě vyzkouet v baráku u tchýně a pak Ti můu dát vědět....
Není tady
To bys byla moc hodná
A neví, jaký mají na krabičce napsaný dosah ??? prý tam mívají 150m a fakt to sedí a ty jiný třeba sencor nebo Eta..mají napsaný i větí dosah, ale stačí ze dvě zdi a je po signálu
Nerada bych dole na dvorku grilovala v poklidu, e malá spí a ona se zatím uřvala do modra
Není tady
to jsem ráda,e se na to taky někdo ptá,připadám si jako blázen,pořád sháním info na netu.Ale nejlepí jsou vlastní zkuenost
Není tady
Pinky, tak kamoska ma Sencor a je s nima spokojena, byli jsme v lete na chate, nekolik rodin a dve tam mely mimco, ta druha mela nejakou drahou chuvicku a nakonec polsouchaly obe ty mimca pres tu sencorackou a to jsem byli od chaty dost dalejo u ohne, tak nevim, prijde mi, ze je to jak ze vsim, nekdo spokojeny, nekdo ne a pak babo rad
Není tady
Pinky napsal(a):
To bys byla moc hodná
A neví, jaký mají na krabičce napsaný dosah ??? prý tam mívají 150m a fakt to sedí a ty jiný třeba sencor nebo Eta..mají napsaný i větí dosah, ale stačí ze dvě zdi a je po signálu
Nerada bych dole na dvorku grilovala v poklidu, e malá spí a ona se zatím uřvala do modra
Doma se ti mrknu do návodu a i vyzkouím, jo? Samotnou mě to toti doooost zajímá
Není tady
Tak ji nech doma.....a bude tvůj chlap chrápat a vyběhni s tou druhou ven...pak uvidí, jak daleko ho uslyí
Není tady
My máme Mocrocom s digi displejem. Strýček vyhrál v kříovce tak jsme jí dostali. Koukala jsem na netu, je kolem 2500Kč. Jsme spokojená, vidim kdy lumpačí..
Není tady