|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Megg, zkus se mrkonou do toho novýho bazárku za Kauflandem. Beruška se jmenuje. Mají tam krásný věcičky jako nový. Já tam dost pokoupila 
Není tady
Ahoj Luci, já se tam chystám, slyšela jsem, že tam mají opravdu super věci a docela cenově dostupný. Určo tam zajdu.
Není tady
Ahoj holky, hele když už se řeší plínky - jsou ty fialový Tesco taky nějak rozlišený podle velikostí? a jaký jsou pro úplněčerstvý miminka a jak dlouho asi tahle nejmenší velikost mimču vydrží?
Není tady
Blue taky jsem se na to už ptala, ale nikdo mi neodpověděl. Ani nevím, jakou má mimčo za den zhruba spotřebu jednorázovek, na jak dlouho balík vydrží. Třeba nám na to nějaká zkušená mamina odepíše
. Ale myslím, že každý plínky jsou rozlišený podle velikosti, to snad být musí 
Není tady
Blue, ty fialovy tescovy jsou taky rodelene, to deleni je hruba stejne, jak u ostatnich plenek tzn. mini, midi atd. na kazdem baliku mas napsany nazev i rozmezi kg
Není tady
Blue radim koupit aspon 1 balik pampers new born 1 maji lepsi porch nez 2 krasne to saje tu prvni stolicku. Ja jsem spotrebovala asi 4 baliky techto 1 pak jsem pouzivala Tesco2 ted pouzivame Pampers2 (jsou o neco vetsi nez Tesco2) a jak je dopouzivame tak najizdime na Tesco3
Není tady
Megg, tak teď te sprdnu 
Psala jsem ti že spotřeba je v průměru 6-8 plenek. Že je zbytečné přebalovat každou hodinu. Koukni zpátky a určitě to najdeš. Bylo toho víc.
Plenky jsou velikost (2) 3-5 (nebo 6- dle výrobce) kg, velikost (3) 4-9 kg ,velikost (4) 7- něco........
Např velikost 2 u huggies super flex jsou leničce zatím velké a pásky jsou přes sebe.
Kolik balíků koupit ti nikdo neporadí. Může se ti narodit velké mimčo přes 4 kg a k tomu velký jedlík a během měsíce se do dvojkových plen nevejde (3-5 kg). Naše Lenka měla 2,75 kg a zhubla na 2,5 kg, byla jsem šťastná že jsem měla pár plenek new born, protože velikost 2 jí byla ohromná. Momentálně mám zbytek velikosti 2 a jsem zvědavá jestli se mi příští týden vejde do velikosti 3 , nebo půjdu přikoupit ještě ty malé. Ale Lenka je drobínek a moc nepřibírala. Sousedce by se do new bor syn vůbec nevešel.
A dobrá rada na závěr ( dala mi jí kámoška od 3 dětí) . Je lepší používat pleny v tom vyšším rozsahu. Tedy když mimčo váží 4,5 g je lepší použít plenky 4-9 kg než 3-5 , lépe sedí. Takže nekupovat moc velké zásoby těch nejmenších plen.
Není tady
Haňule a Spunte - díky za informace
mám ještě dost času, ale informace sbírám radši dopředu. Takže nejspíš koupím jeden balík nějakých těch nejmenších a jeden balík těch "dvojek" a pak se uvidí.
Není tady