|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj děvčata, prosím potřebovala bych od vás poradit. Začínám kupovat výbavičku
a měla bych mít asi i několik balíků plínek, aspoň na ten první nebo i druhý měsíc. Poraďte, jaké jednorázovky jsou pro narozené mimi
nejlepší?? Je to asi individuální, ale nechci kupovat nic extra levného, protože ta kvalita nebude asi nic moc. Pampersky a Huggiesky jsou prej nejlepší, jak jste na tom byly vy?? A kolik jich mimi asi tak spotřebuje za den?? 
Není tady
Ahoj Megg, my jsme koupili jeden balík Pampers ty nejmenší. A Mireček měl po nich opruzeniny, takže jsem byla ráda, že mám jen ten jeden balík. Některá miminka je moc dobře nesnášejí a jiná mají třeba i alergii na jednorázové plenky. To jsem se doslechla od známé.
Takže bych to moc nepřeháněla. Nevíš, jaké reakce bude mít Tvé miminko. Každé je jiné. Teď kupujeme v Lidlu a jsem moc s nimi spokojená.
Iva
Není tady
Megg, já bych moc levné plenky nepodceňovala - švagrová používá plenky z Tesca a nemůže si je vynachválit
a ještě zmiňuješ značku Huggies - pár kamarádek v okolí s nimi nemá moc hezké zkušenosti... ale je to dost individuální...
Není tady

Taky jsme nejspokojenější s fialovýma z Tesca. Kvalitou asi jako pampers a cenově nesrovnatelné. Já si koupím jenom nějaké lepší do porodnice a na doma ty teskáče
Není tady
Jo, to jsem taky slyšela, že ty z TESCA jsou super, jenomže my tady TESCO nemáme, musela bych pro ně jezdit 30km, což by se mi cenově asi moc nevyplatilo. Ale kamarádka si pro ně jezdí do České Třebové, taky si je nemůže vynachválit. Jsou to ty fialový?? Myslím, že jo. Tak to já teda nevím,Kamčitka kdysi psala, že měla doma asi 8 balíků, myslela jsem si, že to bude super mít zásobičku, ale je pravda, že nevím, jak na ně mimi bude reagovat, aby mi nakonec nezůstaly ve skříni a já nemusela kupovat látkové, to by mě teda naštvalo, kdybych do toho vrazila tisíce.
Není tady
Megg, já mám v plánu si koupit (až teda někdy ten mimís vyjde
) tak max 2 balíky jen do začátků, aby se třeba nestalo, že se mi po nich mimís osype a já pak budu mít ve skříni 8 balíků v hodnotě kolem 3000 a nebudu je moc využít a ještě navíc budu muset kupovat nové....
s tím tescem je to blbé, že to máte tak daleko - to tak třeba zkusit a až pokud by sedly, tak třeba jednou do měsíce vyjet a nakoupit velké zásoby... to už se pak určitě vyplatí, ale jezdit pro každý balík nebo dva balíky zvlášť, to už asi fakt vyjde na stejno jako koupit si ty pampersky 
Není tady
ahojky...tak u nas používáme pampersky a jsme s nimi spokojeni...dopredu jsem si koupila jen dva balíky...a k te reakci ma kamaradka taky nemuze pouzivat pampers protoze se ji obe deti po nich osypali tak je zanesla do porodnice...co uz s nimi...nebo je muzete prinejhorsim nekomu prodat...opravdu kazde mimi je jine
Není tady

zkus a uvidíš, my měli pampersky, ale brzy nám protíkaly na zádíčka, huggies byly taky dobrý, pak jsme zkusili i DM plínky a teď už jen Tesco plínky.

Není tady

Taky používáme plínky z tesca. Po paperskách měla mála opruzenej zadeček.
Megg, ty jsi někde od České Třebové????? A kde budeš rodit, jestli se můžu zeptat. Já, že jsem ze Svitav 
Není tady

Já měla jen dva balíky těch nejmenších new bornu pampers a huggies, a pak 10 balíků půl na půl helenky a huggiesky, teď používáme jak kdy, nejvíc se nám osvědčily plínky z Lidlu, jsou úplně stejný jako teskácký a vyjdou levnějc 
ale je pravda že každé mimčo je jiné a nesnese každou plínku
Není tady
to Lucka 1: Luci, já jsem taky ze Svitav
. Termín porodu mám 17. (19.).3. A rodit budu určitě ve svitavské porodnici, teta je porodní asistentka a už se na mě prý těším, ale nemám zatím moc spěchat

Není tady
Ahojky, tak u nás Pampersky nebodujou, protékají až na záda. Huggies jsou super. Jinak teď jsme vyzkoušeli Fixies a přijdou mi ještě lepší než Huggies. Neprotekla ani jedna a ještě jsou krásně heboučký a Kačka je nemá obtisklý okolo nožiček, jako ty ostatní. Takže já jsem jednoznačně pro Fixies.
Ale kup si třeba od každý značky jeden a odzkoušíš to a uvidíš, co bude vyhovovat tobě i mimi.
Není tady
Megg, já mám koupené Pampers new born do porodnice a 4 balíky Pampers Sleep and play. Švagrová je používá a je s nimi velice spokojena. Jenže ono je to asi opravdu individuální, tak uvidíme... Asi taky vyzkouším ty z Tesca, když jim tady všechny děláte takovou reklamu 
Není tady
Jé Tery my máme úplně stejnej metřík
Taky Tě mimísek tak strašně kope?? Já jsem kolikrát i hodinu v noci vzhůru, než se uklidní
. Já ani vůbec nevím,kolik plínek takový mimís za den spotřebuje. Tak 8-10?? Myslím jednorázovek.
Není tady
Megg, já vím, že máme stejný TP
Kope vydatně, přes den, v noci, někdy se mi zdá, že pořád. Ale já jsem za to ráda a užívám si to plnými doušky 
Švagrová říká, že má jeden balík tak na 4 dny... A to přebaluje docela často, protože chce předejít opruzeninám...
Není tady
Já si to taky užívám, miluju to kopáníčko. Jakmile se mi zdá, že mimi delší dobu nekope, tak začínám být nervozní, co se děje. Ale jakmile dám ruku na břicho a cítím ty hrozný boule, co se mi pod ní dělají, tak jsem v sedmém nebi
. Říkala jsem si, že to je možná tím, že cítím tak strašně pohyby, že mám placentu na přední stěně a mimi je teda asi otočený nožičkama ven, proto to tak cítím. Ale to jsou možná jenom moje doměnky, ale je to fakticky nádhera

Není tady
Já mám placentu taky na přední stěně. Nejvíc se mi ty boule dělají nalevo a napravo od pupku. A když ležím na boku. A je to krása... A přesně jak říkáš, když miminko chvíli nekope, začínám být nervózní. Tak mě manža uklidňuje, že taky musí někdy spát
Já to vím, ale stejně 
Upravil(a) Tereza82 (1. 1. 2007 12:41)
Není tady
Tak to jsme na tom úplně stejně. Jakmile lehnu na bok, tak je tam rachot jak hrom
a přítel mě taky uklidňuje, že miminko je určitě po něm, takže pěknej spáč, tak ať sebou moc nemelu a nechám ho spinkat, aby pěkně rostlo a přibíralo
. Je to sranda, jak jsou ti chlapi někdy chytří, co?? Ale zajímalo by mě, co by dělali, kdyby toho mimíska museli nosit oni, to bysme asi nic jinýho neslyšeli než jejich fňukání
. A bylas Tery teď někdy na UZV?? Já jdu 10.1. na UZV ve 30tt, naposledy jsem byla ve 22tt na kardiu kvůli srdíčku - všechno v poho. Ale vůbec nevím, jak je teď mimi asi velké a kolik váží, nemáš tucha??
Není tady
Megg, mně dělá Dr. utz pokaždý, naposledy jsme byli na kontrole 12. 12., to mělo miminko podle délky stehenní kosti atd. váhu asi 1,2kg. My ale asi budeme mít obříka, protože podle těch naměřených hodnot to pořád ukazuje, že je tak o 14 dní starší. Tak buď bude opravdu o trochu starší nebo pořádný chlapák, my jsme oba velcí. Teď jdem na kontrolu 9. 1., tak se zase těším. Vždycky si to necháme nahrát na video, tak se pak doma kochám. Ty půjdeš o den dýl než já, tak to pak můžem porovnávat
Jinak si myslím, že teď může mít miminko tak 1,5kg a cca 40cm, ale asi je to hodně individuální, různý tabulky to ukazují různě... Stejně jako v každý knížce jsou jiný hodnoty...
Není tady
A Teri myslíš, že to jsou schopný nahrát na video v každé nemocnici?? My chodíme na UZV jenom ve 12tt, 20tt a 30tt, takže to není zrovna moc, kdyby mi dělali UZV každý měsíc na kontrole, to bych byla fakt nadšená. Navíc můj přítel by to určitě rád viděl, tak bych mu donesla kazetu jako překvápko. Jenom fakt nevím, jestli se to dělá všude. Kolik to nahrání na video stojí?
Není tady
Jo, Teri a viděla jsem Tvoje stránečky a máš moc pěkný bříško, takový já teda nemám, čekáme totiž holčičku, tak ho nemám tak krásně do špičky, jako Ty, ale spíš takový kulaťoučký a jakýsi rozteklý. Ale ty jsi šťíhlounká, já bohužel ne, ale přibrala jsem jen 4kg, ale mám silnější kostru, takže možná to bude tím, že to bříško na mě není zase tolik vidět. Ale Tobě to opravdu moc sluší
papa
Není tady

Megg, já taky rodila ve Svitavách a byli tam všichni moc miilý 
Jenom si myslím, že pokud půjdeš na ult. do Svitavský nemocnice, tak tam ti ten ultrazvuk nenahrajou, bohužel.
Nechodíš na cvičení pro těhulky? Já tam chodila moc ráda 
Není tady

Veru, jaký ty fixísky používáš a jak jsou cenově????
Není tady