29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky jsem se vykulila, když jsem zjistila, jak staré jsou první příspěvky. Ake život jde pořád dál a občas tak nějak pořád dokola Přeju všem, co sedí doma u netu a koukají na stejné řádky hodně zdravíčka (i psychického!!!), štěstí, hodné dětičky, stejně hodné protějšky, ať již stávající nebo budoucí. Papa
Není tady
No, už jsem skoro začala psát odpověď, když mi došlo, že příspěvek je 2 roky starý
Není tady
Malaiko to je jedno, vždyť není zakázané sem psát
Není tady
Tak hodně štěstí a splněných přání do roku 2009...
Není tady
Aspoň vidíte, holky, jak ten čas letí...
Za pár minut nám začne rok 2009 a já vám do něj přeju jen to nejlepší...
Není tady
Tak krásný Nový rok, plný zdraví a lásky!! c
Není tady
Neskoro, ale predsa: Tiež želám všetkým Babinetkám a Babineťákom čo najlepší rok 2009... a u mňa nech je lepší ako ten predošlý. Howgh!
Není tady
Silvestr letos nějak nestál za moc. Ráno na mě padla chřipka jak tuna cihel, večer v pohodě, ráno na umření, lízám se z toho ještě teď. Měli jsme na návštěvě kamarády takže to mohla být pohoda, akorát by mě nesmělo být tak zle.
Není tady