29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Všechno nejlepšííí!
Tak už je to tady.........takže už bude jen líp !!!
Není tady
Určitě Aneri,už jenom líp a líp až nejlíp...
Není tady
Minulý rok byl přes všechno hoře ke mně taky nesmírně laskavý, protože mi poslal spoustu skvělých lidiček na babinetu. Děkuju za vaši laskavost a optimizmus a sílu, kterou jste mi dávali, díky vám jsem stále tady.
Majkafo,všichni jste tady fajn a nesmírně hodné.Přeji ti jen to nejkrásnější a nejúžasnější co si lze přát.
Není tady
Všichni jste moc skvělí, taky děkuju a líbám choysinku a pandorru
a oxinku
avšechny
Není tady
Jééé, holky, já myslela, že tady přes Silvestra nikdo nebude :-( kdybych to věděla, tak bych se taky připojila. Zůstala jsem taky sama, jen s kočičkama. Tak alespoň teď dodatečně zdravím všechny a nezoufejte, vězte, že hůř už bylo a od nového roku bude už jenom líp. To bysme se na to podívaly, aby nebylo :-)
Není tady
Prajem vsetko naj, naj do roku 2007, nech je krajsi a uspesnejsi ako ktorykolvek pred tym. Ja som tiez nesilvestrovala povodne podla svojich predstav, ale nakoniec bolo vsetko fajn, babicka a sestra s priatelom, tak sme sa veselo opijali varenym vinom v kombinacii so sampusom a bolo to nakoniec nad ocakavanie prijemne.
akurat mi teraz poriadne tresti v hlave....
Není tady
2 roky staré téma ...... to to letí
Krásný a šťastný rok 2009 VŠEM
Není tady
Všem, všem ,všem tady na babinetu přeji hezké oslavy a štastný,krásný a pohodový rok 2009.
Není tady
Šťastný nový rok všem
Není tady
Taky přeji všem šťastný rok 2009. Hodně smíchu, odpočinku a pohlazení.
taky všem krásný nový rok 2009, at se Vám splní všechna přání a máte pohodu
Není tady
Zdravím všechny a přeji vám do Nového roku jen to nej, s pohodou, láskou, dobrým zdravím, štěstím a pohodou :-). Co je asi s catherinne...
Není tady
Krasny Novy rok 2009
at je samozřejmě lepší než ten minuly,nebo alespon stejně tak dobry jako ten minuly Přeji Vam všem hodně uspěchů,pohody a zdravíčka-bez toho to prostě nepujde
at se Vam splní vše po čem toužíte a hlavně zustante takoví jací jste.Mam Vas rada
Krasny Silvestr
Není tady
Všechno nejlepší v novém roce!
Není tady
Věechno nejlepší v tom roce 2009.............................
Není tady
Přeji všem, aby to špatné zůstalo v tom starém roce a do roku 2009 jen ty nejkrásnější chvíle, plné zdravíčka, štěstíčka, hodných lidiček kolem sebe a spoustu splněných přání.
Není tady
Všem babinetkám a babineťákům přeji krásné prožití Silvestra a vše nejlepší v novém roce a - ať není hůř!!!!!
Není tady
Hezký večer všem,já myslela,že na Silvestra sem ani nejuknu.. Já myslela,že jsme jediní "exoti",kteří neslaví.. Teda je fakt,že sama nejsem,protože jsem doma s manžou a dětma,cpeme se chlebíčky a jednohubkama..no a manžel by to nejraději "zabalil" a šel spát.. protože u TV..čučet nechce a ani nechce slavit nějak zrovna prý na povel..
Přátelé máme,jenže spíš z mé strany,kdy se spíš vidíme přes rok..a to já spíš zajdu "zdrbnout.."s těma kamarádkama..,no jenže stím Silvestrem to v poslední době vždy dopadne takhle..jedna,nejbližší kamarádka s manžou..to nějak neslaví,druhá,hodně blízká je s rodinou na rodném SK..,další,už mají doma své známé a ještě jedni známí jsou s jedněma známýma,u dalších,kteří je pozvali..a my se sněma moc neznáme,ani nikam s něma moc nechodíme "pařit."..,takže jsme mimo a starý kámoš od manžela se také v poslední době moc nebaví a už vůbec na povel..a tak nějak se všem vzdaluje,tak jsme ztvrdli doma..chjoo..a mě to trochu mrzí.. Kde jsou ty časy Silvestrů..někde třeba na rockové zábavě.. No,já tu zas se tu vykecávám..,nezlobte se,tak pro všechny,a´t se ráno probudíme do krásného a lepšího a né jediného rána v Novém roce..Hodně pohody,lásky,dobrých přátel a hlavně zdravíčka.
Přeji všem spokojenost v roce 2009, aby se věci pohnuly tím správným směrem, aby nebylo hůře a aby každý měl domov, kam se může vracet.
Není tady
Přeji všem šťastná Nový rok.
Není tady
No vidíte,jak jsem rozhozená..já si ani nevšimla,že to téma,už je tak staré a čtu..jak jste někteří sami a třeba ani neslavíte..,nebo jste nemocní..
Tak přeji,ať sami nejste a užijete si ten závěr roku přesně podle svých představ.
Tak ještě jednou vše nej do toho Nového roku..