29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
JEEEEEEEE, dievcata, aby ten buduci rok bol lepsi ako tento rok, a vobec, najlepsi, aky sme doteraz mali!!! . A co novorocne zavazky?
1- nebudeme vodu pit, prida sa este niekto?
Upravil(a) Buba 1 (31. 12. 2006 23:05)
Není tady
Mně to nedalo. Majkafo, to je dobře, že jsou v pořádku. Hlavně nesmutni, však člověk musí myslet na to krásné a musí ho to v srdci těšit. Ale někdý je těžký, no, víme... Určitě měly tu nejlepší majitelku, jakou si jen mohly přát. To každá kočka nemá
Tak krásný rok 2007 a všechny roky po něm taky...
Upravil(a) host eska (31. 12. 2006 23:06)
Není tady
bude,určitě bude
Není tady
Verčulka, to je v pořádku. Nová majitelka našeho domu má kočky moc ráda, měla v bytě 3 kočky, říkala, že si ty naše venkovní moc ráda nechá. Vím, že je o ně dobře postaráno a můžou stále lítat venku, jak to mají rády. Tady v bytě v 7. patře by se asi trápily. Jedné je asi 7 (nevím jistě) a dvěma 6 let. Ujala jsem se té starší, vlastně si ona našla mne. Neměla jedno očko. Bylo mi jí líto, přišla k nám a už zůstala. A ty dvě jsou její dcerky. Zatím jsem v sobě nenašla sílu zajít se podívat na ně a tím i k našemu domu, kde jsme s mým manželem a dětmi prožili hodně krásných chvil. Ale jednou se mi to určitě podaří.
holky,taky zdrhám a zvládněte to !!Dobrou všem podvedeným ,rozvedeným atd........
Není tady
Majkafo já jsem ještě tady na to asi hodně mladá,ale určitě to všechno překonáš.Říká se že čas jednou všechno zahojí,ale vím že nezahojí,ale taky dobře vím že se to pak dá vidět mnohokrát líp a dá se to líp snášet.Jsi hodný člověk a to štěstíčko máš ještě před sebou
Není tady
Reno dobrou noc a krásný zítřejší a všech dalších 364 dnů v roce 2007.
Dievcata, 2- zakazujem, dorazne zakazujem zostat zit v minulosti, hor sa do lepsej buducnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako je ta ceska pisnicka; jdou, jdou, jdou, na mne si nepridou, ja jsem ta hezka dama, bydlim za rekou.........
Upravil(a) Buba 1 (31. 12. 2006 23:12)
Není tady
Buba 1 napsal(a):
Dievcata, 2- zakazujem, dorazne zakazujem zostat zit v minulosti, hor sa do lepsej buducnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak tak a nikdy jinak.
Není tady
Buba 1
Taky přeju dobrou noc,kdo už jde spinkat.A přeji všechno nejlepší v tom novém roce.
Není tady
Bubo o to se celou dobu snažím
Není tady
Ono, v zivote je to tak trochu naopak ako v rozpravkach, kde sa zla princezna sa zmeni na stelesnene dobro. A tak som si zobrala poucenie, z dobrej, krasnej, mladej, pracovitej,
nie vzdy dobre naladenej- privela povinnosti- atd. princeznej som sa zmenila na krasnu, vzdy dobre naladenu jezibabku. A svet div sa, funguje to! TOTO BY MAL BYT ZAVEZOK C. 3
Upravil(a) Buba 1 (31. 12. 2006 23:27)
Není tady
Já jako každoročně trávím Silvestra doma jen s dětmi. Letos jsem pustila dceru (skoro 15) do 22.00 hodin ke kamarádům a připravila mi skvělý zážitek. Přesně v 22.00 hodin se mi rozezvučel mobil a dcera mi hlásí, že je skoro doma, pouze uvízla s ostaními ve výtahu. Bylo jich tam pět (výtah pro 3). Postarala se o Silvestrovské vzrůšo celému našemu vchodu, dva sousedi je tahali 3/4 hodiny, výtah nejede, zítra budou všichni šlapat pěšky, opravu nám jistě dají k úhradě. Zítra chodím kanálem ...
Není tady
Stelička napsal(a):
Já jako každoročně trávím Silvestra doma jen s dětmi. Letos jsem pustila dceru (skoro 15) do 22.00 hodin ke kamarádům a připravila mi skvělý zážitek. Přesně v 22.00 hodin se mi rozezvučel mobil a dcera mi hlásí, že je skoro doma, pouze uvízla s ostaními ve výtahu. Bylo jich tam pět (výtah pro 3). Postarala se o Silvestrovské vzrůšo celému našemu vchodu, dva sousedi je tahali 3/4 hodiny, výtah nejede, zítra budou všichni šlapat pěšky, opravu nám jistě dají k úhradě. Zítra chodím kanálem ...
Já teď zase zjistila že dcera si zapomněla doma klíče,takže budu muset být na stráži až půjde domů.
Není tady
Holky,když to tady čtu co mě čeká a nemine za pár let,tak je mi z toho blééé.
Není tady
Takže:
Lzicku hrdosti, hranicek radosti, kotlik uspechu, jezirko penez, more stesti, ocean zdravi a cely vesmir lasky do noveho roku.
Kdyby jsme se tu po půlnoci nepotkali,tak hrozně moc toho nej!!!
Jdu o patro víš popřát ťuldovi
Není tady
Taak, jsme zpátky .... pesani na petardy neříkali celkem nic .... takže všem přeju hodné lidičky kolem sebe a ať le líp a líp a líp pap pa pa všem !!!!!!!!!
Není tady
Hodně štěstí v novém roce.
Není tady
Můj synáček si klíče vzal. Slavit byl i včera, dostavil se asi ve 2 hodiny v noci značně společensky unaven. Pak strávil jistý čas na WC (nebudu se zmiňovat, co tam dělal, myslím, že je to všem jasné) a pak usnul v obýváku. Do svého pokoje už nedošel. Dneska se prospal a pokračuje. Tak si přeji, aby aspoň trefil domů.
Vidim, ze se synackem mas stejne problemy jako ja
Není tady
majkafa napsal(a):
Můj synáček si klíče vzal. Slavit byl i včera, dostavil se asi ve 2 hodiny v noci značně společensky unaven. Pak strávil jistý čas na WC (nebudu se zmiňovat, co tam dělal, myslím, že je to všem jasné) a pak usnul v obýváku. Do svého pokoje už nedošel. Dneska se prospal a pokračuje. Tak si přeji, aby aspoň trefil domů.
Stastna si ty zena. Zajtra sa pozri na neho urazene a nemusis varit !
Není tady
Všem přeji šťastný nový rok hodně zdraví,štěstí a spokojenosti ať Vám vyjde vše co si přejete.Jdeme za barák,abychom si přiťukli se sousedama na ten Nový rok 2007.Ahooooj
Upravil(a) Janila (31. 12. 2006 23:55)
Není tady
Buba 1 Kdeže, takéto oslavy mu nebránia v tom, aby sa poriadne najedol. Na zajtra si objednal guláš s kolienkami, miluje túto kombináciu. Zdravím ťa, krajanka moja, aj keď som už viac doma tu v Čechách.
Vsetko dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vsetkym
Upravil(a) Buba 1 (31. 12. 2006 23:56)
Není tady