29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Verčulko co máš za zvířátka, ty musí teď trpět. Naše kočka si zalezla do koše mezi špinavé prádlo a nedostane ji ven ani masíčko...
Není tady
Majkafo nemám moc zkušenosti s babinetem, vždy jsem spoléhala jenom na sebe, ale je pravda sdílené neštěstí poloviční neštěstí. Vůbec mi nevadí že jsem doma sama a dala bych do placu čínu - fakt dobrá.
Není tady
Zítra mi dorazí na oběd děda a také s kočkou(tentokrát to bude koťátko),ale jinak se kvůli kočce kdysi rozvedl a teď běduje!!!No dobře mu tak.Já se jen modlím,aby mi ten rámus neprobudil prcka,protože ten se šíleně bojí a probrečel by noc.
Není tady
Koně,psy,kočky a drobotinu,no je jich relativně dost.Až na tu jednu čičinu jsou všichni v pohodě,ale loni mi ke psum do kotce vlítla rachejtle,tak mám trochu obavy.
Není tady
Holky mám jeden dotaz,
musíte i vy chlapovi říct na rovinu co chcete, nebo někdy mu to dojde. Já mám pocit že ten můj je úplně natvrdlý, nebo to tak z pohodlnosti dělá?
Není tady
Raději bych si psy vzala domů, asi se budou bát.
Není tady
Nee chlapům nikdy nic nedojde!!!
Není tady
Jeme s našima hyenama ven ... čůrat ... držte mi palečky, ať nezdrhnou ...... za chvíli pa pa
Není tady
Catherinne ženy jsou z Venuše a muži z Marsu, i u nás to je stejné .
Není tady
To moji psi se nebojí,ještě s nadšením sledují jak to lítá,to samé domácí kočky,ale jen aby tam opět něco nevlítlo.
A z mé krátkodobé zkušenosti - nedojde.
Není tady
Moje 3 kočičky zůstaly v domě, který jsem musela letos prodat, protože m. chtěl vyplatit. Byly venkovní, starší, už by si v bytě nezvykly. Koukám na náš dům z balkonu, ale od září, kdy jsem ho odevzdala novým majitelům, jsem kolem něj ještě nešla ani se nebyla podívat na mé milované kočičky, protože by mi asi puklo srdce.
To je mi líto .
Není tady
Tak to máš Verčulko dobrý, u nás na sídlišti psi utíkají, štěkají a kňučí no hrůza. Je mi jich líto.
Není tady
To je hrozně smutné majkafo.To já bych to nevydržela se tam nejít podívat,mně by zase puklo srdce z toho důvodu je nevidět a nevědět co s nimi je.Ale to je tím že pro mě jsou zvířata vším a mám je jako děti.
Není tady
Jsem z vesnice,je pravda že tady je to jiné.Ale i tak mi tady každý rok nějaké to vystrašené zvířátko skončí.Já neodmítnu žádné které to potřebuje..proto jich mám tolik
Není tady
Je, děkujííííííííí, majkafo To, kočičky, to je mi líto. Ale aspoň jsou tři kámošky, tak jim nebude tak smutno.
Já bych se na ně šla taky mrknout, určitě budou v pořádku.. A nový majitele se o ně nestarají?
Já vás můžu potěšit škodolibě. Já nemůžu vůbec polykat....
My máme takový dobrý šampus a já ho nemůžu pít a sama sem ho kupovala
Tak vám taky leju přes kabel...
a já si asi ty rohlíčky, a pizza a čína, však jak jinak by se to přes kabel dostalo, že jo, než tekutý a ještě že vás mám ... to je jedniný , co můžu bezbolestně papat
No, my máme černýho pejska. Ten jak slyší jednu ránu, tak beží domu a hnedka se schová pod gauč... A nic ho nezastaví, leda dveře, ale ty by asi proškrábal, za nějakej čas. Strašpitýlek.. Se bojíme, aby na Silvestra z toho neměl infarkt...
Držím palečky ... a jdu zase ležet
Není tady
Majkafo já bych to taky asi nevydržela a nosila bych jim jídlo a chodila se mazlit. Ale nemusiš mít strach, kočky se přispůsobí.
Není tady
Verčulko, mé kočičky mají dobrou paní. Jednou se za nimi zase vypravím. I teď tady řvu jako pitomá, vzpomněla jsem si, jak jsem je hladila, hrála si s nimi, jak na mne čekaly za vraty, když jsem se vracela z práce, jak, jak, jak ...
Tak to s angínou je nás víc . Všechno mě bolí, au au
.
Není tady
Všem přeji hodně, hodně štěstíčka a zdravíčka a spokojenost. Já se s vámi loučím a jdu spinkat. Děkuji bylo mi s vámi fajn a užijte si to.
Není tady
Verčulko, to nemusíš být z vesnice.Já jsem taky taková.Letos mi syn přitáhl krysátko ze školy,že to dostala nějaká jeho spolužačka ve škole,ale rodiče si to nepřejí mít doma.Synovi se zželelo a mě též,tak máme doma dvě krysičky.
Není tady
Majkafo promiň ,to jsem nechtěla.Určitě je o ně dobře postaráno
Není tady
catherine dobrou noc a krásný rok 2007. Děkuji za společnost.
catherinne dobrou noc a krásné sny
Není tady
To je pravda že nezáleží na tom odkud člověk je,zda z vesnice nebo z města,prostě k tomu musí být vztah.A je krásné že nejsem jediný "šílenec"
Není tady