29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jasně,pohoda,klídek tabáček....
Není tady
Rena dakotino depo zdraví nový kabátek! :-)
majkafa,už tu straším druhým rokem na nevěře a díky babinetu jsem přežila to nejhorší!
Není tady
Ahoj Reno,určitě bude
Není tady
Rena už jsem tu taky 14 měsíců a díkybohu za babinet - za všechny ty skvělé lidičky.
Holky a Kaliku,musí být lépe!!!
Není tady
Babinet je super!A je tu hafo skvělých lidiček!!
Není tady
Venku střílí, jako na bojišti, televize mně nebaví, malou jsem už dala spát a nejraději bych šla taky. Ale v ložnici je manžel a tam se mi teda vůbec nechce, asi si vezmu prášek na spaní a půjdu se přitulit k malé do postýlky.
Vám, co to vydržíte do půlnoci přeji ještě jednou vše lepší a krásnější do roku 2007.
Není tady
Já už jsem přežranááá! A ještě tady mám plato chlebíčků, ovocný talíř, oříšky, cukroví od Vánoc, brambůrky, ... pomooc.
Káčo,KRÁSNÝ NOVÝ ROK A HODNĚ POHODY A ŠTĚSTÍ
Není tady
Tak já si uvařila antistresový čajík a budu mít poriginální přípitek.No a chlebíčky by se mi hodily.
Káčo,dobrou.
Není tady
Ahoj
babinetí lidi ... A to s těma drogama, ono je to strašně těžký. Tak snad se z toho syn dostane
A všem přeju, aby jste byli šťastní, zdraví, a aby všichni vaši blízcí byli taky šťastní a zdraví a všechno se jim dařilo ... a aby moc nezlobili...
Majkafo, Tobě hodně štěstíčka. Však určitě příjde lepší člověk do tvýho života. Jinak asi slyšíme stejný rachejtle, to je pěkný
Já jsem nemocná. Mám anginu, snad poprvé. A hned takovou ošklivou. A mám takový ošklivý mandle. Angina lacunaris. Ble ble fujky.
Tak tenhle rok byl moc krásnej, ale pořád ty nemoci mě trápili, tak si přeju, aby byl ten další rok byl stejně krásnej, ale bez těch nemocí... když nemůžu pít, tak si aspoň popřeju, že jo
Není tady
Rena napsal(a):
Tak já si uvařila antistresový čajík a budu mít poriginální přípitek.No a chlebíčky by se mi hodily.
Káčo,dobrou.
Reni a ještě miluju protizlobidlový a protistrašidlový
Není tady
Ach holky všem vám děkuji, myslela jsem že dnešní večer nepřežijí a vidím že je to s vámi celkem fajn a taky už jsem přežraná...
Není tady
BB,tak ten u prcka vůbec nezabíral!
Není tady
Koukám, že je tady docela rušno .
Není tady
My jsme tady všechny fajn!!
Není tady
Reno škoda, že ještě neexistuje nějaká rychlá přemísťovací pošta, poslala bych ti chlebíčky a jednohubky. :-)
No a venku se střílí,jako o půlnoci.
Není tady
A vám jde papkat???To je dobře.Jdu si obhlédnout zvířátka,ať jsou v pohodě,ještě že je mám
Není tady
host eska - děkuju ti za přáníčko. Ať se ti splní tvá přání.
Však já vím, že jste fajn, kdyby jste fajn nebyly tak tady nejsem .
Není tady
Já bych hodila do placu ten čajík a vanilkové rohlíčky,no a i víno by se našlo.Tak na zdraví!!
Není tady
catherine tady jsou skvělé holky, pomohly mi dostat se z toho nejhoršího. Díky. Nikdy na to nezapomenu.
Já bych mohla poslat pizzu, docela se mi povedla .
Není tady