3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Tak jsem letos zůstala sama. Přítel dal přednost rodičům, jeden syn propadl drogám, depresi a partě a tak zůstal v zařízení kde se snaí ho z toho dostat, druhý syn je s kamarádama na chatě a aby toho nebylo málo tak moje mamka onemocněla. Popíjím vínko, dělám chlebíčky a myslím si e si nezoufám. Je tady někdo kdo je sám a chce si popovídat? Jen tak. Vdy je to den jako kadý jiný i kdy venku to tak nevypadá. Nae kočka si zalezla do koe na prádlo a ne a né vylézt, to ty rány venku. e bychom si z ní vzali příklad?
Není tady
Nezoufej, bude líp
Já asi strávím Silvestra v postýlce, páč se léčím z nějaké chřipky, take taky nějaké bujaré slavení nehrozí
Není tady
Ahoj Kalik,
myslí e na Babinetu můu najít nějaké kámoky a kámoe?
Není tady
Jistěe, tady jich najde mraky, na to vem jed
Není tady
Taky jsem tu sama.Syn hraje tracky na párty,dcera je na mejdanu.bývalý přítel(zapla pánbůh)u nové přítelkyně.A můj nynějí přítel je zatím v Kanadě a nejde mu net,zrovna do prčic dneska.Tak bude jenom volat o půlnoci.Pes se ke mě choulí,taky se bojí chudinka rachejtlí.Vlastně je to můj první silvestr o samotě.Popíjím víno,i kdy jinak moc nepiju.No asi se voeru a bude to. Tak na zdraví a na nový,snad lepí rok.
Není tady
catherinne napsal(a):
Ahoj Kalik,
myslí e na Babinetu můu najít nějaké kámoky a kámoe?
Ahojky, teď jsem sem jukla, páč sedím s manou doma, s náma babča ( tchýně ) a zrovna přila dlabat chlebíčky nepřílepenýma zubama. Tak jsem zbaběle zdrahla, za chvíli sem zase kouknu ... za toho syna buď ráda, e se z toho chce dostat, sposta si to vůbec nepřipustí, e v něčem lítá ..... přeju krásný večer .......... tobě Kaliku ... dítko mi včera přilo s náběhem na chřipku, tak si vyrobilo samo lék : slivovice, citrón, med ... to celé ohřát v mikrovlnce do horka a vypít naráz ( teda měl toho asi dvě eci ... tak nevím ty podíly slivovice ku citrónům a medům ....
) nicméně dnes vyrazil zdravý s kamarády slavit .... tak mu to asi pomohlo .............
Sím sím písněte, zase sem juknu, a bude babča hltat jednohubky .... je to od ní sprosté, je jak íala a zbodne jídla jak zavalený horník já se kouknu na vodu a mám kilo na zadku
Není tady
Ivčo taky ti přeji hezky nový rok, a snad ten přítí silvestr bude o něco veselejí, ale někdy je lepí být sám ne sám s někým. A tobě Kalíku, a se brzy uzdraví.
Není tady
Ahojky,tak se k vám přidám.Taky jsem dnes sama,tak si budu psát moc ráda.Jetě e moje zvířata ten rámus venku zvládají v pohodě,tedy a na jednu z mojich čičin..
Není tady
catherinne napsal(a):
Ivčo taky ti přeji hezky nový rok, a snad ten přítí silvestr bude o něco veselejí, ale někdy je lepí být sám ne sám s někým. A tobě Kalíku, a se brzy uzdraví.
Určitě bude lepí.Mě to ani nevadí,e jsem tu sama,ale je mi troku smutno.Mohla jsem jít na 4 místa,ale asi by mě to stejně nebavilo.Jen je mi líto,e zrovna dneska je net proti mě.S tím synem to je mi líto.Kamarádka taky řeí tenhle problém se synem.Sice propadl jen trávě,ale kale na kolu,která je dost drahá,tak se rozhodla ,e ho v tom asi nechá vymáchat.
Není tady
BB, ten recept taky znám, ale s rumem, ale jeliko nemám ádnej rum, tak nic Hlavní je být v teple
catherinne, děkuji, u cítím, e se uzdravuju
Není tady
Ahojky vichni, to jsem ráda lidičky e jsem s váma, juknu na láhev a jsem na dně. Něco snad nechám na půlnoc a dám vařit vodu na čaj. Mám za sebou těký rok a dofám e nám vem se dalí povede. BB můj syn v podstatě musel na léčbu protoe u jsem dál nemohla a vyhodila jsem ho z domu. Vydrel to venku 6 dní. A trvalo to celé 4 roky, hrůza, nepřeji to nikomu.
Není tady
Ahojky. Jsem taky sama, poprvé po hodně letech. Dcera s přítelem, syn v hospůdce, manel s milenkou.
Verčulka - ahoj, krajanko! :-)
Ví BB nejhorí je ta bezmoc, to nic nemůe a pořád poslouchá jenom sliby a doufá e u to bude lepí. Můj syn stratil dva roky, chodil a nechodil do koly, vystřídal jich asi deset 15. Jel jenom v mariánce a pak kradl a prodával moje věci a vech kolem, ááále máme silvestra jdu si zalít ten čaj.
Není tady
Ahoj majkafo!
Máte tady smutné příběhy ,to mě mrzí,ale vlastně na tom zase nejsem taky o tolik líp... ale zase mohlo být i podstatně hůř.Ale vechno se zvládne a bude zase líp
Není tady
Ahoj Majkafo,
to mi je líto s tím tvým manelem, já jsem se dozvěděla e můj bývalý mi byl taky nevěrný a dva roky po rozvodu a bolelo to stejně. Vím jak ti je a nezoufej snad se to vechno srovná.
Není tady
catherinne napsal(a):
Ví BB nejhorí je ta bezmoc, to nic nemůe a pořád poslouchá jenom sliby a doufá e u to bude lepí. Můj syn stratil dva roky, chodil a nechodil do koly, vystřídal jich asi deset 15. Jel jenom v mariánce a pak kradl a prodával moje věci a vech kolem, ááále máme silvestra jdu si zalít ten čaj.
Hm, ty drogy jsou fakt hrůza ... vzdycky kdy nadávám na ty moje drzé bordeláře, tak si pak ale uvědomuju, jaké mám těstí, e nejedou v drogách. Straně to změní osobnost člověka, a doma pak není u nae milované dítko , ale jakýsi cizinec, kterého vlastně neznáme. ...... taky to znám z okolí ....
Není tady
Já mám sice doma manela, ale jsem sama. V poledne jsme se pohádali (spí vyvolal hádku on) a od té doby nepadlo doma ani slovo. Byla jsem s malou na procházce, pak si udělal pár chlebíčků a sedím tu v obýváku a trávím Silvestra sama. Manel je v lonici.
Tak nějak je mi to fuk. Zdravím vechny osamělé a moc nepijte, pak by nám to jetě přilo moc líto a to uje blbý.
Není tady
Káčo, my měli taky přeháňku, tak jsem k němu přila, dala mu pusu a řekla, e chci zakopat válečnou sekeru.Celý pookřál a teď vyrábí sulc, páč jsme nedojedli silvestrovské koleno....
Není tady
catherine, bohuel se to nesrovná. U to bude rok, co se odstěhoval. U mám snad to nejhorí za sebou a v novém roce bude jenom líp. :-)
Drogy jsou váně svinstvo..podobný problém se snaím řeit s bráchou..nějak zbytečně.Taky mařena,2x vyhazov ze koly,li,krade tátovi peníze... Snad se srovná
Není tady
Ivčo ja si myslím e net se můe jetě do půlnoci vzpamatovat...a popřeje si s přítelem.
Není tady
catherinne napsal(a):
Ivčo ja si myslím e net se můe jetě do půlnoci vzpamatovat...a popřeje si s přítelem.
Ké by.Asi umřu steskem.
Není tady
Majkafo to si můe gratulovat,
to já jsem se musela odstěhovat (psychický a fyzický teror), děti mě prosili kdy u to bude, nedalo se to s ním vydret. Vzala jsem si hypotéku a půjčku a koupila byt, a tenkrát úrok 8,9. AAAle ta úleva, po tolika letech. Buď ráda e je pryč, ja vím e to bolí ale neboj přítele si určitě najde a lepího.
Není tady
Hlásím se do klubu a zdravím vechny.Manel s milenkou,starí syn s kamarádkama a ten maličký spící.Tak to vichni zvládněte a uřčitě bude líp!
Není tady
Ahoj, vichni !!! Zdravím.....nemocni se uzdraví, bolístky se zahojí, ti, co jsou pohádani se usmíří, ivot nese různé problémy......důleité je, e máme Babinet !!! Přeji vem pěkný večer, třeba jen u pc, ale v pohodě a klidu !!!
Není tady