6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se pochlubte, co bude dnes u vás na stole, jako večerní (noční) pohoštění? Jaké chlebíčky, chuťovky, jiné dobroty....Třeba to bude pro někoho inspirace.
Není tady
tak mi dneska budeme mit šunkove chlebíčky,uherák,sýrove tyčinky,jednohubky,šunkové závitky,vanoční cukroví,pivo,colu,domáci konak,čer.víno.
Není tady
Tak my jsme zváni k budoucí tchýni, takže budou určitě její výborné jednohubky (kolečko rohlíku, na tom kolečko klobásky, vajíčka, okurky a sýra), dále tyčinky a různé druhy sýrů, taky různé salámky. No a my doneseme chipsy a šunkovo-sýrové rolády.
Není tady
My budeme mít šunkovo-sýrové rolády, chlebíčky, zbytky cukroví a něco slaného, spoustu vína, manžel gin s tonikem, colu...
My máme chlebíčky s pomazánkou ze Surimi tyčinek (krabích), plněná vajíčka a troje druhy chuťovek- s klobáskou, česnekové a se sardelovýma očkama. Olivy, kapary. Manžel by rád ještě šunkové kornoutky s křenovou šlehačkou, ale ty už asi dělat nebudu, to nemůžeme všechno sníst. Máme vždycky velké oči a pak toho zbyde....
Není tady
Udělala jsem salát na chlebíčky, pak lososovou, česnekovou a salámovou pomazánku a teď se mi v troubě dopékají zelňáky! Mňam
Není tady
tak co děvčata - kolik jste toho snědly na Silvestra????
nedám nějaké recepty na odlehčení???
hubnout nepotřebujeme - jsme všechny krásně štíhlé, ale jen tak na to odlehčení by něco bodlo .....
Není tady
Je to možný, že jsem to psala před rokem a je to tady znovu-zase se přežíráme!
Není tady
Káča napsal(a):
A co nás to vlastně nutí k tomu se cpát, to je mimo staré zvyky, pokud tedy něco o historii vím.
Sirius napsal(a):
Káča napsal(a):
A co nás to vlastně nutí k tomu se cpát, to je mimo staré zvyky, pokud tedy něco o historii vím.
...ale já se vážně nemůžu postit
Není tady
Káča napsal(a):
Sirius napsal(a):
Káča napsal(a):
...ale já se vážně nemůžu postit
Já se letos postit ani nemusím. Někdo hubne do plavek, mi se podařilo zhubnout do Vánoc Tak letos bez výčitek.
Není tady
tak co budeme mít dobrého na Silvestra?
já už mám jasno na Nový rok - česnečka, čočka a uzené
Není tady