Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 31. 12. 2006 9:15

lenkaxxx
♥------

Nabídka spolupráce

Nabízím spolupráci v oblasti bytové kosmetiky (čistící prostředk, prací prostředky...). Rabat 20-30%, další provize při budování obchodní sítě. Veškeré materiály pro start -zdarma. Žádné vstupní, ani obnovovací poplatky, žádné nucené odběry. V případě zájmu mne kontaktujte. LPeliskova@seznam.cz

Není tady

#2 2. 1. 2007 10:42

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nabídka spolupráce

Takže klasické letadlo, školení,šílenství, slevy při prvních odběrech a pod...co už známe ...

Není tady

#3 2. 1. 2007 18:14

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

No to není letadlo, je to klasickej multilevel, letadlo nebrat, ale multilevel proč ne? v případě neúspěchu o nic nepřijdete, minimálně si umejete podlahu nějakým vzorkem. skurt

Není tady

#4 2. 1. 2007 22:44

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

No, asi je to věcí názoru, ale jestli já jsem pod někým zaregistrovaná a zase sháním lidi, kteří budou zaregistrovaní pode mnou.......tak je jedno, jestli je to MLM, nebo letadlo....podstata je stejná, všichni mají získat lidi pro další spolupráci...někde jsou poplatky větší, někde menší,někde jsou jako vzorky,před presentací se nesmí vědět, o co jde,  zdarma ti nikde nic nikdo nenabídne !

Není tady

#5 3. 1. 2007 3:15

lenkaxxx
♥------

Ale to právě není pravda, zde nemusíte na žádnou prezentaci, jen Vám pošlu katalog a registrační smlouvu, záleží na Vás čeho využijete - jestli budete jen chtít nakupovat se slevou 20-30%, nebo i spolupracovat v budování obchodní sítě. Ono totiž jde hlavně o prodej zboží - alespoň u této firmy to tak je. Vždyť jen jako registrovaný zákazník mám možnost nakupovat se slevou a nemusím nikoho shánět a registrovat - výhoda pro mne a když budu chtít i pro mé známé. Tak jaképak letadlo?? Letadlo je na principu dej peníze a sežeň si někoho kdo je dá tobě. MLM ne - to je soustavná práce a záleží pouze na šikovnosti každého.

Není tady

#6 3. 1. 2007 8:18

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Ale ona to je pravda.MLM není soustavná práce ,je to jen soustavné oblbování druhých.Aneri má pravdu,je to jen slovíčkaření.Tam si sežeň peníze,tady lidi,podstata je stejná.Na jiných stránkách by tento inzerát byl placený!
Vy tady nenabízíte spolupráci,Vy tu hledáte kšeft.

Upravil(a) Ota (3. 1. 2007 8:20)

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#7 4. 1. 2007 6:11

lenkaxxx
♥------

Myslím, že je to věc názoru, já můžu přeci v MLM pracovat jen jako přímý prodejce. Prostě se spokojím se svými 30% - vždyť mám na prodej dva katalogy zboží, různé novinky atd. Nemusím shánět lidi, když nechci. Je to distribuce jako každá jiná. Jak si myslíte, že je odměňován prodejce v podniku? Zrovna to samé - také je placen za to, že prodává a shání nové zákazníky. On shání odběratele ve velkém, já jednotlivce, tak co je na tom špatně? Proč tedy funguje spousta jiných přímých prodejů - př. Avon, Oriflame apod.??? Není MLM jako MLM. No a že nenabízím spolupráci? To není pravda - ono to totiž jinak nejde - můžete se k té práci dostat pouze na doporučení již pracujícího distributora, ale když každý ten článek z té sítě nevbude plnit tu základní funkci- a to prodej - je ta síť na nic.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí