|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Už dlouho sem chodím a potkala jsem tu moc zajímavých, milých i "divných" lidiček, stejně tak, jak se nám to stává v reálném životě...
Babinet je fajn a do nového roku mu přeji, ať ještě dlouho vydrží a funguje, aby jsme nepřišli nejen o "kratochvíli", ale i o místo, kde se můžem vypovídat, či jen tak "drbat", pobavit se i poučit...!
A protože vím, že se stránka nevzala, jen tak "z luftu", přeji všem, kteří mohou za to, že tu Babinet je:
Všechno nejlepší v Novém roce!
(škoda, že babinet nemá vlastní možnost založení fotogalerie, odkud by se dali obrázky vkládat do diskuzí...
)
Upravil(a) Hellga (30. 12. 2006 15:15)
Není tady
To je hezkýýýýý! Přeji Tobě i všem ostatním tady ten jejkrásnější, nejšŤASTNĚJŠÍ A NEJKLIDNĚJŠÍ ROK!
Není tady
Jupííííííííííííííííííí, já se připojujíííííí ......
Potkala jsem spoustu lidí a některý jsem viděla i "živý" a to je skvělý, tralala 
jsem tam vidět? 
Není tady
Celemu Babinetu STASTNY NOVY ROK 2007 
Upravil(a) Ferda (30. 12. 2006 18:05)
Není tady
taky přeji všem Babineťačkám a Babineťákům VŠÉÉÉÉÉÉÉÉÉCIČKO NEJ NEJ NEJ DO NOVÉHO ROKU 2007 

Není tady
Já taky přeji, já taky 
Není tady
VŠEM KRÁSNÝ NOVÝ ROK 2007 

BABINETE........DÍKY TI !!!! 
ZA VŠECHNO, ZA VŠECHNY , CO JSEM MĚLA ČEST POZNAT, VIRTUÁLNĚ I NAŽIVO !!! DÍKY !!! 
A přeju ti hojnou návštěvnost ! A domácím i hostům krásný rok 2007 !!! 

Není tady
taky se přidávám a přeji krásný štastný nový rok 
Není tady
Babinete děkuji že jsi a přeji tobě i nám abys dlouho vydržel a nás tím podržel 

Upravil(a) 666salome (1. 1. 2007 12:22)

Není tady