|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Marku, není to nebezpečné takhle nabízet zážitky prostřednictvím drog?
Po experimentování s psychoaktivními látkami může mít člověk takový zážitky, který pak nerozdejcháš a může se Ti rozjet docela dobrá psychóza... 

Není tady
Opet Vas vsechny srdecne zdravim a moc moc dekuju,protoze jsem ted tak trochu klidnejsi kdyz vim ze existujete.Ze jste tady a ja citim podporu a porozumneni.
Jsem v situaci poprve v mem zivote kdy se dostavam do pocitu ze pokud si prestanu duverovat budu ztracet pudu pod nohama a urcite se z toho muzu taky zblaznit.
Judito vycitila jsi to temer dobre.Ja se propadam do obav ale hlavne proto jak me lide okolo a moji blizci povazuji(za blazna)ne z toho ze bych sebe sama tak brala ,stojim na tenke lavce v boji o sebeduveru.
Povazuju sebeduveru za jedno z nejdulezitejsich. Ale jak napsala Ra,pokud jsem to vsak spravne pochopila.To vsechno co vim ,vsechno co se me stalo jsem prijmula z pokorou a ucim se chapat s nejvetsim porozumnenim ostatni lidi kteri o tom nevi nic.Snazim se a na druhou stranu mam prirozenou empatii pro chapani druhych,ale co v momente pocitu osamneni ze oni nechapouu me a me myslenkove pochody.Plavu proti proudu a momenty stale castejsi, kdy me napada ze jedine vychodisko je, zit jen sama se sebou jsou stale castejsi.
Muzu verit tomu ze je to zkouska jak obstojim,ale at je to jak je to, je to zatracene tezka vec.
Ja nejsem pripravena,pochopila jsem ze nelze nic ocekavat(ani pochopeni). Nemuzu, ale jak s nimi zit to je velky otaznik.
Utikam pred tim a nevim kam, jen nechci udelat chybu.Verim ze mnozi z Vas o tom neco vite a dokazete me poradit.Budu Vam opet vdecna za vsechny zkusenosti ktery mate Vy a za vsechno co muzete napsat!!!
Salvatore take dekuji,ale dekuji vsem i presto ze ne vsechny jmena jsem vepsala do tohoto psani.
Mam u ruky knihu od T&V Tichoplavov.
Pisi v te knize o jemnohmotnych telech. Tri prvni jsou nizsi jmhm. tela -1.fyzicke;2.etericke
3.astralni; 4.mentalni.
Tri dalsi jsou vizsi -5.kauzalni; 6.budhicke; 7.atmicke.
Mozna ze jsem spravne pochopila diky tomu co pisi to, co mas na mysli Ty Salvatore.Jedno s tech tel se naladilo na urcitou frekvenci kam smerovalo moje vedomi???
Petr ,co vis o zazitcich za plneho vedomi??? Napis vic prosim. ja pokud vim jedna se o nadvedomi?
Dekuji vsem!
Ra napsal(a):
Marku, není to nebezpečné takhle nabízet zážitky prostřednictvím drog?
Po experimentování s psychoaktivními látkami může mít člověk takový zážitky, který pak nerozdejcháš a může se Ti rozjet docela dobrá psychóza...
V tej publikácii sa píše, že ketamin, ktorý vyvoláva tieto stavy je relatívne bezpečný a bežne sa používa v medicíne... ja posúdiť neviem - nemám skúsenosti... 
Není tady
Hirondel, čtu, že se trápíš tím, že Tě nechápou, Tvé myšlenkové pochody. To musí být pro Tebe těžké. Máš někoho ve svém okolí, s kým o tom můžeš mluvit? Ty pocity osamění dobře znám. Pokud ne, pomáhá Ti psát na Babinet? Každý má svůj čas přijmout určité informace, taky jsem o tom raději dlouho mlčela. Nejsem přece blázen, že? 
Marku, asi by to měli mít lékaři pod kontrolou a člověk sám by raději experimentovat neměl. Moc si nedokážu vysvětlit větu: "Nejdůležitější věcí, kterou zbývá prokázat, je předpoklad, že antiexcitotoxičtí činitelé mohou zaplavit mozek." 
Upravil(a) Ra (8. 1. 2007 9:26)
Není tady
Pozor drogy se k tomuto nedají přirovnat! Je to velmi zlehčující přirovnání! 
Kdo by nezkusil drogu? Ten by jí nesměl podle mě ani odsoudit! Ten, kdo zažije to, co nelze pojmenovat, určitě nepotřebuje užívat drogu, leda jen aby věděl, s čímž se lidé potýkají! 
Upravil(a) Petr I. (8. 1. 2007 11:43)
Není tady

Upravil(a) Emma (10. 1. 2007 9:15)

Není tady
Ahoj Ra,neznam vubec nikoho ve svem okoli kdo by mel stejne zazitky,nebo by mel stejne mysleni.I kdyz pred lidmi v okoli se nijak o techto vecech nevyjadruji,zdam se jim byt trosku jina(divna),nebo me taky naznacujou ze jsem moc komplikovana a v posledni rade me uz oznacili i za blazna.Chci ale zustat sva a nenechat se zlomit.
Na druhou stranu jsou ale lide kteri me berou a oblibili si me.
Seznamila jsem se s lidma meho pritele,kteri maji syna s epilepsii.Nedovedli si vysvetlit proc me jejich syn od prvni okamziku mel rad.Dal mi pusu a smal se na me.K jinym lidem se tahle nechova ani nezachoval.A to uz byl duvod k zamysleni.Mam pocit, ale muzu se i mylit,ze me VYHLEDAVALI, protoze se na me ptal(ze se ptal ,to mi rekli) ale jinak si s matkou toho kluka nemam co rict.Ta zena me nechape.Zarli, protoze me jeji syn hladi po tvari a ji ne.Musi to byt pro ni tezke ,to ja dobre chapu.
Ja jsem ale v situaci,ze mam potrebu ji vysvetlit par veci,ale to, ze uz vim ze me nepochopi me nuti mlcet.Uz nekolikrat mi dala najevo nesouhlas s nazory jake mam.
Neni nahoda ze jsem na tomto foru.Hledala jsem a nasla,protoze jsem potrebovala podporu a nadeji ze preci jenom nejakym zpusobem muzu s nekym diskutovat o techto vecech.
A co Ty RA? Co je to co o cem jsi dlouho mlcela?Zajimalo by me, za jakych okolnosti jsi Ty mela takovy zazitek a jestli to byl ten jediny?
Není tady
Ahoj Hirondel,
je prima, že kromě lidí, co Tě neberou máš i takové, kteří si Tě oblíbili a cítíš se mezi nimi dobře. To člověka jenom posiluje. Líbí se mi, jak navzdory pochybnostem se nenecháš zlomit a chceš zůstat svá. Máš jasno.
S tím klučinou to je hezký, třeba z Tebe cítí sluníčko, laskavost, něhu? Co myslíš? Je dobře, že sis všimla, že to musí být zároveň těžké pro jeho mamku. Obavy o dítě při záchvatech, strach, stres - asi potřebuje z jeho strany také tu něhu, co on vyjadřuje Tobě. Asi cítí, že přece jenom ona prožívá všechnu tu úzkost se svým dítětem, že ona jej miluje. Třeba proto, aby měl radost vyhledali i Tebe. Jak píšeš, musí to být pro ni těžké, potřebuje sama také opečovat a podporu, pochopení a pochvalu, že to všechno zvládá. Můžeš jí tohle všechno nabídnout i když nesouhlasí s Tvými názory? Znám to, že není jednoduché mlčet o svých názorech, učím se tomu. Někdy jsou důležitější naše činy, které vlastně z těch našich názorů vyplývají…
A co já? Ráda si s Tebou budu psát (ale asi na našich soukromých mailech), protože i mne zajímají Tvé zážitky. Co Ty na to?
hezký den
Není tady