27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojte vsetkym! Chcela by som schudnut par kg a chcela som sa vas opytat ci ste niektora skusala delenu stravu! je to moc tazke zvladnut to? nemate nahodou vzorovy "jedalnicek", lebo neviem aka je ta spravna kombinacia Vopred dakujem
Není tady
Jestli myslí tu co já?? Já po této dietě jetě přibrala
Dělená se jí říká protoe dělí kytičky a zvířátka jak to polopatě vysvětlila L Kořínková
Prostě rostlinnou a ivočinou stravu Zelenina je povolena ke vemu a ovoce jen k rostlinné stravě
Vysvětlím ti to takhle kdy má kytičkový den - rostlinná strava a chce si uvařit zelňačku tak tam dá zelí, brambor, párek maximálně sójový, a já dávám sójové mléko - prostě jen rostlinné výrobky
Kdy vařím zelňačku ve zvířátkách - ivočiný den dám tam zelí, uzené maso a lehačku, ádný brambor, ádné zahutění moukou - prostě jen ivočiné výrobky
Nejlepí je si koupit nějakou tu kníku tam je to větinou popsáno polopatě, ale třeba se ti ozve nějaká dobrá due která má lepí zkuenosti - drím palce
Není tady
Salome, má talent
http://zena.atlas.cz/linie/diety/91857- … nicek.aspx
Není tady
Moje jedna přítelkyně drí dietu dělené stravy u druhý rok. Krásně zhubla, na jídlo si i zvykla. Drí dietu dál, ale u nehubne. Kolegyně drela dietu právě Lenky Kořínkové, rozpis na 2 týdny, shodila 4 kg, která pak hned zase přibrala. O dietě u nechce slyet, prý to nebylo jedlé.
Na trhu je několik kníek s dietami, úspěnějí prý (nezkusila jsem) je dieta Ivy Málkové - Hubneme s rozumem zdravě a natrvalo. Je zaloena na sledování příjmu a výdeje energie.
Není tady
já ji drím od 2. 3. 2006 a do vánoc jsem zhubla tak 25 - 27 kg (ale je jasné, e je to rozdílné u lidí tím, z jaké váhy hubnete.... člověk, který hubne ze 100 kg shodí rychleji ne člověk, který hubne z 60 kg třeba)... teďka o vánocích jsem poruila, 3 dny o vánocích a 3 dny kolem silvestra, tak jsem se raději neváila... dnes si dávám očiující den a zváím se a tak za týden asi....-) ¨vyzkouela jsem toho u straně moc a tohle je opravdu to jediné co na mě zabírá....
Není tady
Moje známá začala tuhle dietu Lenky Kořínkové dret od 1.1.2007, tak Ti pak asi po ,měsíci dám vědět, jak to vypadá a jestli hubne,jo. Jinak znám víc lidí, co jí dreli a je to jak u koho, někomu vyhovovala a zhubnul hodně, jiný zase né. Uvidí, co na to řekne Tvoje tělo.
666salome to popsala dobře. Jete si vzpomínám, e mi říkali, e se nesmí alkohol, ani kapka. Ale můe kafe, tak aspoň něco:-). Podle mě ta dieta je docela dobrá, není zas moc přísná a určitě lepí, ne třeba vajíčková(to jí pořád dokola vejce-na měkko, na tvrdo, smaený...atd. to bych se po dvou dnech asi zbláznila a začala z toho kvokat a vůbec nevěřím, e by tahle jednostranná dieta mohla pomoct)
Tak ahoj a a se Ti to povede a shodí kolik potřebuje:-)
Není tady
Kamarádka drela dělenou stravu léta a váhu si drela, ale prý si tím úplně rozhodila trávení. Kdy začala jíst normálně, přibrala. Osobně bych víc věřila té Málkové - to je velmi zkuená odbornice na hubnutí.
Není tady
Chtěla bych vyuít téhle diskuse a zeptat se, zda kdy jsem na dělené stravě a ráda bych i něco zhubla, zda si můu dát jako hlavní jído i obyčejný hermelín s niím obsahem tuku se zeleninou?
Není tady
TerkaP napsal(a):
Chtěla bych vyuít téhle diskuse a zeptat se, zda kdy jsem na dělené stravě a ráda bych i něco zhubla, zda si můu dát jako hlavní jído i obyčejný hermelín s niím obsahem tuku se zeleninou?
Určitě ano, drím dělenopu stravu s přestávkami u rok a tohle je občas můj oběd
Není tady