|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ted sem postoural sebe a zjistil sem ze mam po hrbolkach,nasel sem na netu recept na nakladane olivy a byly tam i drcene feferonky.Jau,jau
.To sem to zas pohnojil,ted se bojim i no.....
jinak pokud by byl zajem: http://havajec.bloguje.cz/230750_item.php ,nevim jaky jsou delal sem je pred chvilkou 
Upravil(a) Baruna70 (6. 1. 2007 22:49)

Není tady

Baruna70 napsal(a):
Ted sem postoural sebe a zjistil sem ze mam po hrbolkach,nasel sem na netu recept na nakladane olivy a byly tam i drcene feferonky.Jau,jau
.To sem to zas pohnojil,ted se bojim i no.....
jinak pokud by byl zajem: http://havajec.bloguje.cz/230750_item.php ,nevim jaky jsou delal sem je pred chvilkou
Příjemné posetení na WC zítra. 
Není tady

co zitra,do woka sem si sah ted 

Není tady
:-))) ještě že ne do prd...
Není tady

Woko nebo pr...,prej je to jedno.jeden známej si trhal kaštany na pr... a začlo mu slzit oko,tak se do něj píchl vidličkou a posral se. 

Jéé nejsem moc sprostá?Smí se to?

Není tady

Ivco,ty lejes s Vencou ne 

Není tady
tady se smí všechno :-))
Není tady

Baruna70 napsal(a):
Ivco,ty lejes s Vencou ne
Jo,ale každej jinde. Ale jinak s Vašíkem by se možná pilo líp. 
Není tady
...kurna, nemůže to být na jednom foru, nevím kde jsem, jestli na sexu nebo na psýcho 

Akorát jsem nepochopila, proč když trhá kaštany tak se u toho musí píchat vidličkou do oka - no, hlavně když mu pak funguje stolice 

Upravil(a) Misa II (6. 1. 2007 23:24)

Misa II napsal(a):
...kurna, nemůže to být na jednom foru, nevím kde jsem, jestli na sexu nebo na psýcho
Akorát jsem nepochopila, proč když trhá kaštany tak se u toho musí píchat vidličkou do oka - no, hlavně když mu pak funguje stolice
Jo to je dobrý na zácpu.a to máš jedno kde si.Sex je někdy i pěkná psýcha. 
Není tady
ten Ryzlink :-))
Není tady

vašek napsal(a):
ten Ryzlink :-))
Já mám krále sklepa.to jsou nějaký slivky.
Není tady
Tak jsem vážně nepochopila, proč faf smazala ten svůj první dotaz..... To je děsnej nešvar to mazání. 
Není tady
Prepaaac Jani, ale mala som pocit, ze by sem mohol nakuknut niekto, kto keby si pozrel moju otazku, okamzite by vedel, ze pisem o nom a to by ma netesilo, keby zistil moju identitu....
Není tady
janica tak treba zaviest dalsi zvyk, prvy prispevok - odpoved - dat i s celym povodnym textom, aby to autor nemohol zmazat 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Dobrej napad,to te Kalik pochvali 

Není tady
hehehe
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Není tady