|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
lueta hm, mírně lepivý je, poznám ho podle pohmatu, že to je ono, ale nemám ho jako hrbolek. :-) Asi jsem nějaká jiná. :-)
Našla jsem na netu:
G-bod není jednoduché lokalizovat. Někdy ženám trvá hodně dlouho než jej naleznou, některé dokonce nevěří, že jej vůbec mají. Tady je snadná metoda k jeho lokalizaci. Lehněte si na záda jako dívka na prvním obrázku, roztáhněte nohy, ohněte kolena a pod pánev si můžete umístit polštářek. Váš partner ať si navlhčí prsty (nejlépe lubrikačním gelem) a nejdelší (nejlépe prostředníček) zasune do pochvy. Ve dvou třetinách délky vagíny přitiskne prst směrem dopředu k stydké kosti. Prohmatávejte oblast kolem močové trubice a lehce tlačte na poševnístěnu. Protože je toto místo celé obklopeno svalovou tkání bude možná třeba přitlačit i více než je obvyklé a pohybujte prstem za strany na stranu. Až narazíte na to správné místo partnerka to určitě pozná a řekne vám. Když najdete tento citlivý bod a budete pokračovat v jeho dráždění, může se stát že tato tkáň vám svým zduřením bude připomínat tkáň ztopořeného penisu.
Tak jsem zase moudřejší, hrbolek to asi bude až když jsem vzrušená. To jsem nezkoumala. Jsem ještě mladá holka. 
Upravil(a) majkafa (4. 1. 2007 18:22)
......hezký 
Jsem Majko ani netušila, co děláš po večerech, když radíš po internetu 

uplne to vidim,jedna ruka na mysi a druhou hleda hrbolek 

Není tady
Hledání hrbolku přenechám jiným.
Já si počkám. 
ach jo .... já bych........ 
Není tady

Takhle po ranu?
.Nic si z toho nedelej,nejses sama

Není tady
adra napsal(a):
ach jo .... já bych........
uvař si čaj s rumem. To je taky dobrý

Není tady
vypila jsem jahodový čaj se smetanou...a nic moc...rum nemůžu musím makat s čistou hlavou...a do odpoledne mě to asi přejde....
ale určitě to vyzkouším jindy...asi brzy
díky
jo počkej ne že topomáhá ale že TO JE TAKY DOBRY...a to je rozdíl...tak to já si dám čokoládu tu mužu hned...snedla jsem bonbon ze stromečku a mám tady ještě jeden...tak ho slupnu.... 
Upravil(a) adra (5. 1. 2007 9:49)
Není tady
adri.....

Není tady
Jdu si udělat ..... kávu 
Není tady
jdu se udělat ... hezkou 
Není tady
A jak se to dělá ? 
Není tady
jdu se vykakat:-)))
ne namalovala jsem si něco na obličej...od rána tu sedím bez makeu-pu....a nic se ale nestalo všichni mě poznali
jsem v šoku...to jako vypadám nenamalovaná stejně jako namalovaná???
aha už to mám já vyzařuzju....no to by mě zajímalo co zrovna dnes.....
asi samá pozitíva 
Není tady

Tak sem vyspinkanej
ha a nepreslo me to,sem zvedavej jestli me chut hledat hrboulky neprejde po patecnim velkem nakupu
,jestli ne,tak to bude vecer veliky
. Teda doufam,i kdyz po skoro tejdenim pustu spis rychly

Není tady
když je TO veliký tak to bolí..při nevhodné poloze 

Není tady

Ja myslel velka akce
,bolestiveho sexu z duvodu velkeho TO,se u nas nikdo neboji 

Není tady
já vím, chtěla jsem být
vtipná

jdu si dát ještě čokoládu, to mi pomáhá....
abych neměla chut.... 
Není tady

Neprehanej to,aby pak mel jeste nekdo chut na tebe
.Ty jo,ted mi dochazi,ten stromecek asi neozraly deti
.

Není tady
je tady se pořád hledá ten hrbolek :-)) a už jste ho našli ??
Není tady

co se divis,hrbolek je dulezitej
,ja uz mam wostrihany nehty a cekam az pujdou deti spat

Není tady
:-)))))))
Není tady
...koukám že kvůli hrbolku si tu půlka babinetu udělá manikůru co 

Já ne, já si počkám, až si ji udělá někdo jinej! :-)