|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Baruna 70: pokud jsi za naprostou uvolněnost, jak dlouho Ti asi trvá samotná kopulace? Trvá-li 2 minuty, pak jsi asi vskutku pro naprostou uvolněnost
. Trvá-li Ti více než 15 minut , tak za a:není to uvolněnost B: nic přitom na něm necítíš 
Upravil(a) jsemzena (30. 12. 2006 16:19)
Není tady
jsemzena napsal(a):
choysia napsal(a):
Nevím, co tě tak překvapuje
, přečti si tady toho víc a uvidíš, že je možný všechno. Možná, že ten kdo leccos zadrží, vstřebá, nebo nevystříká je mix člověka a cedníku
Neležim Ti náhodou v žaludku?
Vůbec ne, alespoň co se týče orgasmů. Všechno je to přece v hlavě, ne???? 

Není tady
...........................
mňam
Není tady

jsemzena napsal(a):
Baruna 70: pokud jsi za naprostou uvolněnost, jak dlouho Ti asi trvá samotná kopulace? Trvá-li 2 minuty, pak jsi asi vskutku pro naprostou uvolněnost
. Trvá-li Ti více než 15 minut , tak za a:není to uvolněnost B: nic přitom na něm necítíš
Nejak sem te nepochopil,nevim kde beres ty udaje v minutach,ja pri tom na budika nekoukam.Mam asi velke stesti na partnerky,protoze jsem vazne nikdy nemel potrebu se nejak moc kontrolovat,nebo hlidat.Pokud se naco nepodari napoprve spolecne,podari se to potom a vubec,nehodlam se nechat zatahnout do podobne debaty.Jasne muzem se tu chytat za slovicka.Oddelme tedy vyvrcholeni od ejakulace,stejne po vyvrcholeni u chlapa nastava rychle odezneni (jasne ze muzou byt vyjimky
) a tak tedy,kdyz uz mam neco hlidat,hlidal bych to vyvrcholeni,at uz ma byt suche,nebo ne.Proc se zabyvat jeste tim.
Jinak ohleduplnost v posteli,nepovazuju za nedostatek uvolneni.
Kopulace,to je krasne slovo
,Beruna po me chce vzdy spis pomilovat

Není tady
jsemzena Původně jsem ti něco napsala, ale dnes to mažu. Omlouvám se, že mažu svůj příspěvek.
Upravil(a) majkafa (31. 12. 2006 10:50)
Sa to ale rozjelo..... 
Není tady
majkafa napsal(a):
jsemzena Nenacházím slov!
Tvůj nick není pravdivý. Nejsi robot?
Nebo zvířátko? (omlouvám se zvířátkům
) Což takhle někdy zkusit milování s někým, koho miluješ a kdo miluje tebe? Zapomenout na hodiny, poučky, parametry a "jen" se milovat? Má reakce není jen na tvé příspěvky v této diskusi ale tak celkově.
No jo, chyba je v mém přijímači, jsme na sexuologický. Ale nemohla jsem si pomoct.
Tvá reakce je zcela v pořádku. Já se zaměřila na popis, protože je jasný a stručný. Jinak samozřejmě s city..., ale to už je má osobní věc a tu sem tahat nechci.Tady je to o sexu a protože mne to zajímá, tak si tu čtu a dozvídám se mnoho nového a taky doufám, že mohu ze svých zkušeností přispět taky něčím novým.Alespoň donutit k zamyšlení, že milování má i jiné dimenze a jiné podoby...Nemyslela jsem nic špatně. A že Ti tu připadám jako robot? Proč bych se měla vyznávat ze svých citů? Tady? To nechápu, to patří do mého soukromí. Jsem velmi vášnivá a milující ženská. A když napíšu kopulace, tak je to prostě jasný o co jde a proto jsem si tohle slovo vybrala.A když napíšu o minutách, tak to neni proto, že bych je počítala, ale zas jen proto abych vyvolala nějskou představu a logicky si něco ujasnila.
Není tady
majkafa napsal(a):
jsemzena Původně jsem ti něco napsala, ale dnes to mažu. Omlouvám se, že mažu svůj příspěvek.
Já už si to přečetla
To je v pořádku. Mám to taky smazat? 
Není tady
Smazala jsem to ve chvíli, když jsi odpovídala. Asi to tak mělo být, aby sis to přečetla. Napsalas to hezky. Potěšilo mě to. Nemaž to. Je to tak, jak to má být. 
Upravil(a) majkafa (31. 12. 2006 10:54)
Mám to tam nechat? Já bych to nechala.Neva mi to. 
Není tady
Nemaž. Díky. Vše je OK. 

Upravil(a) majkafa (31. 12. 2006 10:58)
Holkýýýýýýýýýýýýý 
Pojďte radši slavit konec roku

Není tady
Já bych šla, ale sem v práci
až do večera
Upravil(a) jsemzena (31. 12. 2006 11:01)
Není tady
KALIK napsal(a):
Myslím si, že zadržet to silou myšlenky je blbost, to je jako kdybyste chtěli zastavit zvracení uprostřed zvracení
Kaliku, zastavit zvracení uprostřed zvracení de taky...
Není tady
Tak to sem dej návod jak, protože zítra se to bude leckomu hodit 

Není tady
Na to neni potreba návod. To je zas jen v hlavě ... 
Není tady

jsemzena, srandičky, přejdou 
Není tady
Jsem muž 
Mám blbý dotaz, poradíte? Bod G je hrbolek uvnitř pochvy vzadu? Jak jemně dráždit bezbolestně.

Helaxi, zeptej se přítelkyně kde jí je to nejpříjemnější a jak se jí to nejvíc líbí a máš po starostech 
Není tady
Jako vím co jí je příjemné. Já jí tam dráždím jen nevím jestli to je G nebo ne:P a je mi blbý se ptát
Nevím, ale bod G myslím není žádný hrbolek.
Není tady
Helax99 podle tvého popisu je ten "hrbolek" čípek dělohy. Bod G není hrbolek. Je to prostě místo. Nehoň se za bodem G, dělejte si oba příjemně, není důležité dělat vše podle literatury. A jestli je jí to na hrbolku příjemné, není důležité, jesti je to bod G nebo ne.
Bod G je hrbolek. Je na horní části pochvy a poznáš ho pohmatu, je mírně lepivý. Víc, než ostatní sliznice pochvy.
Není tady
Suchý orgasmus?s tím jsem se ještě nesetkala. Zeptám se doma partnera.... 
Není tady