|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
.............
Upravil(a) faf (5. 1. 2007 10:06)
Není tady
Skor zriedkavost 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
No jo, chlapi to mají těžší s předstíráním orgasmu 
Není tady
Ale ide to, myslim "suchy orgazmus" 
A naco predstierat? Ked nechcem nesukam a ked chcem tak sukam kolko krat chcem (teda pokial niesom pod obraz
ale aj vtedy to niekedy ide
)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
No, já nevím ? Já to myslela tak, že se tomu chlapovi třeba už nechce "šukat" a tak, žekne, že už je.... aniž by se udělal ?
To já nevím, jestli to jde... jsem to nikdy jaksi neřešila - jen ten mokrej 
Není tady
Víte, jak se řekne hanácky orgamus?
Jož so hotové!
A brněnsky? To je kratší:
Už su!
Ale "nasucho" to teda neznám a ani o tom nikdy neslyšel! 
počkejte až příjde Kalík a Tantra :-))
Fe - poloha ze zadu, rychle ho vysune, zařve a plivne na zadek :-)))))) a poznáš prd :-))
Není tady
Můj přítel má mnohočetný vrchol:-) To přeju každý aby to poznala.To je divočina. Má tak dva mokrý a 3-4 suchý. Vim, že nic nepředstírá, to snad ani nejde něco takovýho předstírat, stačí se na něj kouknout... Je to moc vzrušující, i vevnitř v sobě to cítím.
Není tady

no,po treti ma asi vetsina skoro suchej
,kolik myslis ze toho sebou tahame 
P.S. jinak po ctvrtym sem mokrej az na pr... 
Upravil(a) Baruna70 (29. 12. 2006 20:23)

Není tady
Baruna70 napsal(a):
no,po treti ma asi vetsina skoro suchej
,kolik myslis ze toho sebou tahame
P.S. jinak po ctvrtym sem mokrej az na pr...
Ty si děláš kozy...ale, fakt, to neni tak, že po třetí je tak vyždímanej, že má suchej a po čtvrtym tak zchvácenej, že je mokrej až na zadku. On dokáže zadržet ejakulaci, aniž by ztratil pocity provázející orgasmus. Všechno de a všechno je v hlavě. Nejen tam nebo tam...
Není tady
jsemzena presne tak ...

Zadržet výstřik jde, ale že by to šlo silou myšlenky, to je pro mě novinka 
Není tady
Kaliku, tady aspon vidis,ze clovek se uci cely zivot. Jeste porad jsou oblasti, kde mas co dohanet. 
Nejkrasnější pohled na svět, je z koňskeho hřbetu.Není tady
No, taky koukám, že je stále co dohánět. Někdy tady nechápu 
Není tady
No, at je to jak chce, po precteni tehle stranek si rozhodne nemuzem stezovat na nedostatek informaci 
No jasně!!!! Všechno si tisknu. Jen škoda, že sem k tomu někdo nedává i obrázky .

Není tady
No jo, ale to by potom tahle diskuze byla zrejme pristupna az po 22te hodine. Ovsem na nektere odkazy bych se docela rada podivala, to zase jo 
To neznám.. a co pak?
Není tady
Kdepak, to bych tady "sloužila" noční 
No, nějak už bychom to obešly (dámy) , že?????? 
Není tady
Zas, ale musite uznat, ze nez tu zdlouhave psat radu, takove male instruktazni HOME VIDEO, by mozna pomohlo lip. I kdyz, nezavani to sirenim p*rn*graf*e? Asi to nebude nejlepsi napad, uznavam 

Myslím si, že zadržet to silou myšlenky je blbost, to je jako kdybyste chtěli zastavit zvracení uprostřed zvracení 
Není tady
Nevím, co tě tak překvapuje
, přečti si tady toho víc a uvidíš, že je možný všechno. Možná, že ten kdo leccos zadrží, vstřebá, nebo nevystříká je mix člověka a cedníku 

Není tady
choysia napsal(a):
Nevím, co tě tak překvapuje
, přečti si tady toho víc a uvidíš, že je možný všechno. Možná, že ten kdo leccos zadrží, vstřebá, nebo nevystříká je mix člověka a cedníku
Neležim Ti náhodou v žaludku? 
Není tady
Orgasmus se obecně považuje za stav nesmírné slasti, jíž nelze dosáhnout jiným způsobem. Právě proto bývá tento stav blaženosti tak žádoucí a člověk po něm prahne a stává se až závislým. Otázkou je, do jaké míry se jedná o stav fyzický a do jaké míry o stav psychický. Co se týče mužů, nabízí se odpověď, že orgasmus = fyzické vyvrcholení, tedy ejakulace. Není tomu tak. Ejakulace je dosažení takového stupně fyzického(!) vzrušení, kdy dochází k výstřiku spermatu. Ovšem tento akt nemusí nutně znamenat skutečný orgasmus. Ejakulace je stav, kdy mužské tělo(!) dosáhne vrcholu. Psychický prožitek může být zcela někde jinde. Muž dosáhne orgasmu (resp. ejakulace) i tehdy, kdy po ženě vůbec netouží a třeba myslí i na něco jiného než právě na kopulaci.
Psychický orgasmus, tedy duchovní blaženost, je, troufám si tvrdit, u žen a mužů stejná. V okamžiku vyvrcholení (skutečného vyvrcholení) se člověk (duše, jeho podstata) dostává do kontaktu s Vesmírem (Absolutnem, Všemohoucnem,...) a prožívá vstup do jiné dimenze – na okamžik opouští fyzické tělo a vůbec hmotný svět. To je skutečný orgasmus.
Abych tedy odpověděl na otázku, zda muž může předstírat orgasmus: Může, pochopitelně. Může stejně jako žena zahrát stav nejvyšší blaženosti, přičemž si představení načasuje na okamžik ejakulace. Je to smutné, ale je to tak. Abych to zcela doplnil, domnívám se, že málokterý muž prožil takový orgasmus, o kterém se zmiňuji. De facto muž mnohdy ani nemusí orgasmus předstírat, poněvadž jej ani neprožívá. Je mu příjemné fyzické vyvrcholení a o ně mu šlo především. Vybít přebytečnou energii, dát průchod živočišným pudům.
Rozhodně nechci házet všechny muže do jednoho pytle, ale fyzické uvolnění bývá to jediné, oč jde.
Přál bych všem mužům (i sám sobě), aby alespoň jednou zažili takový orgasmus, který umějí prožívat ženy...
Tolik názor odborníka:)
Ten můj nejčastěji prožívá orgasmus při mém vrcholu. Je to hlavně psychický jev, který má částečně průvodní fyzické projevy.
Není tady

Nevim,pokud je to u toho chlapa normalni a prirozene,budiz.Ale myslet celou dobu na to,ze to pak musim (nebo chci) nejak zadrzet,no nevim.Ja sem pro naprostou uvolnenost a spis dokazu pochopit "mokry" orgasmus u zeny,nez umyslny suchy u muze.Vec nazoru.
K tomu clanku,cetl sem si ho nekolikrat,ale stale mi pripada,ze se tam pise o tom,ze u muze muze dojit k vyronu semene i bez jak tam pisi "psychickeho orgasmu,ci pocitu duchovni blazenosti",to bych pochopil.Stale mi vsak pripada prirozene,ze se pri tomto ajakuluje.
Je to sem se do toho pekne zamotal 

Není tady