|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, tady je to s odkazem a máte tam vše na co jste se mě ptali
zkušenost mám jen a jen dobrou !!!!
http://www.babyvac.cz/objednat.htm
Jo když kliknete na ten nápis výrobek je to podrobnější
to pro rychlejší studium

Ještě pomůcka : můžete si najít kde u vás to koupit, pokud kliknete na těch stránkách na tenhle řádek síť lékárnen a prodejen zdravotnických potřeb. Lze též využít internetových obchodů www.myšáček.cz a www.babywelt.cz nebo lze objednat přímo na stránce 
Upravil(a) Blanka LBC (29. 12. 2006 17:22)
Není tady
Kdo nemůže tuto odsávačku sehnat, zde je návod jak na ní.
Odsávačku na vysavač si můžeš doma udělat sama. Stačí když máš tu hadičkovou odsávačku. Na trubici vysavače ( který musí mít regulaci síly sání na minimu) dáš plastový obal od kinofilmu který nemá dno . Do víčka uděláš větší dírku na hadičku kterou by jsi odsávala pusou z té hadiškové odsávačky a pak několik menších direk aby to nesálo moc silně a je hotovo.
Není tady
Spunte,to není zrovna dobrý nápad.Možná ti to funguje, ale já bych to rozhodně nezkoušela. Nástavec který je používán u vysavačky, je úplně jiný a hlavně se nestrká do nosánku miminka ,což u té hadičkové je nutné udělat. Tenhle se jen přiloží k nosní dirce a dovnitř téměř vůbec nejde, nemůže tak dojít k poranění sliznice. Myslím že ty necelý 4 stovky, nejsou taková investice, aby to mamči nezvládli . Neber to špatně, ale kvůli téhle částce, bych fakt neriskovala!!!
Upravil(a) Blanka LBC (29. 12. 2006 16:52)
Není tady
Blanko, špatně to neberu, každá máme názor, proto tady ty diskuze jsou.Já to nepoužívám, protože Jítě se rýma vcelku vyhýbala a když už jí dostala, vysála jsem to tou hadičkovou ( pomocí úst). Pokud ten vysávací tlak není silný ( což se snadno zjistí přiložením hadičky na tvář a porovnáš to s tlakem který vyvineš ústy), nemůže se nic stát. Jde jen o to že nemusíš z té hadičkové vysávat ústy bacily do sebe a nemusíš tahat ( mě se z toho očas zamotala hlava). Nejde o to pomocí vysavače udělat moc velký podtlak aby se to vysálo co nejrychleji, jde jen o usnadnění práce.
A když mluvíš o tom že jsou to jen necelé čtyři stovky, tak pro někoho to je dost vysoká částka, hlavně když je to tady pár stovek za umělé mléko, tady pár stovek za plínky, kosmetiku atd..... ono to pěkně lítá. A neboj že kdo na to má, že si bude hrát s domácí výrobou odsávačky. Má rada je pro ty co musí otočit každou korunu než jí investují 
Není tady
Jasně já to beru
já ty bacily právě do sebe přez tu hadičkovou dostala a jsme nemocný oba
O ty čtyři stovky jsme se podělili s manželem a babičkou
já si říkala že do mobilu dvě stovky měsíčně taky vrazím a tím že mi přispěli, tak jsem to nemusela moc počítat
Nejlepší by bylo kdyby žádnou rýmu neměli viď
Mě se taky z té hadičkové motala hlava a neměla jsem ani sílu kolikrát to vytáhnout
tohle je super vynález a jsem vděčná za to že ho mám
určitě ji nebudu potřebovat jen jednou
Kéž by 
Není tady
My taky používáme doma vyrobenou odsávačku - dokonce nám na to dala návod přímo doktorka. Manžel to vyrobil z hadičkové odsávačky a z polystyrenu na ucpání roury vysavače. Funguje to výborně - tolik hlenů, co jsem takhle malému z nosu odsála, se mi pusou odsát v životě nepodařilo (byl to směšně malý podtlak, který absolutně nestačil). Takže my s tím máme zkušenost dobrou.
Není tady
Nemůžu říct,že bych měla na rozhazování,ale tu vysavačovou odsávačku jsem pořídila.Má tam přetlakovou baňku a nedává se do nosánku.Zrovna teď má Matouš rýmu a co z něj tahám za hnusy to bych pusou nevytáhla ani omylem.Nevím přesně kdy se děti učí smrkat,ale myslím,že jí užiju ještě dost dlouho.A v kombinaci s mořskou vodou mi přijde,že mu rýma ustupuje rychleji.Takže jsem chodící reklama. 
Není tady