Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 29. 12. 2006 0:14

anye.sa
♥♥♥----

Stob ???

Prosím máte někdo nějakou zkušenost s tímto kurzem zdravé výživy a,hubnutí ...
Prosim napište mi o tom nebo něčem podobném v okolí Brna !!!
Jsem tlustá,líná a potřebuji shubnout a dokud nemám nad se bou bič a kontrolu tak to nedokáži.O stobu jsem se dočetla v časopisech jen neznám nikoho kdo se toho zůčastnil nebo třeba jeho kamarádka. Děkuji všem!!!

Není tady

#2 30. 12. 2006 23:17

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Re: Stob ???

Já sice jednu paní znám ale ta mi doporučila ať se raději porozhlédnu na webu a to já jsem udělala a jsem tady v na babinetu - hlavní strana - kluby - jablíčka ........ tak pojď mezi nás třeba nás vyhecuješ a dodáš nové tipy na hubnutí a cvičení.
Ta paní mi totiž řekla že na ty kursy dojížděla a že byla i na několika pobytech, jsou tam prý většinou notoricky známé věci a rady a říkala že sice zhubla ale zase přibrala protože to opravdu musíš chtít big_smile
Jinak stob je určitě na netu protože jsem si tam objednávala kalorické tabulky a taháky na hubnutí a taky kuchařku kde jsou recepty a k nim výpočet kj
Problém je v tom že se člověk musí hlídat sám před sebou a sám sebe donutit cvičit nebo se alespoň hýbat to za tebe opravdu nikdo neudělá a kdyby jsi někoho našla tak se hlásím jako první zájemce rock

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#3 31. 12. 2006 10:18

mzicka
♥♥-----
Místo: valasske kralovstvi

Taky znám paní, co s pomocí stob zhubla a váhu si drží už několik let, ale měla to v místě bydliště a ta parta skalních se schází dodnes a vlastně se pořád podporují. Je to zkrátka celoživotní boj styrka , pokud k tomu máš předpoklady(jako třeba já) usch . Myslela jsem, že to je cesta i pro mě, ale nejbližší klub byl tenkrát až v Ostravě a to mám cca 50km. Nevim, jak bych tam pravidelně dojížděla a vzhledem k mé práci to ani není možné. Navíc, když sama nejsi pevně rozhodnutá, tak tě ani stob nezachrání. Nakonec stejně příjde okamžik pravdy, tedy u mě je to vždycky večer u televize usch ,kdybych sežrala snad půl prasete. Přihlásila jsem se tady do jablíček a to mi sedí. Na net se napojíš odkudkoliv a hned jsou jablíčka s tebou a poradí, anebo si jenom přečteš, že i někdo jiný má stejné trable jako ty a je ti trochu líp, že v tom nejsi sama. Každopádně ti přeju hodně pevné vůle. tummenupp

http://www.gify.nou.cz/z_kone_soubory/ku2.gif Nejkrasnější pohled na svět, je z koňskeho hřbetu.

Není tady

#4 1. 1. 2007 3:37

anye.sa
♥♥♥----

[Děkujiu moc za názory! Znám sebe a vím že pokud nemám nad sebou bič(dohled)tak nic na mě neplatí! Chci se taky naučit zdravou výživu,vaření i najít lidičky se stejným zájmem nebo problémem jako mám já a scházet se snimi,dělit se o úspěch i neúspěch.Můj příklad kousala jsem si nehty a dokud jsem nezačala chodit na manikůru tak by mě nic nepřinutilo si je nekousat a ted mám krásné dlouhé nehty které mi lidi obdivují a závidí tak tohle taky zkusím! Kurz by měl začít 22.1 tak jsem moc zvědavá a taky se moc těším. Všechny zdravím a držím pěstišky!!! smile

Není tady

#5 4. 1. 2007 22:10

nicknamee
♥------

Tak ja jsem ho absolvovala. Je to dobrý kurz. I legrace. Já jsem to bohužel v té době moc nepochopila -dneska už mi to došlo. A to,že nám pořád předhazovali nějeakého šmakouna a taky nějaké nízkokalorické jídla,které jsem si v práci jaksi neměla šanci udělat ani sehnat. Tak jsem jedla normalni oběd, ale jen poloviční porce.
Dneska však vím,že kdybych se držela pevně jejich rad a opravdu striktne ty nizkokalor. obědy jedla,tak bych zhubla více.
Nyní jsem něco zase přibrala, ale teď bojuji v posilovně o návrat lepších časů.

Tak hodně úspěchů a hlavně dodržovat ten režim s těmi malými porcičkami- to je to nejdůležitější!!!!

Není tady

#6 7. 1. 2007 22:18

anye.sa
♥♥♥----

[díky za odpověd,jdu do toho 22.1 do brna ,ty jsi taky chodila do brna a shubli všichni? bylo to poznat? Prosim napiš díky moc!!!

Není tady

#7 20. 2. 2007 12:30

ma-ma
♥♥-----

Ahoj, sice nejsem od Brna, ale kursu STOB jsem se zúčastnila před 3roky. Hodně mi to pomohlo, kolektivně to jde lépe - alespoň mě osobně. Podařilo se mi zhubnout 15kg a váhu si držím s malými výkyvy + - 2kg stále. Chce to jíst často, pravidelně a v malých porcích. Nevyhýbám se žádnému jídlu, občas si dám i nějakou kalorickou bombu, ale to zase spálím pohybem. Jednoduše příjem musí být menší než výdej - TO JE PRAVIDLO!
Hodně štěstí a nebojte se do toho pustit.

Život je příliš krátký na rozčilování se nad malichernostmi:
takže se líbej pomalu, směj se šíleně,miluj upřímně a odpouštěj rychle.
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.gify.nou.cz/fa2_andel2_soubory/a112.gif

Není tady

#8 23. 2. 2007 12:43

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

ANYE.SA TAK AŤ SE TI HUBNUTÍ SE STOBEM POVEDE tummenupp
NA A PROTOŽE JSI UŽ ZAČALA,MOHLA BYS NÁM NAPSAT,JAK TI TO JDE A JAK SE TI DAŘÍ!!! smile

Není tady

#9 2. 5. 2007 9:02

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

holky, mě před lety stačila jen knížka od spolku STOB a šlo to !  Jsem taky líná, nemám výdrž....

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#10 2. 5. 2007 13:09

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Já hubla s konkurencí STOB, ale ted si za svět nevzpomenu, jak se jmenují. Za 3 měsíce 12 kg, další 3 měsíce už jenom 3 kg, ale tou dobou jsem kojila a cvičila jenom 1x týdně, což bylo málo.
Váhu jsem si udržela 3 roky.
Základ je psát si, co jíš, spočítat příjem a hlídat si to. Vím, jaké jogurty si koupit, kolik chleba jím, kolik má kolečko sýru i šunky a pod.
Jak nepíšu a nepočítám, nevážím..už jdou kila nahoru.

Není tady

#11 2. 5. 2007 13:33

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

roll šmankote Musim  va ty snad píšeš o mě lol jakmile přestanu počítat a vážit a myslím si že už to mám přece v oku tak dumbom a kila jsou zpět

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#12 2. 7. 2007 11:25

jana3
♥♥-----
Místo: Mladoboleslavsko

Ahojky, chodila jsem do kurzu STOB, který skončil minulý týden. Bylo to bezva. Nejprve pohyb a potom sezení a povídání s lektorkou. Naučili jsme se, jak a co jíst a spoustu dalších možná ještě dúležitějších věcí. O jídle je totiž jen prvních pár věcí, zbytek je spíš o psychice, o tom, proč hubnout, jak si poradit v různých situacích apod. Nedá se to tu všechno popsat. Člověk si nejprve musí sám ujasnit, co chce, srovnat si to v hlavě a potom to s pomocí kurzu jde skoro samo. Hubnutí totiž začíná v hlavě. Zhubla jsem skoro 12 kg. Předplatila jsem si na prázdniny spinnig a hodně jezdím na kole. Jiné sporty mě opravdu nebaví, při představě hopkání v tělocvičně je mi zle. Jenže jsem pochopila, že bez pohybu můžu sice zhubnout, ale potom si váhu asi neudržím a zvolila jsem z pohybu ten, který mi vadí nejméně. Nedávno jsem si v knihovně půjčila bezva knížku. Jmenuje se "S váhou na houpačce". Jsou to skutečné příběhy lidí, kteří hubli a je tam i povídání Dr. Málkové, která STOB vede. Knížka je moc zajímavá a motivující.

Není tady

#13 2. 7. 2007 17:16

Martikam
♥------

STOB jem navštěvovala a je super.A hlavně bezvadná parta ženských co měla jeden velký cíl-ZHUBNOUT! A musím říct, že každé se podařilo něco zhubnout.Některým hodně a některým méně.Mě 15kg.Ale  je to boj s kilogrami na celý život.Musím se přiznat,své KG mám opět nazpět.Přestala jsem si hlídat co sním, kolik sním a hlavně jsem přestala cvičit.Už se cítím zase jako vepřík.Ale jinak mám hubnutí v malíku.Kalorické hodnoty potravin znám,jak cvičit také vím,co jíst také vím-jen se do toho pustit.Hlava si to zatím srovnává a doufám,že brzy zase začnu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí