|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Prosím máte někdo nějakou zkušenost s tímto kurzem zdravé výživy a,hubnutí ...
Prosim napište mi o tom nebo něčem podobném v okolí Brna !!!
Jsem tlustá,líná a potřebuji shubnout a dokud nemám nad se bou bič a kontrolu tak to nedokáži.O stobu jsem se dočetla v časopisech jen neznám nikoho kdo se toho zůčastnil nebo třeba jeho kamarádka. Děkuji všem!!!
Není tady
Já sice jednu paní znám ale ta mi doporučila ať se raději porozhlédnu na webu a to já jsem udělala a jsem tady v na babinetu - hlavní strana - kluby - jablíčka ........ tak pojď mezi nás třeba nás vyhecuješ a dodáš nové tipy na hubnutí a cvičení.
Ta paní mi totiž řekla že na ty kursy dojížděla a že byla i na několika pobytech, jsou tam prý většinou notoricky známé věci a rady a říkala že sice zhubla ale zase přibrala protože to opravdu musíš chtít 
Jinak stob je určitě na netu protože jsem si tam objednávala kalorické tabulky a taháky na hubnutí a taky kuchařku kde jsou recepty a k nim výpočet kj
Problém je v tom že se člověk musí hlídat sám před sebou a sám sebe donutit cvičit nebo se alespoň hýbat to za tebe opravdu nikdo neudělá a kdyby jsi někoho našla tak se hlásím jako první zájemce 

Není tady
Taky znám paní, co s pomocí stob zhubla a váhu si drží už několik let, ale měla to v místě bydliště a ta parta skalních se schází dodnes a vlastně se pořád podporují. Je to zkrátka celoživotní boj
, pokud k tomu máš předpoklady(jako třeba já)
. Myslela jsem, že to je cesta i pro mě, ale nejbližší klub byl tenkrát až v Ostravě a to mám cca 50km. Nevim, jak bych tam pravidelně dojížděla a vzhledem k mé práci to ani není možné. Navíc, když sama nejsi pevně rozhodnutá, tak tě ani stob nezachrání. Nakonec stejně příjde okamžik pravdy, tedy u mě je to vždycky večer u televize
,kdybych sežrala snad půl prasete. Přihlásila jsem se tady do jablíček a to mi sedí. Na net se napojíš odkudkoliv a hned jsou jablíčka s tebou a poradí, anebo si jenom přečteš, že i někdo jiný má stejné trable jako ty a je ti trochu líp, že v tom nejsi sama. Každopádně ti přeju hodně pevné vůle. 
Nejkrasnější pohled na svět, je z koňskeho hřbetu.Není tady
[Děkujiu moc za názory! Znám sebe a vím že pokud nemám nad sebou bič(dohled)tak nic na mě neplatí! Chci se taky naučit zdravou výživu,vaření i najít lidičky se stejným zájmem nebo problémem jako mám já a scházet se snimi,dělit se o úspěch i neúspěch.Můj příklad kousala jsem si nehty a dokud jsem nezačala chodit na manikůru tak by mě nic nepřinutilo si je nekousat a ted mám krásné dlouhé nehty které mi lidi obdivují a závidí tak tohle taky zkusím! Kurz by měl začít 22.1 tak jsem moc zvědavá a taky se moc těším. Všechny zdravím a držím pěstišky!!! 
Není tady
Tak ja jsem ho absolvovala. Je to dobrý kurz. I legrace. Já jsem to bohužel v té době moc nepochopila -dneska už mi to došlo. A to,že nám pořád předhazovali nějeakého šmakouna a taky nějaké nízkokalorické jídla,které jsem si v práci jaksi neměla šanci udělat ani sehnat. Tak jsem jedla normalni oběd, ale jen poloviční porce.
Dneska však vím,že kdybych se držela pevně jejich rad a opravdu striktne ty nizkokalor. obědy jedla,tak bych zhubla více.
Nyní jsem něco zase přibrala, ale teď bojuji v posilovně o návrat lepších časů.
Tak hodně úspěchů a hlavně dodržovat ten režim s těmi malými porcičkami- to je to nejdůležitější!!!!
Není tady
[díky za odpověd,jdu do toho 22.1 do brna ,ty jsi taky chodila do brna a shubli všichni? bylo to poznat? Prosim napiš díky moc!!!
Není tady
Ahoj, sice nejsem od Brna, ale kursu STOB jsem se zúčastnila před 3roky. Hodně mi to pomohlo, kolektivně to jde lépe - alespoň mě osobně. Podařilo se mi zhubnout 15kg a váhu si držím s malými výkyvy + - 2kg stále. Chce to jíst často, pravidelně a v malých porcích. Nevyhýbám se žádnému jídlu, občas si dám i nějakou kalorickou bombu, ale to zase spálím pohybem. Jednoduše příjem musí být menší než výdej - TO JE PRAVIDLO!
Hodně štěstí a nebojte se do toho pustit.
Není tady
ANYE.SA TAK AŤ SE TI HUBNUTÍ SE STOBEM POVEDE 
NA A PROTOŽE JSI UŽ ZAČALA,MOHLA BYS NÁM NAPSAT,JAK TI TO JDE A JAK SE TI DAŘÍ!!! 
Není tady

holky, mě před lety stačila jen knížka od spolku STOB a šlo to ! Jsem taky líná, nemám výdrž....
Není tady
Já hubla s konkurencí STOB, ale ted si za svět nevzpomenu, jak se jmenují. Za 3 měsíce 12 kg, další 3 měsíce už jenom 3 kg, ale tou dobou jsem kojila a cvičila jenom 1x týdně, což bylo málo.
Váhu jsem si udržela 3 roky.
Základ je psát si, co jíš, spočítat příjem a hlídat si to. Vím, jaké jogurty si koupit, kolik chleba jím, kolik má kolečko sýru i šunky a pod.
Jak nepíšu a nepočítám, nevážím..už jdou kila nahoru.
Není tady
šmankote Musim
ty snad píšeš o mě
jakmile přestanu počítat a vážit a myslím si že už to mám přece v oku tak
a kila jsou zpět

Není tady
Ahojky, chodila jsem do kurzu STOB, který skončil minulý týden. Bylo to bezva. Nejprve pohyb a potom sezení a povídání s lektorkou. Naučili jsme se, jak a co jíst a spoustu dalších možná ještě dúležitějších věcí. O jídle je totiž jen prvních pár věcí, zbytek je spíš o psychice, o tom, proč hubnout, jak si poradit v různých situacích apod. Nedá se to tu všechno popsat. Člověk si nejprve musí sám ujasnit, co chce, srovnat si to v hlavě a potom to s pomocí kurzu jde skoro samo. Hubnutí totiž začíná v hlavě. Zhubla jsem skoro 12 kg. Předplatila jsem si na prázdniny spinnig a hodně jezdím na kole. Jiné sporty mě opravdu nebaví, při představě hopkání v tělocvičně je mi zle. Jenže jsem pochopila, že bez pohybu můžu sice zhubnout, ale potom si váhu asi neudržím a zvolila jsem z pohybu ten, který mi vadí nejméně. Nedávno jsem si v knihovně půjčila bezva knížku. Jmenuje se "S váhou na houpačce". Jsou to skutečné příběhy lidí, kteří hubli a je tam i povídání Dr. Málkové, která STOB vede. Knížka je moc zajímavá a motivující.
Není tady
STOB jem navštěvovala a je super.A hlavně bezvadná parta ženských co měla jeden velký cíl-ZHUBNOUT! A musím říct, že každé se podařilo něco zhubnout.Některým hodně a některým méně.Mě 15kg.Ale je to boj s kilogrami na celý život.Musím se přiznat,své KG mám opět nazpět.Přestala jsem si hlídat co sním, kolik sním a hlavně jsem přestala cvičit.Už se cítím zase jako vepřík.Ale jinak mám hubnutí v malíku.Kalorické hodnoty potravin znám,jak cvičit také vím,co jíst také vím-jen se do toho pustit.Hlava si to zatím srovnává a doufám,že brzy zase začnu.
Není tady