29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak se vám líbí kresby a malby od něj? Mě moc, vůbec mám ráda secesi a kombinaci ornamentů s ženstvím! K Vánocům jsem dostala bichli s výběrem jeho děl - moc pěkný, jsem z ní nadšená!
Upravil(a) Cedrill (28. 12. 2006 17:21)
Není tady
Viděla jsem jeho Slovanskou epopej (bývalo to v Moravském Krumlově, myslím, že to chtěli stěhovat do Prahy), asi dvacet pláten odhaduju tak 5x7 metrů, opravdu monumentální dílo, navíc s myšlenkou. Jedině smeknout!
Mucha má hrozně osobitý obrazy!K Vánoclm jsem o něm dostala knížku,kde byly i jeho malby, nejenom žen.Byly strašně zvláštní...
Určitě se taky chystám navštívit jeho muzeum a koupit si nějakou fotku plakátu.Byla jsi v něm někdy?
Není tady
Cedrill napsal(a):
Mucha má hrozně osobitý obrazy!K Vánoclm jsem o něm dostala knížku,kde byly i jeho malby, nejenom žen.Byly strašně zvláštní...
Určitě se taky chystám navštívit jeho muzeum a koupit si nějakou fotku plakátu.Byla jsi v něm někdy?
Ahoj,
byla jsem v jeho muzeu v Pze nedávno a moc se mi v něm líbilo. Najdeš tam jeho kresby, malby, náčrty i fota jeho rodiny či známých lidí, kteří chodili do jeho ateliéru.
Prodejnu v muzeu jsme si prohlédly, ale nic jsme s přítelkyní nekoupily... bylo to přehnaně drahé. Věřím, že jinde jeho plakát seženeš levněji.
Přeji ať se Ti muzeum líbí! D.
Není tady
Mám v plánu tam v nejbližší době zajít. Akorát teda jestli tam mají ty plakáty draho...Nevíš kde by se jeho plakáty ještě mohly prodávat? Nikde je nemůžu sehnat
Není tady
Ahoj.
Dala jsem to do vyhledávače a vyjelo mi např.: http://www.posters.cz/plakaty/mucha-alfons-la-plume či http://www.unios.cz/mcu/?artid=10&l … ode=normal (až dole na stránce). Určitě najdeš ještě něco jiného. Můžeš taky zkusit inzerát(na nějakých inzertních webovkách).
Ale do muzea se běž určitě podívat
Pa, Daroly
Není tady
Zjistila jsem, že existují i puzzle s Muchovými obrázky, třeba na www.svet-puzzle.cz
Upravil(a) Judita (15. 1. 2007 19:29)