Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 12. 2006 17:20

Cedrill
♥♥-----

Alfons Mucha

Jak se vám líbí kresby a malby od něj? Mě moc, vůbec mám ráda secesi a kombinaci ornamentů s ženstvím! K Vánocům jsem dostala bichli s výběrem jeho děl - moc pěkný, jsem z ní nadšená!godlike

Upravil(a) Cedrill (28. 12. 2006 17:21)

Není tady

#2 31. 12. 2006 16:50

x256987
Host

Re: Alfons Mucha

Viděla jsem jeho Slovanskou epopej (bývalo to v Moravském Krumlově, myslím, že to chtěli stěhovat do Prahy), asi dvacet pláten odhaduju tak 5x7 metrů, opravdu monumentální dílo, navíc s myšlenkou. Jedině smeknout!

#3 31. 12. 2006 21:14

Cedrill
♥♥-----

Mucha má hrozně osobitý obrazy!K Vánoclm jsem o něm dostala knížku,kde byly i jeho malby, nejenom žen.Byly strašně zvláštní...yikes
Určitě se taky chystám navštívit jeho muzeum a koupit si nějakou fotku plakátu.Byla jsi v něm někdy?

Není tady

#4 10. 1. 2007 14:42

Daroly
♥♥♥----

Cedrill napsal(a):

Mucha má hrozně osobitý obrazy!K Vánoclm jsem o něm dostala knížku,kde byly i jeho malby, nejenom žen.Byly strašně zvláštní...yikes
Určitě se taky chystám navštívit jeho muzeum a koupit si nějakou fotku plakátu.Byla jsi v něm někdy?

Ahoj,

byla jsem v jeho muzeu v Pze nedávno a moc se mi v něm líbilo. Najdeš tam jeho kresby, malby, náčrty i fota jeho rodiny či známých lidí, kteří chodili do jeho ateliéru.
Prodejnu v muzeu jsme si prohlédly, ale nic jsme s přítelkyní nekoupily... bylo to přehnaně drahé. Věřím, že jinde jeho plakát seženeš levněji.

Přeji ať se Ti muzeum líbí! D.

Není tady

#5 11. 1. 2007 21:27

Cedrill
♥♥-----

Mám v plánu tam v nejbližší době zajít. Akorát teda jestli tam mají ty plakáty draho...Nevíš kde by se jeho plakáty ještě mohly prodávat? Nikde je nemůžu sehnat sad

Není tady

#6 15. 1. 2007 15:22

Daroly
♥♥♥----

Ahoj.

Dala jsem to do vyhledávače a vyjelo mi např.:  http://www.posters.cz/plakaty/mucha-alfons-la-plume či http://www.unios.cz/mcu/?artid=10&l … ode=normal (až dole na stránce). Určitě najdeš ještě něco jiného. Můžeš taky zkusit inzerát(na nějakých inzertních webovkách).
Ale do muzea se běž určitě podívat smile

Pa, Daroly

Není tady

#7 15. 1. 2007 19:28

x256987
Host

Zjistila jsem, že existují i puzzle s Muchovými obrázky, třeba na www.svet-puzzle.cz

Upravil(a) Judita (15. 1. 2007 19:29)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí