|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Když jsem si přečetla Chytrýsku tvůj problém, zjistila jsem, že jsem asi nikdy nemilovala. A co je horší?
Není tady

Kalik píšee v 33:
Chytrýsku, dyk ty mu děláš maminku
a:
Čekanko, ale dyk je tom, co každej od vztahu chce. Myslíš, že Chytrýsek je spokojen s uvedeným stavem? Myslíš, že její partner je ten pravý? Jasně, každej sem může napsat jen špínu na toho druhéhe, ale člověk může radit jen podle dostupných informací. Chce-li pisateka nejúčinější rady, musí podat skutečnost maximálně objektivě a jestli ne, její minus.
A jak prosÍtě někdo může O SOBĚ podat skutečnost maximálně objektivě Kaliku? To je přec Protïmluv
jak Brno
Byl jsem tvrd do Ženy. Cha! Byla profi spasitelka! Jenže mi nebylo dost ouvej jaxi Ona, spasitelka, snad představovala. A ponivač i já jsem ochránce... a začal se starat.... no co se nestalo. Začaly děsivé hádanice, dva ochránci se kousli... Jsme stále blízcí kamarádi. Ona jde z jednoho průšvihu do dalšího zachraňování...Ale mně to došlo, že vlastně zachraňuji proto, že sám chci být zachraňován. A pochopil jsem krachy manželství a jiných vztahů... Už jsem tu jinde xkrát psal, MILUJ BLIŽNÍHO SVÉHO, JAKOŽ I SEBE SAMÉHO
. Láska k sobě je v těchto krajích vnímána jako něco špatného. Ale zírám, jak hluboko a kam až mě užírá hněv vůči sobě a jak je sakra těžké brát se takový, jaký jsem a ještě se mít rád a došlo mi jakou hloubku to přikázání vlastně má. Nejsem věřící, jen jsem uviděl, že (i ta ostatní) přikázání mají velkou hloubku. Je pro mě tak snadné trpět ách. A kolik síly mě to stojí aspoň trochu zkoušet integrovat to do života.
No to před Silvestrem dost blbnu. Tak a vzhůru dolů do alkeholického ráááje.
Všem zamilovaným a hlavně těm co to mají před sebou hodně horké a veselé noce v příštím roce!!!!! 
Upravil(a) Lomikel (31. 12. 2006 0:23)
Není tady

Lomikel, ale no tak
Když se tu budeme chytat za slovíčka, tak nikam nedojdeme
Myslím si, že chápavější pochopili, co jsem tím chtěl říci 
Není tady

Lomikle, Lomikle, do roka a do dňa!

Není tady