Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 27. 12. 2006 22:49

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Re: NEUMÍM TO SKONČIT

Chytrýsek je krásný čítankový příklad hned z několika pohledů. Ač inteligentní, vzdělaná, rozumná a nejspíš i pohledná žena, nedokáže rozumně zdůvodnit svůj nerovný vztah a svůj nepochopitelný postoj k němu. Je to podobné jako u nějaké mladé, bohaté a slavné osobnosti, která prostě není i přes svoje klady schopná vybudovat si rovnocenné a trvalejší partnerství. Tady aspoň vidíme, že mít spokojené manželství či soužití není otázkou vzdělání či financí, ale něčeho úplně jiného. Něčeho, co má každý v sobě, ale to nestačí. Potřebuje k tomu vhodný protějšek. Chytrýsek má v sobě a ve své hlavě jasno. Není to perspektivní. Méně jasno má ve svém srdci - miluje, ač zjevně milována není. /Kdyby on takhle pil už od začátku, všimla by ses ho? Kdyby Tě ukecával, jak říkáš, blábolením při vymotání se z hospody?/ Našel si v Tobě vhodný objekt a vrátil se ke svému jistě původnímu stylu života. Buď klidná. Když ho opustíš, nic se nezmění. Zase chvilku přestane a až si najde odvaděčku z putyky, zase do toho spadne. Možná máš vůči němu pocit zodpovědnosti. Kdo by ho odvedl domů, když ne Ty...? Je úplně zbytečné Ti říkat, že to nikam nepovede. To musíš cítit Ty sama. A pak, až ho vyvedeš zpitého podesáté, podvacáté, popadesáté, Chytrýsku, kolikrát jsi mu takhle pomáhala? A kolikrát ještě hodláš dělat doprovod? To on Ti zavolá, nebo ho hledáš Ty?
A ty jeho víkendy...Třešnička na dortu. Lidi, co se mají rádi, jsou o víkendy spolu. A jsou rádi, že spolu můžou být. Chytrýsku, vždyť Ty ani žádnou radu nepotřebuješ. Jsi spokojená s tím, jak to máš zařízeno. Baví tě vyprovázet milého z hospody, baví Tě o víkendech mít volno. Je to asi tím, že by ses cítila sama, nemít vůbec nikoho, a tak bereš aspoň tuhle náhražku vztahu. Řeknu Ti, každá máme svou cenu. A Ty jdeš právě v tomhle případě hluboko pod svoji úroveň. Je to jen Tvá věc. Ale nezapomeň, že s ním nikoho, komu by na Tobě záleželo, prostě nepotkáš. Maximálně můžeš potkat někoho jemu podobného. Z bláta do louže...Vyvaděčce z hospody se každý obloukem vyhne. Jsem sama, Chytrýsku. A než něco takového, raději sama zůstanu...

Není tady

#27 27. 12. 2006 22:50

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Kaliku souhlas napůl. Já dneska po letech vím co partner chce (a bohužel i to po čem touží a já mu to neumím dát roll a nemusíme mluvit), ale vztah v začátku je o zkoušení situací, analýzách, změnách já nevím o čem všem, ne o tom, že na netu o něm napíšu špínu. Je to asi i o hezkejch věcech co spolu prožili, ale protože chce dotyčná slyšet něco O HAJZLECH A CHUDINKÁCH tak jsem v pozadí a nehustim o vztahu jakože obecně..... chňápeš tongue

Upravil(a) Čekanka (27. 12. 2006 22:50)

Není tady

#28 27. 12. 2006 22:51

Chytrýsek
♥------

No jo. teď mě napadá, že bych měla ještě uvést, že tedy nejsem sama, jsem 6 let rozvedená a z manželství mám 15 letého syna ve své péči. Mnozí si myslí, že jsme sourozenci.. taková nestandardní neúplná rodinka.. a živitelka rodu, jak se zdá, přitahuje nestandardní typy chlapů...

Není tady

#29 27. 12. 2006 22:52

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

To na věci nic nemění. Vlastně jo. Tím hůř...

Není tady

#30 27. 12. 2006 22:56

Chytrýsek
♥------

jo, to máš pravdu. je to sakra špatný. vdyť jsem to psala na začátku. když mi to tady někdo vmete do tváře, třeba se mi konečně rozjasní. kdybych byla z toho šťastná, ani by mě nenapadlo sem zavítat!

Není tady

#31 27. 12. 2006 22:57

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Chytrýsku, já si brala chlapa sakra pohlednýho a hodně divokýho, dneska je reklama na nudu. Stačilo dítě a stereotyp, změna práce, vztah, pokročilý věk....  Já ho ale nikdy nemilovala kvůli vzhledu, nebo kvůli tomu, že ho všechny holky balí. Byla jsem v povzdálí a spíš se nalepil on, ale ukecával mě fakt dlouho. A to je o tom. Já ho chtěla ale ve finále si myslí, že ukecal on mě cool

Není tady

#32 27. 12. 2006 23:00

Chytrýsek
♥------

No vidíš, Čekanko, zato můj život teda nuda a stereotyp fakt není... ale fakt je, že už jednou byl, když jsem byla vdaná. Teďka se to nějak rozjelo, akorát, že to nabralo pitomej směr...

Není tady

#33 27. 12. 2006 23:00

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Chytrýsku, dyk ty mu děláš maminku big_smile

Čekanko, ale dyk je tom, co každej od vztahu chce. Myslíš, že Chytrýsek je spokojen s uvedeným stavem? Myslíš, že její partner je ten pravý? Jasně, každej sem může napsat jen špínu na toho druhéhe, ale člověk může radit jen podle dostupných informací. Chce-li pisateka nejúčinější rady, musí podat skutečnost maximálně objektivě a jestli ne, její minus.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#34 27. 12. 2006 23:02

Chytrýsek
♥------

Tak teď nevím... ale já jsem tady napsala objektivně snad všechno...

Není tady

#35 27. 12. 2006 23:05

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Chytrýsku, neber to ode mě špatně, ale tebe bych chtěl jako maminku, přes týden s tebou, aby ses o mě starala, aby si mě z hospody vodila (štangasti z tebe mají jistě velkou srandu) a o víkendu bych někde pařil a říkal ti, že jsem u rodiny big_smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#36 27. 12. 2006 23:07

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Kaliku, jasně že každej musí vědět co od vztahu chce, ty věci se časem formují (nakonci dne tě už tolik jako na začátku nevytáčí že si mění slipy obden roll ) mluvím samo obrazně, jen se mi zdá, že Chytrýsek nepopsala žádné pěkné situace nebo to super kvůli čemu ho vlastně miluje.... kvůli tomu že chlastá asi ne, že je radši u matky taky ne, tak snad kvůli tomu, že jí je pětatřicet a ujíždí jí vlak? Tak proč sakra?

Není tady

#37 27. 12. 2006 23:13

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Čekanko, na mě to působí, že Chytrýsek se nechala sbalit, páč se jí nechtělo být už sama a že jí, jak říkáš, už "ujíždí" vlak, i když o tom já pochybuju. Tedy vzala prvního chlapa, kterého viděla, on vytušil, že ho potřebuje a náležitě toho zneužívá (na to chlapi mají čuch, věř mi smile ). Je tohleto partnerství? Dle mého není. Tohle je vztah maminka a pubertální synáček. Chce toto Chytrýsek za vtah?

Není tady

#38 27. 12. 2006 23:13

Chytrýsek
♥------

Tak třeba že mi maluje obrázky, občas koupí dáreček, píše pro mě a když máme hezký den nebo večer, tak kolem mě poletuje, vychystává, stará se o mě, že tehdy tu jeho lásku cítím. když jdeme spolu ven, tak mě drží za ruku, říká mi hezký věci a je ke mě milý... není to jen ten divný člověk, kterého jsem popsala shora. někdy mám pocit, jako by byli dva... a to mě možná mate

Není tady

#39 27. 12. 2006 23:16

Chytrýsek
♥------

Chytrýsek toto za vztah nechce... akorát že je to blbýsek a není s to udělat rázný krok.

Není tady

#40 27. 12. 2006 23:17

Chytrýsek
♥------

Lidi, děkuju Vám všem za Vaše názory. Vážím si jich a díky, že jste mi věnovali kousek svého času. Musím jít, páč ráno mě čeká práce. Díky ještě jednou a přeju dobrou noc.

Není tady

#41 27. 12. 2006 23:21

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Chytrýsku, je fajn že jsi napsala i něco pěkného co jste prožili. To je důležité, že bylo i něco moc pěkného. Já bych neházela flintu do žita. Prostě to vyjde nebo ne a výsledek ti tady na netu nikdo neřekne. Jen ti můžeme poradit, zachovat si důstojnost v každé situaci. KAŽDÉ ! a zkousnout i případný neúspěch ve vztahu. Já jako zasloužilá matka ti radím užívej si vztahu, vezmi za svou jeho variantu VOLNÉHO VZTAHU. Třeba jednou zjistíš, že už volný vztah nechce a chce něco víc. Teď bych si to jen užívala a neřešila jestli je nebo není problém (ten bude dycky ať se znáte den nebo deset let), prostě pohoda a nechat běžet..... wink jo a hlavně víc poznáš jeho i sebe....

Upravil(a) Čekanka (27. 12. 2006 23:24)

Není tady

#42 27. 12. 2006 23:25

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Čekanko, je to jen o prioritách. Jestli chce volnej vztah, ok, ale mně to tak nepřipadalo. Rozhodně nedoporučuji se smířit s málem a být skromný, to je cesta do pekel.

Není tady

#43 27. 12. 2006 23:28

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Jak píšu, DOČASNÉ MÁLO A DOČASNÁ SKROMNOST. Buď se projeví i ve druhé straně nebo ne. Časem. Já například po pár měsících vztahu svoje priority rozhodně nepředvádím, spíš si užívám poznání někoho nového a neblbnu s vážnem, jistotama a souladem roll priority můžu mít, ale nemusí je každej po pár číslech okukovat cool

Upravil(a) Čekanka (27. 12. 2006 23:29)

Není tady

#44 27. 12. 2006 23:34

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

jo a myslím, že cesta do pekel může bejt stejně tak když ho nechá a stejně tak když nenechá. Čas, kluci a holky, dejte tomu čas a nehoňte sakra minuty a neřeště zbrkle zdánlivě nepochopitelné..... dobrou a Chytrýsku, nech ho ještě trochu předvést, co frajer dovede wink a uvidíš tummenupp

Není tady

#45 27. 12. 2006 23:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Čekanko, ale vo vo vo tom to je... Že Chytrýsek si asi veľmi neužíva. Ono sa to nedá vypnúť na želanie, tá predstava o vzťahu - a potom realita, ktorú máš na tácke... Keby chcela nezáväzný vzťah, tak bude šťastná ako prasa v žite a nebude sem písať, povedala by som. Ak je nespokojná, tak by sa veci mali nejako riešiť. Druhá otázka(za päťsto bodov) znie, či ich ON chce riešiť; ja tipujem, že abslútne nie. Takže sme na začiatku pri zásadnom rozhodovaní: zmieriť sa so vzťahom, aký je, a byť permanentne deprimovaná a nasr..á, alebo to vzdať a skúsiť hľadať niekoho, kto má o vzťahu podobnú predstavu ako ty. Je možné, že nebude taký charizmatický a nebude ti písať a maľovať, ale možno nebudeš musieť utierať jeho zvratky a týrať sa cez víkendy, či je s matkou alebo niekým iným... Vyber si. Vždy máš na výber. Je tu aj tretia možnosť, že totiž zostaneš sama so synom, ale neverím, že by to bolo dlhodobé; a krátkodobú abstinenciu by si podľa mňa zvládla bez ztráty desítky, Chytrýsku - a možno by sa ti ešte stihli obnoviť aj tie chýbajúce mozgové bunky wink ... Hm?

Upravil(a) Selima (27. 12. 2006 23:38)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#46 27. 12. 2006 23:36

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych radil pravý opak, tedy věc urychleně řešit, tedy řící si, co od vztahu chci a podle toho dále jednat. Rozhodně bych nenechal vztah jen na přítelovi, aby si určoval pravidla, kam se bude dál ubírat wink

Není tady

#47 28. 12. 2006 6:58

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Chytrýsku, tvému synovi je 15 a zřejmě začíná pomalu unikat z tvé "milující náruče". Ale to přece neznamená, že jí musíš okamžitě zaplnit alkoholikem, který dává o víkendech přednost mamince (možná). Nebo máš opravdu pocit, že malování obrázků a držení za ruku na procházce ti stačí? On místo toho, aby byl s tebou, preferuje hospodu, maminku a své pohodlí ("přijde jen když má čas") - proč to takhle chceš? Dárečky, obrázky, poletování - fajn, ale co takové ty praktické věci, jako třeba domácí práce, nákupy a podobně? O tom nepíšeš ani slovo. Tři měsíce jsou strašně krátká doba - myslíš, že za tři roky se bude chovat stejně, nebo to spíš bude o tom tahání z hospody a opečovávání opilého chlapa? Taky může dojít k tomu, že pokud bude v pití úspěšně pokračovat, nemusí tu práci za nějaký čas mít a pokud ho budeš mít doma, budeš ho nejen živit, ale ještě mu vydělávat na pití.
Ošklivé, viď? Ale možná reálné, protože dospělého chlapa nepředěláš, kdyby sis to stokrát přála. To by musel chtít on sám a mně se nezdá, že by o to stál. Taky proč, když má tebe. Čas od času mile zatoká, předvede se z té "lepší stránky" a ty mu to žereš (sorry) včetně toho, že mu promíjíš prakticky cokoli, hospodou počínaje a tvými víkendy bez něj konče. Za pár týdnů se ti hormony z organizmu vyplaví, mozkové buňky se rozmnoží na původní počet a budeš jenom zírat. Jen aby nebylo pozdě.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#48 28. 12. 2006 15:08

Magda
♥♥♥♥---

Chytrýsku, ty mu jen vyplňuješ volné odpoledne, kdy není v putyce, nebo se svojí rodinou...moc bych za to nedala, že je ženatý a má min. 1 dítě...

Je to slaboch, který Tě využívá...pokud ti tohle stačí a vyhovuje, nech si ho. Pokud ne...rychle to utni. Požádej nějakého známého policajta, ten ti v evidenci zjisí jeho ženu a děti...ať víš na čem jsi...

Není tady

#49 30. 12. 2006 11:14

zenetka
♥♥♥----

Chytrýsku, nebuď blbýsek (promiň), a vykašli se na něj. Trosku co budeš muset tahat z hospody najdeš vždycky všude. Taky se přikláním k názoru, že on nějakou rodinku má.

Není tady

#50 30. 12. 2006 19:37

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Chytrýsku, vím jak je to těžké. Zrovna mám podobný vztah - a to už skoro rok. Akorát se to liší v jedné věci. Můj přítel pro změnu má hodně práce, často bývá pryč až do večera. Čas mívá jednou za dva, tři týdny. Dost hrozné. Na jeho koníčky si volno vždy udělá. Teď také balancuju mezi tím, zda to stojí za to - občasně společně ztrávené pěkné chvíle - nebo už je to nad hranicí únosnosti. Člověk když je zamilovaný opravdu vidí, jen to, co chce. Toleruje více než je schopen unést - a to už ani láska nepomůže. Ale trpělivost jednou přeteče.skurt

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí