|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravíčko, hezký večer všem.
Ráda bych předeslala, že jsem vysokoškolsky vzdělaná, inteligentní osoba, schopná rozhodovat se v každé situaci jedině správně;-). Proč to tady píšu? Protože z toho, co si můžete přečíst dál, se vám možná bude zdát, že mám v hlavě maximálně tak jednu mozkovou buňku.
Rozhodla jsem se skočit sem a napsat něco, co mě delší dobu sžírá a já nedokážu říct dost.
To něco je chlap. Jak jinak. Poznala jsem ho před třemi měsíci, zrovna jsem měla po rozchodu s bývalým přítelem a přísahala jsem si, že nechci žádného chlapa ani vidět. A myslela jsem to vážně. Jenže tenhle týpek se mi přimotal do života a doslova mě ukecal a oblbnul. Nevěřím na kouzla a čáry, ale tohle prostě nechápu... No, tak jsme spolu navázali jakýsi vztah. Značně nestandardní. Já se do něho zamilovala po uši. Je krásný, má úžasné charisma, je skvělý bavič, má práci, má byt, tvrdí mi, že mě strašně miluje a chce se mnou být... a tady asi končí veškerá jeho pozitiva. V průběhu těch 3 měsíců, co ho znám, se mi hezky ukázal i v jiném světle. Obden se setne jako slíva. Ne že by byl opilý. Je totálně a úplně namol. Já debil jsem ho párkrát tahala z hospody, když byl totálně na plech. A proč? protože jsem byla kráva pitomá. A to není všechno. Chlapec přijde jen když on má čas. Když ho mám náhodou já, tak to se mu zrovna nehodí, páč ráno brzo vstává a musí se vyspat, chudáček. A že já jsem k němu chodila v pracovní týden a usínala ráno ve 3 a vstávala do práce v 6, tak to mu je fuck... A ještě další perla. Trávíme spolu pouze všední dny. Víkendy patří údajně jeho rodině - myšleno matku. Bydlí v rodinném domě v jiném městě a on tam každý pátek jezdí a vrací se v neděli večer. Po celou dobu nezavolá, nenapíše... když jsem po něm chtěla vysvětlení, tak prý to tak dělá odjakživa. a že nenapíše - prostě nemá kdy!!
Vím, že dělám chybu. Ale nedokážu s tím přestat. Možná jsem tu jen proto, aby mi někdo hezky od huby řekl, jaká jsem. Že jsem ten největší hlupák, co po téhle zemi kráčí. Protože i když vím, že je to kripl, co o mě nestojí, že mi lže a možná má někde jinou ženskou, chlastá a vůbec stojí za kulový, tak ho prostě miluju. Nemám to snad v tomhle směru v hlavě v pořádku. Nebo mě fakt úplně očaroval a já chci z toho ven. Láska je slepá a já vidím, co se děje, že mě ničí a přesto to nemůžu skončit! Po večerech brečím a jsem už z toho docela na dně... Dvakrát jsem si s ním promluvila s tím, že je konec. Že to takhle nechci a končím s ním. Udělal své psí oči a prý co se děje? Že mě miluje a takové kecy... a já jsem zase tam, kde jsem byla. Nikdy jsem nikoho nemilovala jako jeho. Proč zrovna jeho!!! Vždyť za to ale vůbec nestojí!
Není tady
eště napiš kolik vám je, o tom taky je že jo ..... 
Není tady

Holka, probuď se!
Není tady
Kaliku nehusti, chlapi umí být divný ze začátku vztahu a na konci dne si nandaj tlustý ponožky a čumí celej večír u kafe na bednu ......
Není tady
rozum už bych teda mít měla v pětatřiceti.
Není tady

Ale to vůbec není o chlapovi 
Není tady
jo a jemu je tedy jedenatřicet... dospělí jedinci. Nevím, zda je to moje smůla, či štěstí, ale prý vypadám hodně mladě (ne, že bych se chtěla chlubit, viz výše, není čím, ale spíš proto, jestli se v mozku nevyvinuly ty chybějící mozkové buňky...)
Není tady
Vždyť na něj ani vinu nesvaluju. Myslím, že je to bohužel na mě. Co jako dovolím, kam až to zajde...
Není tady
Kaliku bejk chceš bejt do smrti jakože podle čeho?
Chytrýsku, já ti nemůžu poradit nic jinýho než zůstat sama sebou, zachovat si za každou cenu důstojnost, tahat chlapa z hospody moc důstojné není. Ber tohle jako další možnost najít, ale stejně tak nenajít partnera. Hele, je to moc čerstvý abys dělala soudy jakej je. Já bych to viděla jako skvělou příležitost užít si sexu a legrace (s nadhledem) a kdyby náhodou se objevil náznak souladu a vztahu - fajn, dobrej bonus. Já jsem s chlapem patnáct let (ve třiceti
) a řeknu ti, že ke svatbě jsem svolila až po deseti letech vztahu a dítěti, do tý doby jsem o tom fakt nebyla přesvědčená.......
Není tady

Chytrýsku, a si u jádra pudla.
Nejdřív bych si ujasnil, co vlastně od partnera chceš a zda-li je tento ten pravý, i když jak to tak čtu tě má silně na háku, což se o žádné partnerství ani jednat nemůže.
Není tady
Čekanko, dík, takhle nějak se mi snaží radit i moje kamarádka a já to taky takhle nějak beru, pokud mě to zrovna moc nekosí.
A Kalik?Taky dík za názor. Drsný, ale tak nějak to bude...
Není tady
Kaliku jak si může bej jistá že je to ten pravej když ho zná chvilku
a jak může vědět co od partnera chce když je co člověk to individuál??? Čéče, zpomal, na háku jí nemá, spíš neví kde je a zamrznul někde v patnácti u maminky v náruči. Z toho se probere, ale chce to pevné reakce a ne tahání ožralu z putyky....
a to že nepíše od matky chápu, já od ní taky nepíšu.... 
Není tady
chytrysku docela ti rozumim,zazila jsem to stejne v blede modrem.ve vysledkuse ukazalo,ze ma spokojenou rodinu a to byly ty jeho tajemne absence.byla jsem tak zmagorena,ze i kdyz to na nej prasklo,stejne jsem s nim byla,pochopitelne,kdyz on chtel.az jsem se jednou rano probudila zhnusena sama sebou a bylo mi ze sebe na zvraceni,jakou onuci jsem ze sebe udelala.a skoncila jsem to.to vis,ye jsem pak probrecela spoustu noci,ale nakonec to byl ulevny plac.
Nejkrasnější pohled na svět, je z koňskeho hřbetu.Není tady

Chytrýsku, ano, možná jsem tvrdej, ale je to tak. Ty si musíš uvědomit, že máš svou cenu a že se dáváš silně pod cenou! Neřeš partnera, ale sama sebe!
Není tady
chytrýsku, v poslední zprávě souhlasím s Kalikem, ŽENSKÁ JE ŽENSKÁ a ne nějaká zoufalec co čeká na pinďoura co je zrovna volnej. Takže se vzmuž. Lásku (teda píšeš že jsi zamilovaná
) trochu zpomal a koukni na věci reálně 
Není tady
Koukám, že i tady se názory na ty moje :-X různí.. ale v podstatě je jasné jedno, a to, že holt budu muset fakt začít u sebe. Jen teda nevím, zda to tak ležérně dokážu...
Není tady

Chytrýsku, udělala si první a nejdůležitější krok a je tu spousta chytrejch ženskejch, co ti pomůže 
Není tady
Jo zamilovaná jsem jako nikdy v životě (a že jsem toho docela zažila). A rve se to ve mě s tím, že vím, že je to pravděpodobně k ničemu! A že ztrácím čas. Takže jen čekám, kdy převáží ten zdravý rozum a kdy ten papiňák bouchne...
Není tady
To Kalik: jako myslíš, že jsem sem přikvačila???
Není tady

to taky
ale hlavně, že si se rozhodla se sebou něco dělat, páč s partnerem nehneš, jedině se sebou a děláš to pro sebe.
Není tady
Jo tohle já právě vím... jen jsem s tímhle člověkem moc hnout chtěla... ani nevíš, jak. Ale asi to opravdu nepude..
Není tady
chytýsku, čím jako ztrácíš čas? snahou o vztah? děje se snad něco nestandardního? Já myslím že ne. Chceš chlapa celkem intenzivně, kterej to evidentně tak intenzivně neprožívá (možná jenom proto že je chlap a nesedí u telefonu každejch pět minut, možná si ani neuvědomuje, že má sebou telefon
) Prostě chlap je z Marzu a žena z Venuše, na tom fakt něco bude. Netlač na pilu, naopak analyzuj. Klídek, hele máš příležitost před někým se pěkně namalovat a upravit, užij si to, sakra já ti tak závidim, mám už rodinu a věci asi vidím víc REAAAAALISTICKY 
Není tady

Naprosto tě chápu, ale věř mi, že jinak než přes sebe to nepůjdu.
Především poznej svojí cenu a že není malá a že nějakej trouba je pro tebe hrozně málo, že chceš pořádnýho chlapa, který nebude jenom dostávat a zneužívat, ale taky stejnou měrou dávat.
Není tady
KALIK napsal(a):
Naprosto tě chápu, ale věř mi, že jinak než přes sebe to nepůjdu.
Především poznej svojí cenu a že není malá a že nějakej trouba je pro tebe hrozně málo, že chceš pořádnýho chlapa, který nebude jenom dostávat a zneužívat, ale taky stejnou měrou dávat.
KALIKU, ALE SLOVO DÁVAT JE PRO CHLAPA A ŽENSKOU NAPROSTO ROZDÍLNÁ VĚC, TEĎ NEMYSLÍM VZTAH, ALE TO , ŽE JE CHLAP

Není tady

Čekanko, dávat ve vztahu znamená dávat to, co ten partner chce, páč o čem jiném vztah je? Je to oběma prospěsněj vztah a jestli ne, tak nemá smysl v něm setrvávat. Teda, jestli nedostáváš, to co by si chtěla, tak se to zkus změnit a když to nepůjde, tak jít dál.
Není tady