|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Maminy, poraďte, prosím, z vašich zkušeností...
Jakou značku kosmetiky používáte pro miminko? Slyšela jsem, že je dobrá Weleda, ale vy máte určitě zkušenosti i s jinou kosmetikou, tak budu ráda, když poradíte 
Není tady
Terezko doporucuji Welladu hlavne jejich kremonou koupel. Zkousela jsem i Sebamet, ale Natalka mela po ni vysusenou kuzi a strasne vriskala (mozna to nebylo tim) ale jak jsme se vratili k Wellade tak byl pri koupani klid. Je hodne draha, ale co by clovek nekoupil miminku. Pouzivam hlavne tu kremonou koupel a mazu pak slunec. olejem. Mam i mleko a krem od Wellady, ale ten olejicek me prijde lepsi. Taky v zime mazu pusinku od Nivei kremem pro miminka do zimi (nevim presne nazev, ale to najdes v obchode). A taky jsem v lekarne koupila tycinku na rty pro miminka. S timto si vystacim na pr... rybilku od Dr. na predpis a na pupik jsem pouzivala lih.
Není tady
My máme celou řadu od nivey a nikdy se nám nestalo, že by měla Nela vyrážku, opruzeniny atd. (používáme od narození)
Není tady
My zas používáme Bubchen a taky spokojenost, chce to prostě vyzkoušet.
Není tady

Nivea - pro nás voňavá tutovka :-) od narození

Není tady
Já ještě osobní zkušenost nemám. Ale moje kamarádka má 3 měsíční holčičku. Koupila si pro ní Johnsons baby, který používala i u své prvorozené. Teď ho musela vyměnit, protože se jí prcek osypala. Koupila si v lékárně Sebamed a je velice zpokojená.
Není tady
Já jsem pužívala bumchen ,ale malýmu mos vysušovala pokožku a teď používám johnson a jsem moc spokojená.
Není tady
Můj chlapeček má velmi suchou kůži a lékařka mi řekla, ať dám do vaničky místo kosmetiky lžíci olivového oleje a je to výborné, olej se ve vodě nalepí na miminko a z vaničky jej vytahuji jak namazané. Kosmetiku mám schovat, až bube miminko starší a mám jej mazat obyčejnou indulonou, v porodnici zase radili na suchou kůži krém infadolan. Prcinku mažu preventivně Rybilkou a je fakt výborná!
Upravil(a) zuzanka (27. 12. 2006 12:59)
Není tady

Nivea a Bubchen

Na zadeček-pytiol (při velkých opruzkách), jinak Rybilka nebo Batole 
Není tady
www.ckhi.cz - bez konzervačních látek a parfémů - podobné Weledě, jen že Weleda používá pro děti měsíček, Hadek levanduli a heřmánek
Není tady
Sebamed, Bubchen, paráda. Po johnsonovi se osypala, takže nikdy více, nejsme sami. A hlavně nepřehánět, každodenní mazání asi taky není to pravé ořechové 
Není tady
Taky jsem slyšela, že Johnson's nic moc, ale ono asi záleží, co komu vyhovuje... Tak děkuju za rady, vidím to na Niveu nebo Bubchen...
Není tady

U nás u prvního Johnsosnś propadák...malej snesl jen Nela Batole a Modrou indulonu a u druhého syna to Johnsonś vyhrál na celé čáře !!! Mají super krém proti opruzenému zadečku, dobrý šampon na vlásky ( ten používají kluci do dneška ) a ta uklidňující koupel se nám před spaním taky osvědčila....
Teď ho chci taky zkusit..nebo ještě Niveu..ta tehdy ještě nebyla 
Není tady
My Bubchen, nádherně voní a zkoušela jsem i Niveu, taky super, takže to budem střídat. Na zadeček Rybilka. Měla jsme čistící ubrousky od Johnsna a osypala se jí po nich prdýlka, ale zase sestra přítele používala jedině Johnsna na oba kluky od narození (teď 4a5let) a nestěžuje si.
Není tady
Teď už používám kde co, ale když byla Lucka malé miminko používala jsem Linolu. Je to olejová přísada do koupele, solidní pediatr vám ji do 6 měsíců dítěte může normálně předepsat a je vážně super. Nic víc jsem nepoužívala, ani žádný krém. Prostě nebyl potřeba a miminko bylo krásné, heboučké a voňavoučké. Vřele doporučuji.
Není tady
My máme Welwdu,je skvělá,jen olejíček jsme vyměnili,protože byl i po jeho používání Matýsek suchý,hlavně na tělíčku.Takže teď máme všechno od Weledy,jen olejíček používáme obyčejný takový ten modrý s azulénem.Nádherně voní,malej ho dobře snáší a už není na tělíčku suchý.

Není tady

My požíváme Bubchen,ale jen koupel a tělový mlíko, někdy olej. Zkoušela jsem i Johnsona koupel pro dobrý spaní a taky super. Na zadeček rybilku nebo pytiol, ten nám hodně pomohl vyléčit opruzeniny.
Není tady
Holky syn mi nikdy nesnesl nic jiného než indulonu, na střídačku oranžovou a modrou (máme dodnes, pět a půl roku každý den
, koupel Oilatum, stejně tak mýdlo. Nedávno jsem koupila Johnsonns šampon a koupel a zááááázrak, neosypal se
po těch letech pokusů se snad zadařilo a budu mít i jinak voňavé dítě než indulonou.
jo a pokus s jiným pracím práškem než Persilem dopadl nedávno nic moc (vyrážka na hrudníku, druhý den i na nohou). Stejně tak varuju před oblečením od vientamce (polyester) pokud má mimís citlivou a suchou kůži....
Není tady
Tak mě se právě před pár dny malej po fialové koupeli od Johnsona osypal a nemůžu ho toho zbavit
už jsem to vysadila, ale máme místo červených fleků suché fleky
Paní na plavání mi říkala co používat, ale v tom zmatku mi to vypadlo
až tam půjdu, musím se znovu zeptat 
Není tady
Jééé Blanko, to je ono, po fialové koupeli se mi pět let taky osypával a fakt hodně, teď to prošlo
asi už je kůže trošku odolnější, ale dala jsem fakt kapičku, ten Oilatum je dost drahá sranda, tak to budu aspoň střídat.....
Není tady
Taky teď dávám ojlatum
tak uvidíme, paní na plavču říkala že po nějaký době to může být dobrý, až mají pokožku asi méně citlivou
Tak ať už je to ok 
Není tady
Tak já koupím Bübchen a když to nebude vyhovovat, budu to používat já a koupím něco jiného 
Mimochodem, co všechno z kosmetiky si mám pořídit...? Mejdlíčko, olejíček,...
Není tady