29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,no já nasednout musela ať jsem na tom byla jakkoliv.Na vyjížďky jezdím sama a nikdo by mi nepomohl.S odraženou kyčlí jsem se dostala do sadla až po hodině a půl,ale musela jsem.A se s devastovaným kolenem to šlo rychleji...
Jak já bych teď brala to honění po jízdárně a napomínání "jak to sedíš!" "co děláš s těma rukama!" "co ty nohy!"... jo jo,mám pocit,že jsem úplně všechno zapoměla,nebo spíš si nevěřím...
Beruno,snad se ti někdo ozve,já bych šla hned,ale mám to trošku z ruky
Není tady
Tak jste mne všechny navnadili a po dohadách s drahým jsem nasedlala koně a hurá ven
Tento rok poprvé ale až na pár karambolů to šlo
Není tady
Já jen sháněla staré známé na pokec, kdyby se náhodou někdo chytil, i pro mě je to z ruky, měla jsem tam nedaleko babičku.
Jsem ráda, že ti znovunasednutí vyšlo .
Není tady
To jsem srašně ráda, že ses odhodlala!Snad nasedneš tenhle rok víckrát !
A co se děje, že nám koně daly do subfora?!Ne že by mi to vadilo....
Není tady
To je dobře, že máme svoje subforum ... docela mi chybělo a je vidět, že se nás tu sešlo celkem dost ...
To je taky super... můžem si aspoň postěžovat co zase který chlupáč vyvedl ... Zrovna minulý týden nabourala moje Aténka s kámoškou do sloupu (jen se lehce ťukla) ... kámoška jí chtěla dát mňamku ze sedla a Aténa pro kus žvance udělá cokoli a nevidí a neslyší a už to bylo ... nikomu se nic nestalo ... takže taď se tomu jen smějem ...
Není tady
Taky jsem za subforum ráda, ta kobyla je ťunťa !! Moje by taky za pamlsek zbourala barák....
Není tady
Mě jednou kobylka sežrala v nestřeženém okamžiku jitrnici z ruky
Není tady
naše hříbátko chodilo k psovi na granule, hezky se natáhlo aby dosáhlo do boudy...... a pes ho zatím olizoval
Není tady
Partička kamarádů včetně mojí tety a jejího koně občas vyrazili do hospody a zlatej koník si nikdy nemohl odepřít půllitrák piva !!
Není tady
Jo, na to nám chodila jedna kobylka..... stačilo někde nechat postavenou lahev od piva a už zkoumala jak se do ní dostat. Když jsme s koňmi zašli na pivo, tak tahle potvůrka tak mlsně slídila.... Od malička.... Dělala to jen ona, ostatním koňům pivko smrdělo
Není tady
Hm, a to jsem si myslela, že když kůň žere banán tak je divnej ...
Není tady
To koník o kterýho jsem se starala zas miloval nanuky a tak jsme vždycky nasedli na koníky,dojeli si do obchodu a cpali se zmrzlinou dokud Vikoušek neudělal HAM a všechna zmrzlina nebyla v čudu
Upravil(a) Golfík (9. 2. 2007 18:15)
Není tady
moje kobyla milovala bílou čokoládu, druhá zas mléčnou. Mám ráda banánek v čokoládě..... I moje kobyla si ho zamilovala, myslím, že setjně jako se naučila: jdeme na pivo, tak se naučila: jdeme na benzínku..... tam jsem kupovala mlsání, když mne ta potvora mlsná honila.... Cestou tam hnala kobyla, cestou zpět já, aby mi ta moje potvora nesžrala ani na oves se nevrhala s takovým nadšením jako na šustivý celofán.
Nanuka milovala kobylka dcery, dokonce se naučila olizovat dřívko, tedy spíš ocucat. Naučila jsem kobylu i na bagetu, lhostejno s čím, stejně dostáala jen suché konce, ale protože je bageta velká a já bych ji nestihla sníst dřív než by mne sežrala kobyla, tak jsem ji jedla v sedle. Mockrát jsem si říkala, že se 100% musíme někde vyválet, nebo že si kobyla zlomí krk. Tak ostře ohýbat krk jsem jí nikdy neviděla a jak poulila okem.... A jakou měla radost, když ten svůj kousek dostala.... Prostě jak se šlo na benzínku, bylo něco dobrýho...
Nejlepší bylo, když byli dva mlsouni spolu.... Stačilo přijít s něčím co nikdo z nich nežral, třeba s jahodou, jeden jí nechtěl a druhý když viděl, že ten prní ohrnuje pysk ji s velkou chutí sežral a dožadoval se další, i když jí nikdy před tím nechtěl.
Bramborák, karbanátek, řízek..... všechno je prý dobrý...
Není tady
Jednou jsme dostali chuť na palačinky, ale neměli jsme pánev.Tak jsem ke G. pro pánev došla a udělali jsme fajn palačinky.Ale co bylo potom!! Nemohla jsem bez újmy projít přes výběh pánev vrátit, jinak by kobyly všechen omastek i se smaženkama sežraly
Není tady
byla jsem vylít slepicím zbytek vývarové polévky, kastrol jsem pak nechala na chvíli bez dozoru. Když jsem si pro něj přišla, už se o něj dva prali, teda jeden ho honil po zemi a druhej smutně koukal
Co syrová vejce? taky jste je nesměli nikde položit?
Není tady
Holky, jak to že se tady vůbec nic neděje?!! Honem rychle sedněte na net a pište!!
Není tady
No co se to tu děje???To všichni koňomilci vymřeli???!!!
Není tady
Vstaňte z mrtvých, prosím!!
Není tady
Tak pište zatím, vy, co mrtvé nejste třeba svými žertovnými historkami mrtvé probudíte
Není tady
Tak nám se narodilo první jarní hříbatko (ČT) hřebečkek a jsem zvědavá jak se bude výmýšlet jnéno na Ž
Není tady
Hurá!!! Nám se taky narodil hřebeček! Původ má hodně zajimavej - beganka s ponclem . Ale vypadá nádherně, je to strašný zlatíčko! VYhradily jsme jim box 50 m2 a to byste měli vidět, jak tam lítá! Je z toho uplně nadšenej. To jsou kozelce, otočky, skoky všema čtyřma do vzduchu! Jsem z něho na větvi. Bude to pašák!
Není tady
Z nášeho bude asi pěknej komediant ... Včera jsme měli u nás karneval ... děti namaskovaly sebe i koně a předváděli se rodičům ... pak jsem vzali do haly i hříbátko s maminou ... když byli sami v hale poprve tak se hřebeček o mámy nehnul a včera šílel jak pominutej ... lítal, vyhazoval, skákal, řehtal ... prostě se předváděl a užíval si to ...
Není tady
AHOJKY! JE MI DVANÁCT A MÁM HROZNĚ RÁDA KONĚ! KDO BY SI O NICH CHTĚL POVÍDAT A TAK PODOBNĚ, TAK PLOSÍM NAPIŠTE NA E-MAIL MADMARY@SEZNAM.CZ . MŮŽEME SI PSÁT TŘEBA I O MÓDĚ, HUDBĚ-MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ ZPĚVAČKA JE MADONNA. NO A JINAK JAK UŽ JSEM ŘÍKALA MÁM STRAŠNĚ RÁDA KONĚ, A VŠE KOLEM NICH. MÁM O NICH DOKONCE I BLOG. ADRESA NA "MEIN BLOG" JE : WWW.KONSKY3.BLOG.CZ TAK ZATÍM AHOJDA A TĚŠÍM SE NA VAŠE E-MAILÍKY!
Není tady
Tak ten náš malej prcek už pořádně vyrost, bude z něho pořádnej hřebec, je fakt krásnej a bude! Co vaši koníci?
Není tady
Kralka: co třeba Žolík? Jednoho Žolíka jsem jezdila.
Není tady