Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 27. 12. 2006 7:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vyhodila jsem ho

Tmavovlásko, píšeš:
"My si dřív lezli do mobilu uplně běžně, nebylo co schovávat, ale pak sme oba zjistili že tě prostě hloubá kdo je ten a ta a domluvili sme se že už to dělat nebudem, Já to porušila, měl tam těch zpráv snad 15, já přečetla jednu, měla krvavý pohled.. prostě jsem vybouchla a začala na něj ječet že chrápe s jinou, co to má znamenat a ať okamžitě vypadne.. Asi jsem to přehnala, měla jsem se dost krotit..ale pak mi vyrazilo dech že on se oblíkl a šel, nic nehodlal vyscětlovat a já si připadám jak žárlivá kráva. "

Víš, já to vidím trochu jinak. Na něčem jste se domluvili, ale tys to porušila. Kupodivu jsi neporušila vaši "dohodu" o nedávání dárků - že by ti přišla důležitější?  Takže - manžel nedostal pod stromeček ani ň, zato další den obdržel od tebe "držkovou". Myslím, že za této situace ten chlap udělal to nejrozumnější co mohl. Jednak se přece jenom asi cítil trochu "ublížený" tím, že pod stromečkem nic nenašel (oni jsou furt jako malí, na věku nezáleží), jednak "žárlivou krávu s krvavým pohledem" je lepší nechat vychladnout, protože v tomhle stavu jí těžko co vysvětlovat... Jestliže na něj ječíš něco o chrápání s jinou, asi bys těžko byla přístupná jakémukoli vysvětlování, že? A nakonec on udělal jenom to, cos chtěla - okamžitě vypadnul. Jo, děvče, ona špetička žárlivosti pánům dělá dobře, ale projíždění mobilu (fuj!) a následná hysterická scéna asi není to pravé ořechové, a nejen o vánocích. Mám dojem, že to asi nebylo poprvé, co jsi něco podobného předvedla, alespoň to z tvých příspěvků trochu čiší, takže to možná byla ta poslední kapka.
Taky jsi někde psala, že chceš, aby tě on chtěl stejně, jako ty jeho. Jenomže to jde strašně těžko. Většinou vždycky jeden chce víc a druhý míň a čím víc budeš dupat a chtít ho, tím víc on ti bude unikat (pokud rovnou nenapíšu "utíkat").

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#77 27. 12. 2006 9:13

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Jen jedna malá poznámka: takové věci se neřeší smskama. SMS každý pochopí jinak. Sejděte se promluvte si osobně. SMS není věci, která vyřeší manželství...

Není tady

#78 27. 12. 2006 9:51

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Selima napsal(a):

Tmavovlásko, ja si nemyslím, že by chcel odísť, ani že je neverník alebo čo. Naozaj si asi potrebuje pomasírovať ego, ale nechápem, prečo to robí tak, aby si sa o tom dozvedela ty... Zrejme máte spolu rozohratú hru na "kto žiarli viac", prípadne "o koho je väčší záujem". Na to, že už vám je cez dvadsať a že ste manželia, je to dosť detinské či pubertálne(aj keď poznám päťdesiatnikov, ktorých táto hra stále neomrzela). Ale na to treba dvoch, reps,. občas možno aj troch. Keby si ty raz nevyštartovala a zareagovala inak, ako on predpokladá, možno by si sa čudovala, čo to urobí s ním a s celým vzťahom. Lebo mám pocit, že keď on vie, že ťa takéto veci mrzia, a napriek tomu ich robí - a ešte tak neopatrne, že sa to dozvieš - tak to je proste taká partnerská hra, dosť adrenalínová(dnes ten bungee jumping už bol na vlásku), ale o to vzrušujúcejšia. Ak vás to baví, OK... Ak ty už cítiš, že to nechceš, musíš niečo povedať alebo urobiť ty. Ale musíš si za tým stáť, inak to bude zasa len hra, a tentoraz s výrazným náskokom preňho a hendikepom pre teba. Držím ti palce a napíš, ako sa vaša spoločenská hra vyvíja.

Naprosto souhlasím, mně to taky připadá, že alespoň on chce, abys na něj žárlila, viz. že ti povídá o kdejaké sukni - takhle bych to taky dělal, kdybych chtěl vzbudit žárlivost wink Taky z toho čiší to, že asi má malé sebevědomí a snaží se to tímto dodánět. Měla by sis Tmavovlasko jasne určit, co chceš a co ne.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#79 28. 12. 2006 3:36

tmavovlaska
♥♥♥♥---

Tak sme včera mluvili, jen sme měli málo času.. Věřím mu že mě nepodvedl,třeba jsem hloupá nebo najivní, nevím.
Jen mi řekl že ho poslední dobou štvu, protože jsem hrozně spohodlněla, nejsem spontální, jsem vzteklá.. vytratila se prý u mě vášeň co znal dřív. Piznávám že poslední dobou je toho na mě moc, ale myslela jsem že je šťastnej.. Tohle jsem netušila-- No každopádně spolu budeme dál mluvit, budeme se muset změnit asi oba..

Není tady

#80 28. 12. 2006 3:53

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

preji aby vse dopadlo dobre pro vas pro oba smile

Není tady

#81 28. 12. 2006 17:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Gratulujem tummenupp vidíš, že to ide... Aj bez žiarlenia, šmírovania a provokácií... ale s dobrou komunikáciou. godlike

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#82 28. 12. 2006 18:02

tmavovlaska
♥♥♥♥---

Já vím,. musím mu věřit že když si mě vzal tak to asi nebude jen takový úlet. Prostě se o něj bojím, že mi ho jiná ukradne, on mě pořád přesvědčuje že jsme pro něj ta jediná a nejkrásnější. Asi je to tím že mi nějak poslední dobou spadlo sebevědomí, ve všem vidím to nejhorší..

Není tady

#83 28. 12. 2006 19:00

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Holka, z tebe se jednou picnu... roll
Seš pěkná holka, říkala jsem ti to stokrát, tak si koukej to sebevědomí vyšvihnout nahoru, protože jedinej, koho tím trápíš, jsi ty sama.
Měj se ráda, kup si něco. Přece jsi říkala, že sis koupila novou sukni, tak si řekni, že seš kočka a zase vyraž s kamarádkama.....Bude ti líp... smile
Přeces nima můžeš pokecat, nejsi sama, kdo má takový starosti......uvidíšč, že sdílená starost je vážně o půlku menší.......
Nebud na manžela tak upjatá, nebo ten vztah zničíš.....a byla by to škoda, takovej krásnej pár......
Tak, kotě zvedni telefon a brnkni tý kamarádce, víš, přece, že to jde..... pussa
Jdi se bavit a ono to z tebe trošku spadne..Prachy jste vyřešili jak nejlíp jste uměli, tak tohle půjde taky. Pokud ten vztah za to stojí....
Pokud ne, není o čem....a čtení SMS to jen urychlí..
Držím ti pěstičky, ale to ty víš..... hjarta .....................S.

Není tady

#84 29. 12. 2006 16:15

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

teda mně se chce napsat, ať se vy dva rozvedete a vrátíte se k sobě, až oba dospějete.... sad copak takhle se chovaj´ dospělý lidi?! vášeň je dobrá, ale nic se nemá přehánět (myslím ty scény s SMSkama) a na druhou stranu zase když někdo chce honit ustavičně cizí sukně a lechtat si ego, tak ať si je honí, ale jaksi taksi sám. No ne?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí