|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
hlavne mu nevyhrozuj,protoze on urcite vi,ze ho milujes a neboji se o tebe.Musis zachovat klid. Ja vim,je to tezke. Ale mluvim z vlastni zkusenosti.Jsem taky zarliva,ale snazim se ovladat.
Není tady
mladoučká, bylo mi 26. to co píšeš je pravda, oba se chováme majetnicky.
Není tady
tak to ja jsem jeste mladsi.Tak to chovani nejspis z te zarlivosti. Opravdu se k tobe nechova hezky a ublizuje ti,jen mu nevyhrozuj a vyzkousej jine zbrane. Kdyz rikas,ze je pekny,tak ty budes urcite taky takze duvod k zarleni z jeho strany by jsi mohla take nejak navodit. Držim pesti.
Není tady
tak Andrejička to napsala přesně.
Není tady
On taky žárlí, ale já prostě nemám na jiného chlapa ani pomyšlení, ani povídat se mi s nima nechce..Ale asi začnu..
Není tady
je než jsem to napsal tak uteklo pár příspěvků, takže to jak si máš vyrazit někam s kamarádkou to zabere přeci nesedíš jen doma ? Teď ho chvíli nech ať se ozve sám ...
Není tady
už jsem říkala ..... kamarádku klidně vydávej za kamaráda. Každý nemusí mít žaludek na podvádění nebo nemusíš mít chuť se s nikým jiným bavit. Ale od čeho máme kamarádky. Kup sama sobe kytku a přines ji domu.Řekni třeba,že ti ji někdo poslal do práce a nevíš kdo. Způsobů je hodně.
Není tady
tmavovlaska napsal(a):
On taky žárlí, ale já prostě nemám na jiného chlapa ani pomyšlení, ani povídat se mi s nima nechce..Ale asi začnu..
rozumím ti jenže to je právě jako s těma dárkama ... prostě když to jinak nejde musíš s ním hrát
Není tady
jdu ke kamarádce.. teda až ve 4h. mě právě štve to že já mu píšu a on odepíše jen někdy, to uplně nenávidím.. ok, už nenapíšu, ať se taky snaží. Nebudu přece jen ta hodná žena co sedí doma a čeká
Není tady
on neodepisuje,protože nemá strach,že ty by sis dovolila něco jiného než že budeš sedět doma.Má tě přečtenou a hřeší na to,že ho miluješ.
Není tady
no hlavně aby teď nepřišel dřív než já odejdu a nechtěl něco řešit.. no hlavně aby se vůbec vrátil, to je nejhorší vždycky čekat kdo je víc tvrdohlavej
Není tady
když bude chtít něco řešit,tak mu řekni s klidem v hlase,aby ti prominul,že sis dohodla něco jiného,když neodepisoval a že jestli dovolí,tak to vyřešíte jindy.a odejdi.
Není tady
Díky moc všem, už je mi líp.. zkusím být víc nedostupná, ať chlapec taky bojuje..
Není tady
ten muj posledni prispevek....tak bych to udelala ja,k nicemu te nenabadam,to vubec.Ale zamysli se nad tim,jestli se chces trapit nebo byt stastna.
Není tady
Když já jsem byla teď opravdu štastná, ale většina problémů je z mojí žárlivosti, prostě bych ho chtěla mít jen pro sebe.. to jsem si ale měla najít nějakýho knihomola.
Není tady
máš ho mít jen pro sebe. Jsi v Čechách a ne v arabských státech kde si muž může dovolit mít více žen. Pochopila jsem to správně,že si myslíš,že tě podvádí?Když už máš nějaké předtuchy,tak to z něčeho pramení.
Jsem taky žárlivá a vím,že si tím občas znepříjemňuji život,taky se trápím ale myslím si že nemám proč. Prostě je to momentální krizovka a ta mě vždy přejde. Teď jsem to měla takové podobné jako ty....má taky spolupracovnici a ta (zdá se mi) mu nadbíhá a já jsem na ní alergická. Ujistil mě,že by s ní nic neměl a já se snažím věřit.Občas taky vyjedu,ale musím to krotit.
Není tady

Tmavovlásko, partnerovi má cenu lézt do mobilu jedině tehdy, když jsi skálopevně přesvědčena o tom, že když v něm NĚCO NAJDEŠ, bude to poslední kapka, ty ho vyhodíš a tím pro tebe všechno skončí.
Proč my, ženy, lezeme občas do mobilů? Proto, že už delší dobu máme podezření, že něco neklape a většinou se ukáže, že naše podezření bylo správné. Pak nám zbývají dvě varianty: buď svého partnera miluji natolik, že jsem nevěru schopna schroupnout, nebo to byla poslední kapka a nevěrník letí. Ve chvíli, kdy ho vyhazuju, ale musím mít stoprocentní jistotu, že ho zpátky nevezmu. Proto si každá ženská musí rozmyslet, co vlastně chce a jak se zachová, protože čekání na chlapa, jestli se vrátí zpátky a jestli ho mezitím nezalasovala ta, co mu psala na mobil je opravdu zničující.
Není tady
to on mi sám řekl že mu nadbíhá. Dělá mu to prostě dobře že je o něj zájem. Když člověka tady taky naočkuje když vidí jak každý každýho podvádí, ale dušička si říká "to se ti nestane". Nevím jestli bláhově přivírám oči, nebo je to jen neviný flirt, laškování. Já si taky dám v práci s kolegou vínko, pokecáme si, ale nepíšem si, každej jdeme domu a tím to pro nás končí.
Není tady

Tmavolvásko, ja som proti hraniu nejakých etúd o tom, ako sa o mňa bijú, aká som žiadaná a ako aj ja môžem mať niekoho iného... Jasné, že môžeš. Ale ide o tvoj pocit, nie oňho. Riešiť jeho je oveľa ťažšie a z môjho pohľadu zbytočné. Ak pracuješ na svojej žiarlivosti, môže ti to pomôcť v budúcom živote - či už s ním alebo niekým iným. Skús si prečítať nejakú knižku(Plzák píše na svoje pomery o žiarlivosti veľmi rozumne), prípadne zájsť k psychológovi. Bez ohľadu na toho borca, čo máš doma, do mobilu sa proste liezť nemá. Ja byť "nevinná" a niekto mi lezie do mobilu, tak odídem sama. Okrem toho je podľa mňa platonický vzťah oveľa nebezpečnejší ako fyzická nevera. Vedie k tomu, že si človek toho druhého idealizuje a má pocit nadpozemského porozumenia... Ale to nevyriešiš, lebo platonický vzťah sa nedá dokázať, nedá sa vymedziť hranica, vliezť druhému do hlavy či srdca a urobiť mu tam poriadky
. Môžeš sa len snažiť byť sama sebou a dúfať, že si tým, čo tvoj muž chce a potrebuje. Vykašli sa na jeho prácu a na jeho pracovné vzťahy, radšej popracuj na sebe a skús ho prekvapiť tým, že nebudeš žiarliť, že ho pošleš s úsmevom baviť sa, na pivko s kolegami, že mu kúpiš darček nečakane, celkom mimo plán, len zato, že existuje. Ale malo by to vychádzať z tvojho vnútra, nebyť hrané, vtedy je to oveľa účinnejšie a zároveň pravdivejšie.
Není tady
Kaira: ano, tak by to mělo být. My si dřív lezli do mobilu uplně běžně, nebylo co schovávat, ale pak sme oba zjistili že tě prostě hloubá kdo je ten a ta a domluvili sme se že už to dělat nebudem, Já to porušila, měl tam těch zpráv snad 15, já přečetla jednu, měla krvavý pohled.. prostě jsem vybouchla a začala na něj ječet že chrápe s jinou, co to má znamenat a ať okamžitě vypadne..
Asi jsem to přehnala, měla jsem se dost krotit..ale pak mi vyrazilo dech že on se oblíkl a šel, nic nehodlal vyscětlovat a já si připadám jak žárlivá kráva. Třeba hledám něco kde nic není, třeba mám pravdu.. ale to se asi stejně nedovím, musela bych ho nejspíš chytit při činu.
Já mám prostě ráda věci pod kontrolou a bohužel i zlozvyk lézt do věcí...Bohužel pro mě
Není tady
Selma...tmavovlásky partner si z ní evidentně nic nedělá, máš pravdu v tom,že ho má poustet bavit se atd. s usmevem a dávat mu najevo,ze pracuje na sve zarlivosti,ale myslím,ze on by mel taky neco zmenit. Tmavovlaska hresi jen v tom,ze zarli a mezi nama mela jsem stejny problem,pritelovo kolegine mu tez psala a to i kdyz jsme spolu byli v postli proste porad a me to desne vytacelo,myslim,ze by to vytocilo i nezarlivku.¨
On musi vedet,ze neni jen ta pecka co sedi doma,ze umi zit.
Není tady

tmavovlásko, když mu psala: "děkuji ti za krásnou noc" tak tady už asi není o čem diskutovat
Promiň.
Není tady