|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jsem kráva blbá. Podívala jsem se muži do mobilu a bylo tam děkuji za nádhernou noc, dál už jsem nečetla, ale kamarádský to nebylo.. on spal, vzbudila jsem ho, vyhodila.. nic mi na to neřekl...
Není tady
nic vysvětlovat nechtěl..Já vysvětlení požadovala, on mi řekl že je to moje chyba, že jsem to neměla číst.. Já ho strašně miluju, ale prostě nevím čemu věřit..
V noci jsem byla v práci, on byl prý taky na chvíli v práci (ta holka je odtamtud) pak hned doma usnul, i když měl být vyspaný. Já nevím, buď mi to do sebe všechno zapadá nebo jsem žárlivá hysterka
Není tady
tmavovlásko...
nejsi kráva blbá, jen jsi se podívala do mobilu ( asi nebyl tvůj..předpokládám...
..takže proč jsi se do mobilu koukla? - první a důl. otázka a na ní je jaká odpověď? protože jsi tam cosi hledala, a to cosi jsi našla....
takže kráva blbá nejsi, byla jsi jen malinko zvědavá, OK, a co teď.....již jsi konala, vyhodilas ho ( protože jak jinak)
-podle počtu tvých příspěvků vidím, že tu nejsi dnes poprvé - takže víš, že další jednání musíš
prostě zvážit....sama zapřemýšlej, zda ty dveře( bude-li on na ně klepat) otevřeš, nebo je prostě zavřený necháš...život není jen o tom jednom chlapovi a s tím jedním chlapem (protože tak to bohužel- či bohudík cítí i oni....)
Takže si nenadávej, cos udělala, tos udělala, byla to odezva na o co ON udělal......
nebo jsi mohla sms odepsat: Sorry, právě jsem se nechtíc začetla, spletla jsem si mobil a myslela, že je to replika pro mě...takže mažu a piš cukroušovi(tvýmu/mýmu) ještě jednou....
no, a uvidíš...
Není tady
Já jsem teď z toho vašeho vztahu nějak vedle.Četla jsem si tvé včerejší příspěvky a nějak vám nerozumím.
Není tady
ne, byla to uložená zpráva z rána.. psal jí podle času když na mě čekal.. nevím, třeba si jen dobře pokecali.. ale on se choval jako když se urazil a je mu to šumák.. já na něj zařvala ať okamžitě vypadne.. teď nevím
Není tady
Andrejička napsal(a):
Já jsem teď z toho vašeho vztahu nějak vedle.Četla jsem si tvé včerejší příspěvky a nějak vám nerozumím.
Já nevím čemu.. myslela jsem si že mám krásný manželství, jsem jinak moc spokojená.. ale jsem hrozně žárlivá a on je v nové práci kde na něj letí ženský, já se o něj strašně bojím.. já už ani nevím co jsem četla..
Není tady
podle mě když nic neříkal tak to má asi na praku :-((
počkal bych až co on ... každopádně ty by jsi ale měla vědět co chceš ty, jestli to překousneš nebo ho pošleš k vodě ...
Není tady
psal mi sms že mají paltonický vztah, Nechápu proč, prostě nechci aby si můj manžel něco takovýho psal s nějakou holkou, navíc když mi nabourala auto
Prostě jsem mu řekla vypadni a on šel, beze slova, jen s tím že je to moje vina že jsem to neměla číst.. Já mu chci moc věřit, chyci s ním být do konce života, ale nechci ze sebe dělat krávu
Není tady
hmm to se ti nedivím a ještě ti naboří auto a nejlepší je že to je tvoje vina taková kravina, ještě tě z toho obviňuje taková blbost !!
Není tady
já už párkrát měla problem že jsem mu vlezla do mobilu, v tomhle jsem hrozná.. máme oba domluvu že si nebudem nikam lézt..
Není tady
to je blbý lézt si do mobilu ... ale pokud tě podvádí je to horší né ??
Není tady
a co kydž mě nepodvádí? Já nevím, mě to přijde že je mladej blbec a naletí každý co si s ním cukruje.. nebo ho jenom omlouvám..
Není tady
nebuď hloupá. Chová se opravdu divně!! Taky bych nevěděla,co si mám myslet. Ty jsi nic neprovedla.Nejspíš máš důvod k žárlení,když ti tohle dělá.
Není tady
kdyby nic neprovedl tak přece jen tak neodešel ... a neznám taovýho chlapa kterej "každý naletí a cukruje se s ní" co to máš doma za takovou hvězdu že na něj stojí ženský frontu ...
Není tady
no hvězdu asi ne, jen je mu 25 a je ukecanej a můžu říct že hezkej. Ale egoista. hodně ženských mu v poslední době řeklo že mu to sluší, že by s ním chtěly chodit. Ale mě to nebaví bojovat, to by měl on. Bohužel já ve své práci nemám žádné podměty k tomu aby se o mě bál a měl konkurenci.
Napsala jsem mu co si nepřeju aby dělal, že jestli si potřebuje něco dokazovat tak se neměl ženit..
Není tady
Tmavovlásku, jednáš dost zbrkle. Zkus si někam zalézt, uklidnit se, promyslet si, co vlastně chceš a pak se podle toho zařídit. I prostý akt pod vlivem emocí má sílu definitivně zničit to, co by ještě šlo zachránit.
Přeju ti hodně sil, tvůj příběh sleduju pozorně...a dostáváš docela kapky. Odvahu a pevné nervy.
Není tady
Já chci jeho,ale taky chci aby on chtěl jen mě.
Není tady
Holka, to si nevydupeš...zachovávej důstojnost. V řetězech ho držet nemůžeš.
Taky bych chtěla, aby mě můj ex chtěl zpátky...a vůbec...
já bych toho chtěla...
Není tady
to nemusí být v práci, prostě on tě nesmí mít za jistou, přece takových chlapů můžeš potkat všude mraky, tak ho trošku vyveď z míry a ještě si chudák stěžuje že nedostal dárky ... já jsem ti psal aby jsi na sobě nešetřila že se to otočí proti tobě ... no bylo nějak rychle :-(
Není tady
Asi jsem blbá že jsem moc hodná
Není tady
jo jo to 100% je lepší být "hajzl" koukni jak to tvému miláčkovi jde ...
Není tady
Hm, napsala jsem mu že radši budu sama než aby mě takhle trápil a jestli se nezmění..
Není tady
tmavovlasko....prijde mi,z toho jak pises,ze jsi mladoucka,protoze opravdu jednas zbrkle a chces si neco vydupavat. Ber to tak,ze kdyz on bude chtit odejit,tak odejde a nic a nikdo ho neudrzi. Vim,ze ho milujes a je to tezke,ale v klepetech ho drzet nemuzes. Musis se pustit do boje,ale hlavne sama se sebou.Musis se ovladat nenapadne ho prinutit,aby on taky zarlil. Chlapa nemusis najit jen v praci.Ale k cemu vlastne chlapa...proste si vyjdi s kamaradkou a nerikej mu kde jsi byla. Udelej to vickrat a uvidis,jak ho to bude zrat.Pak mu rekni,ze kdyz on chce volnost,ze ty ji chces taky.Musis mu dat trochu cervicka do hlavinky.Ver,ze to funguje. A jestli bude ulitavat porad opravdu nestoji za to,abys ho takhle milovala. Budes se jen trapit.
Není tady