|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky milovnici a milovnice pejsku...mam dotaz..
tak jsem dneska volala mamce....ktera se...docasne.. stara o meho pejska! A ta mi rekla ze moje mimco(Pollynka) ma na zadech na lopatce nejakou bulku...co se rasy tyce je to neco s holandskym ovcakem,nejaky ten ovcak....nevite co to muze byt?Mam o ni strach..mamka s ni jde k veterinari...ale ja se toho nemuzu dockat,uz aby sla ..tak alespon budu vedet ze muj milacek je doufejme v poradku! jen se o ni mooc bojim 
je ji 9 let. Diky 
Není tady
Neboj se, nejčastěji to bývá tuková bulka, kterou veterinář jednoduše odstraní.
Není tady
Taky bych to viděla na tukovou bulku..ale doktor nejsem.Ordinační hodiny jsou teď omezené tak to bude asi trvat než se dovíš co jí je.Tak vydrž.Držím palec.
Není tady
holky diky, v to doufam,ze to nebude neco vazneho!
plus musi jit na operaci se zakalem..chjo....
Není tady
no to se vám to pěkně nakupilo...Bude dobře.Musíš věřit.
Není tady
taky se priklanim k tukove bulce,sama mam nemeckeho ovcaka a taky uz jsme ledascim prosli,jednou mela(je to fenka-Bela)neco podobneho a ukazalo se,ze je to zipichly trn pod kuzi obaleny hnisem a zapouzdreny,takze ani na omak ji to nebolelo.neboj se nejhorsiho.9 let neni zas tak moc a u zhoubnych nadoru pes i hubne a je treba podrazdeny nebo naopak apaticky.drzim ti palce,verim,ze to bude o.k.paja
Nejkrasnější pohled na svět, je z koňskeho hřbetu.Není tady
Já jsem psovi našla "bouli", když jsem ho hladila, někde na boku, pod žebry. Pak mi došlo, že jsme byli na nějakém očkování nebo mu zkrátka něco píchali. Ale tak cca 2měs.zpět. A když jsem si vybavila jak jsem ho držela, ak to tam mohl dostat. Masírovala jsem to a postupně to zmizlo. Jen mě to překvapilo, p takové době, proto to sem píšu. Ale toto asi ten případ nebude? Může to být opravdu nějaký lipom.
Není tady
nevim..momentalne ziju v zahranici a nevim kdy presne s ni sla mamka k veterinari...no po novem roce jde zamluvit termin na ten zakal tak se zepta i na tu bulku...snad vse bude v poradku... 
Není tady