21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, je to měsíc, co jsem tu psala témátko opakovaný zánět středního ucha. Jen pro úplnost. Dostali jsme tenkrát antibiotika Augmentin duo, týden po dobrání antibiotik bylo pro nastupující zánět dutin nutné nasadit lokální antibiotika Pamycon, posílení imunity Broncho-Vaxomem, po dalím týdnu a něco, tedy právě včera na tědrý den, syn proplakal noc e ho bolí ucho. Dnes na pohotovosti nález: akutní zánět středního ucha, zduřelý krk, zahleněno. Take jsme přesně tam, kde jsme byli před měsícem. U jsem zoufalá, syn nejí, ztrácí se mi před očima. Zvýenou teplotu nemá, jen bolesti a nechutenství.
Bohuel jsou svátky a nic moc nevyřeím. Ve středu nabíhám opět na ORL a po radách tady na netu si vyádám alergo a imuno vyetření, koupím Wobenzym, nechám očkovat proti pneumokokovi přestoe mě Dr odrazoval, e u tak velkýmu dítěti (5.5 let) u to nepomůe....
Jen jsem chtěla napsat, vate si zdraví, je straný dívat se na dítě, kterému nemůete pomoci a jeho dětství trávíme po doktorech. Ach jo. Kdyby někoho jetě napadla nějaká dalí rada, prosím sem s ní.
Není tady
Čekanko nebuď smutná. Ale ono to nejde viď!!! Znám to moc dobře, kdy byli kluci nemocní, ty ílený noci beznaději, e těm broučkům nemůu pomoci! Před pár lety jsem proívala to samé. malej byl stále nemocný, sice netrpěl na ouka, ale na záněty dásní, stačilo, kdy se o něco poranil v pusince a hnes dostal stomatitidu a následně mu to sjelo a ne průduky. A nakonec jsme tenkrát skončily na vánoce v nemocnici s oboustranným zápalem plic. Vdycky měl ke vemu 40 horečky a dokonce jednou mi i v noci dostal febrilní křeče a přestal dýchat. Musela jsem mu dávat umělé dýchání a volat záchranku. Teď s odstupem času u to i takhle napíu, ale tenkrát to bylo strané zoufalství! Take vím, co to kdy jsou broučci nemocní!!!!! Nakonec ho ze vech nemocí dostala Doc, Mudr. Pařízková v Hradci Králové na imunologii. Zakázala pokud to bylo jen trochu moné vechna antibiotika a jediný lék, který bral, byl 1/2 tablety Pyridoxinu / vit. z řady B/ . To se vleklo od 1 - do 6 let. A druhý syn ten zase trpěl hrozně na průjmy. A nakonec jsme ve zvládli, museli jsme !!!!!! tak ti přeji hodně pevné nervy a spoustu trpělivosti!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) Cecilka (25. 12. 2006 12:34)
Není tady
Čekanko, ten Wobenzym by mohl zabrat. Prý je to na tyto stálé zánětlivé onemocnění opravdu výborné.
Co ta homeopatika?
Nebude očkování pro jeho oslabený organismus zbytečná zátě?
Drím palce, sama v dětství jsem si problémy s uima uila taky.
Není tady
Cekanko, ja jako mala trpela na zanety stredniho ucha stale, asi 25x me ho pichali, kdyz jsem byla starsi radsi jsem to mame ani nerekla a dorana ucho prasklo a pak byly fleky na polstari, pichani totiz hrozne bolelo. Pak nam jeden doktor poradil, ze mi mama ma davat za ucho studene, az ledove obklady, aspon tak 20 minut a ze se zanet vetsinou rozezene, hlavne nesmi prijit voda do ucha!!! fakt to fungovalo. pry se dava taky do ucha strouzek cesneku, ale obklady byly spolehlive
Není tady
ahojda Čekan... ádnou speciální radu nemám... Barča měla zánět středního ucha jen jenou,ale za to na záněty průduek či horních cest dýchacích trpěla hrozně - strané kale, a z toho prozvracela noce... ten wobenzyn by měl pomoci, mě samotné ho doktorka taky poradila, kdy u si se mnou nevěděla rady...
ale to očkování pneumokoka bych jetě zváila, protoe u takhle velkého dítěte u moc smysl nemá. Pokud se nepletu účinek je do 3 let...
Drím palce a dej vědět jak jste na tom... zvládnete to... a můu říct, e čím je Barča větí tak ta četnost (marodila co 14 dní) je mnohem méně častá...
Není tady
Ahoj holky, tak jsme včera zase strávili večír na pohotovosti, natěstí slouil ná ORL doktor, to bylo těstí. Zítra jdeme na výtěry nos, krk, ui, dneska se objednávám na imuno a alergo a v pátek si jdeme pro termín na druhé nasazení trubiček. Blbý je, e to je pod narkozou, take to tenhle rok bude u třetí narkoza. No co naděláme. Wobenzym jsem koupila a trávím svátky studováním homeopatie. Co bych pro syna neudělala. Hlavně by měl být aspoň měsíc dva mimo kolektiv, aby dal dohromady imunitu, ale jak to mám udělat, kdy musím do háku? Těhotenství by mě zachránilo a vechno vyřeilo, ale bohuel, chtít nestačí
Není tady
Ahoj Čekanko! To je pořád dokola, viď? Prostě to musí vydret a zkouet co se dá!!! Jinak ti posílám pár těhu-bacílků, třeba se zrovna uchytí !!!!! Tak chytej a drím vechny palečky
Není tady