6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, je to měsíc, co jsem tu psala témátko opakovaný zánět středního ucha. Jen pro úplnost. Dostali jsme tenkrát antibiotika Augmentin duo, týden po dobrání bylo pro nastupující zánět dutin nutné nasadit lokální antibiotika Pamycon, posílení imunity Broncho-Vaxomem, po dalím týdnu a něco, tedy právě včera na tědrý den, syn proplakal noc e ho bolí ucho. Dnes na pohotovosti nález: akutní zánět středního ucha, zduřelý krk, zahleněno. Take jsme přesně tam, kde jsme byli před měsícem. U jsem zoufalá, syn nejí, ztrácí se mi před očima. Zvýenou teplotu nemá, jen bolesti a nechutenství.
Bohuel jsou svátky a nic moc nevyřeím. Ve středu nabíhám opět na ORL a po radách tady na netu si vyádám alergo a imuno vyetření, koupím Wobenzym, nechám očkovat proti pneumokokovi přestoe mě Dr odrazoval, e u tak velkýmu dítěti (5.5 let) u to nepomůe....
Jen jsem chtěla napsat, vate si zdraví, je straný dívat se na dítě, kterému nemůete pomoci. Ach jo.
Není tady
Propolisové kapky....
Není tady
Kdy mě nedávno v noci chytla také bolest ucha, okamitě jsem la zapnout počítač a nala jsem si tady na babinetu rady, jak na to. Byla to opravdu straná bolest a těm dětem to nezávidím. Nějaké "přilehnutí na ouko" bylo prostě nemoné, to bych se zbláznila bolestí. Z těch vech rad jsem si vybrala aloe veru, protoe ji máme doma. Ustřihla jsem lísteček, vymačkala pár kapek přímo do ucha (nepálí to, naopak to působí příjemně), potom jsem si v mikrovlnce ohřála pytlíček naplněný obilím a nahřávala to. Do rána bylo po vem. Ani známka nějaké bolesti.
Není tady
Wobenzym je dobry jako podpurna lecba. Take ho detem davam a jsou na tom o hodne lip. Take jsem trpely castymi zanety stredniho ucha a furt jsem chodili na pichani ousek.. no hruuza..ale ted je to nastesti(snad) za nama.
Není tady
Pokud děti trpí zánětama uí, mělo by se to zlepit tím, e se děti naučí smrkat. Ale i tak by to chtělo vzít krev a zjistit, kde je zánět, který není doléčen a vrací se !
Není tady
ja doporucuju curenzym, posiluje organismus a tim i imunitu. I skolkove dite ho potrebuje jak sul, muj syn 5let ho jiz delsi dobu uziva a zatim funguje.
http://www.curenzym.cz/
Není tady