6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
French vanilla - to je super nápad, ten Tvůj chlap je romantik, to je fakt krásnej dárek!!
Není tady
ta plastelína je krásná...:-)))
já dostala od malého - svíčku -zlaté srdíčko takové veliké - vybíral ho sám(s dědou) - a bylo mu hned jasné co....kdy přili do obchodu tak si ho vybral a děda mu povídá pojde jetě to obejdeme...obeli a stejně vybral to nádherné srdce:-))) - to mě potěilo od synka...
jinak kosmetika - tu prostě miluju, perkovnici, DVD přehrávač a takový příejmý dárečky....:-))))
Není tady
Vendaa napsal(a):
French vanilla - to je super nápad, ten Tvůj chlap je romantik, to je fakt krásnej dárek!!
díky, taky jsem koukala, skoro rok spolu bydlíme, čekala jsem, e mě bude mít a nad hlavu, ale tenhle dárek mě utvrdil v tom, e to bylo správný rozhodnutí a e společný byteček můe vztah i utvrdit.
Není tady