29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
French vanilla - to je super nápad, ten Tvůj chlap je romantik, to je fakt krásnej dárek!!
Není tady
ta plastelína je krásná...:-)))
já dostala od malého - svíčku -zlaté srdíčko takové veliké - vybíral ho sám(s dědou) - a bylo mu hned jasné co....když přišli do obchodu tak si ho vybral a děda mu povídá pojde ještě to obejdeme...obešli a stejně vybral to nádherné srdce:-))) - to mě potěšilo od synka...
jinak kosmetika - tu prostě miluju, šperkovnici, DVD přehrávač a takový příejmý dárečky....:-))))
Není tady
Vendaa napsal(a):
French vanilla - to je super nápad, ten Tvůj chlap je romantik, to je fakt krásnej dárek!!
díky, taky jsem koukala, skoro rok spolu bydlíme, čekala jsem, že mě bude mít až nad hlavu, ale tenhle dárek mě utvrdil v tom, že to bylo správný rozhodnutí a že společný byteček může vztah i utvrdit.
Není tady