Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 3. 2013 13:46

skvorfi
♥------

Re: TUPPERWARE - proč je tak drahé....

Ahoj všichni.
Co se týče této značky, máme od nich doma téměř vše. Tchýně nám to kupovala postupně a měli opravdu spoustu vychytávek. Vybavení od nich budeme mít v součtu za X desítek tisíc. Tvrdí, že mají doživotní záruky.
Z počátku to bylo vše super, vymakané a fakt funkční. Bohužel jsme za poslední dobu posílali do reklamace stále více věcí - prasklé misky, zkroucená víčka, nekvalitní stěrky, totálně nefunkční termoska, ze které nelze vylít vodu, aniž by se nenalilo vedle. Dosk věcí bylo uznaných, ale poslední kusy nám jsou již vráceny. Například pečící hrnec, do kterého jsme dávali krůtí stehno, prdnul po celé výšce tak, že je z něj vidět. Chtěli jsme vyreklamovat, ale byl problém, chtěli dodat pokličku. Po dodání pokličky nám řekli, že jsme pekli na vyšší teplotu, než 220 st a na to se prý reklamace nevztahuje. Trochu jsem se tomu zasmál, protože máme troubu, která peče na max. 220 st a nikdy jsme na to nepekli (většinou na 200). Těch věcí pak bylo více...
Nové věci jsme již přestali úplně kupovat, z těch starších sem tam něco odejde. Nové výrobky mi již připadají kvalitou srovnatelné s čínskými výrobky (kvalita za poslední dobu mnohonásobně klesla) a stejně tak i vydrží. Jen jsou mnohdy až 10x dražší, než ta čína.
Tupperware jsem vždy chválil a nedal na tuto značku dopustit, v tuto chvíli mohu říci, že již koukám jinde. Když si totiž koupím kvalitní výrobek v nějaké speciálce, bude mě stát polovinu a věřím, že vydrží stejně.
Tento názor nikomu nevnucuji, jen popisuji své zkušenosti a zkušenosti lidí kolem mě, kterým jsme tuto značku doporučili.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí