29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jistě znáte, nebo jste už někdy slyšeli o Tupperware výrobcích. Proč je tak drahé a k čemu co je, když podobné koupíte levněji.
Tak 1) Tupperware je drahé, protože firma vám dává 100% CELOŽIVOTNÍ ZÁRUKU NA ZBOŽÍ. To se v normálním obchodě nemůže stát, aby jste šli vyměnit misku po 10 letech - jen proto že se vám rozbila. :-)
2) Je to značka a kvalita - to především.
3) Usnadňuje práci v kuchyni, dbá na hygienu v ledničce, mrazáku, ve špajzu atd.
4) Zaručuje prodloužení trvanlivosti některých výrobků - potravin.
5) Každá hostitelka dostane až 3-4 plnohodnotné dárky (výrobky) ZDARMA!
Tak proč nepřiplatit, když se vám to vše vyplatí.
Pokud máte dobrou poradkyňi po ruce, dá se hodně peněz na těchto vrobcích ušetřit, než dávat peníze za plnou cenu v katalagu.
Není tady
trošku nešikovně zaonačená reklama...
Není tady
Upřímně řečeno pár plastikových nádobek z Globusu mi úplně stačí. Že to není značka je mi fuk.
Není tady
Není plastová krabička, jako plastová krabička. Tupperware, je fakt o něčem jiném. Nechci tady této značce dělat reklamu, ale já jsem opravdu spokojená, i když je to dost drahé.
Není tady
Neli, máš pravdu. A víme o čem mluvíme, co? .
Není tady
Aprill, to fakt tedy víme. Štědrovečerní salátek mám uložený pěkně v tupperware misce a jak je dobrý.
Není tady
S plastovými krabičkami nemám zkušenost, ale mám zdobičku Kouzelnici. Asi jsem to nepochopila, zůstává tam plno krému, sáček je lepší.
Není tady
Bety napsal(a):
trošku nešikovně zaonačená reklama...
Možná jo, reklama? Ale já jsem stím opravdu spokojená, i když je to tak drahé. Ráda si přečtu nějaké proti řeči, aspoň můžu pak uvažovat co je dobré a co né. Zatím jsem nesmírně spokojená...
Není tady
Mám pár věci z této kolekce, ale snad kromě jedné krabičky nic nepoužívám (vše jsem dostala, nekupovala). Mám misku s víkem na pudink: než jeden velký pudink raději udělám víc malých do mističek. Mám krabičku se struhadlem a víkem. Ve vodorovné poloze se nedá moc dobře strouhat a když to nakloním, tak struhadlo z misky padá, nedrží na něm. Mám podložku - vál. Možná by byla super, kdyby držela na lince přilepená, což se ovšem nestalo. Takže: tupperware bych si sama nekoupila, je to drahé a ne až tak super.....
Není tady
U podložky záleží, jak ji položíš, taky musíš mít stůl navlhčený a podložku taky, jinak sjíždí. Je důležité, jak tu podložku smotáváš, když je smotaná opačně, už pak nelepí. Taky je lepší se s tímto zbožím seznámit na prezentacích, protože když ho dostaneš jako dárek, většinou už nevíš, jak který výrobek používat, což je důležité.
Není tady
Nesnáším prezentace.... Proč firma nedává ke zboží návod na použití?
Není tady
Protože to vysvětluje poradkyně tupperware. Když se seznámíš s touto značkou, nemusíš chodit na prezentace, stačí sledovat na internetu akční výrobky a ty si pak můžeš přes svou poradkyni objednat. Prostě to funduje na podobném principu jako Avon, či Oriflame. Nejlépe je nakupovat v akcích, protože vybrané výrobky mají výrazné slevy.
Já taky nemám ráda různé prezentace, ale když je tupperware, ráda si zajdu, jelikož se většinou už všechny známe, spíš si chodíme předat zkušenosti.
Není tady
Já na prezentace nechodím z jednoho důvodu - vždycky utratím moc peněz . Jinak ve všem souhlasím s Nelou. Ráda nakupuji tupperko jako dárek pro rodinu a kamarádky, ale vždy poradím jak nádobí používat.
Není tady
Hodně výrobků jsem dostala od tchyně, ještě když tyto výrobky prodávala, jsem s nimi moc spokojená, akorát jsem vůbec nevyužila tu nádobu na vaření v mikrovlnce, v ní mě prostě vařit ani neláká. Ale musím si postěžovat na jejich plastový chlebník, pečivo v něm strašně rychle plesniví a to jsem slyšela od více lidí. I když jsem ho otevírala každý den a po každém zplesnivění pečlivě vymyla (na rady Tupperware i vytřela vodkou), tak se to děje stále. Asi si koupím obyč. dřevěný, v tom se to nikdy nestávalo.
Není tady
Jakou máte zkušenost s dózami na ukládání potravin (např. salámů) v ledničce? Chtěla bych si je pořídit a nevím, zda věřit reklamě.
Není tady
Některé z výrobku Tupperware mě vyloženě zklamaly.
Není tady
Mističky na salámy se mi určitě osvědčily, vydrží mi tam salám déle a s chlebníkem jsem taky spokojená, pečivo mi neplesniví.
Není tady
no ja si myslim ze yas tak drahe neni kupuji si ho docela pravidelne s 20procentni slevou to se pak fakt vzplati....akcni zbozi:D a jeste sleva:rodna:
Není tady
jsem.sva napsal(a):
Mám pár věci z této kolekce, ale snad kromě jedné krabičky nic nepoužívám (vše jsem dostala, nekupovala). Mám misku s víkem na pudink: než jeden velký pudink raději udělám víc malých do mističek. Mám krabičku se struhadlem a víkem. Ve vodorovné poloze se nedá moc dobře strouhat a když to nakloním, tak struhadlo z misky padá, nedrží na něm. Mám podložku - vál. Možná by byla super, kdyby držela na lince přilepená, což se ovšem nestalo. Takže: tupperware bych si sama nekoupila, je to drahé a ne až tak super.....
Tak já mám tu podložku-vál taky a vůbec to nepoužívám. Když jsem to kupovala-bylo mě vysvětleno, jak to mám používat, ale bohužel se mě to nepovedlo nikdy namočit tak, aby se to nepohybovalo. Na výstavě jsem někde znovu tuto firmu viděla, tak jsem se na to ptala a bylo mě řečeno, že to musí namočit houbičkou tak akorát-bohužel jsem asi tele. Leží mě to v šuplíku uplně zbytečně. Válím normálně na lince, takže pohoda a je to ten nejlevnější způsob. Váleček používám, ale neleju do něho vodu. Už ani nevím jakou vodu na co.
Upravil(a) hanina (5. 2. 2007 17:21)
Není tady
hanina napsal(a):
jsem.sva napsal(a):
Tak já mám tu podložku-vál taky a vůbec to nepoužívám. Když jsem to kupovala-bylo mě vysvětleno, jak to mám používat, ale bohužel se mě to nepovedlo nikdy namočit tak, aby se to nepohybovalo. Na výstavě jsem někde znovu tuto firmu viděla, tak jsem se na to ptala a bylo mě řečeno, že to musí namočit houbičkou tak akorát-bohužel jsem asi tele. Leží mě to v šuplíku uplně zbytečně. Válím normálně na lince, takže pohoda a je to ten nejlevnější způsob. Váleček používám, ale neleju do něho vodu. Už ani nevím jakou vodu na co.
ilic: Pokud podložka nedrží na lince, tak vemte papírový ubrousek - kuchyňský, namočte a dejte pod podložku - měla by pak držet. Do válečku se lije teplá voda na kynuté těsto a studená na těsta tukové, máslové jako např. linecké atd......
Není tady
Váleček používám bez vody a pod podložku si dávám utěrku a nebo hadr na nádobí (vlhký) za tu podložku jsem vděčná - je to rychle a pohodlně uklizené
Není tady
Dobře, tak já to ještě zkusím takle. Ale tím, že to nedrželo, začala jsem dělat těsta normálně na lince a je to uklizené taky rychle.
Není tady
I já používám podložku a váleček.Při dělání štrůdlu to nemá chybu,protože
si můžete pomoci postupným zvedáním podložky při zavinování štrůdlu.
Taky není špatný amaroun na sulcy a pudinky
Není tady
Váleček a podložku jsem dostala jako dárek, už jsem vyzkoušela i dózu na uchování uzenin, je skvělá. Podařilo se mi několik věcí nakoupit v akci. Také se mi zdají jejich výrobky předražené, ale kromě zdobičky (zůstává v ní dost krému) jsem s nimi spokojená.
Není tady
I když jsou jejich výrobky fajn, jsou dost předražené. raději si koupím misku za 50,- Kč mež za 300,- a když mi praskne tak si v klidu koupím novou. teď mi dcera zničila misku (tupperware) tím, že ji položila ji horké pánvi, a mám v ní kráásnou díru , no a mohu ji vyhodit , na neopatrnost záruka neplatí...
Není tady