6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli o tom někdo nevíte něco víc nebo nemáte s tímto tělískem vlastní zkuenosti. Moc informací jsem nenasla, prý se můe zavést i enám, co nerodily, co je můj případ, a to a na 7 let. Tělísko je z vzácného kovu nebo s příměsí zinku, jeden typ tělíska z této řady i údajně působí antibakteriálně, take ádné problémy s kvasinkami a záněty a cena je snad kolem 1500 - 2000, co je levnějí ne antina. Tak co, víte někdo něco???
Není tady
Osobně mám nehormohální tělísko (u nevím přesný název), taky má příměs zinku a jsem s ním zcela spokojena. Mám ho 2 roky bez jakéhokoliv problému. Tělísko stálo cca 1500,-. zavedení cca 500,- Kč. Má vydret asi 6-7 let. Předchozí (stejné) tělísko jsem měla asi 8 let a taky bez problémů. Nemůhu mít hormonální antikoncepci ze zdravotních důvodů. Ale zdá se mi,e tělísko je ve vech směrech lepí ne pilulky (bez hormonů, bez starosti, jestli jsem nezapomněla, o hodně levnějí a spolehlivějí)
Není tady
ahoj, děkuju za odpověď, u jsem myslela, e o tom nikdo nic neví, měj se hezky
Není tady
Mám malý dotaz : zavádí se tělísko ambulantně nebo se musí do nemocnice? Ptám se asi pitomě, ale nemám s tím zkuenosti, brala jsem jenom HA, ale je mi z ní dost patně, tak bych chtěla vyzkouet tělísko, i kdy mi to můj gynekolog vymlouvá...
Díky za odpověď.
Není tady
Zavádí se ambulantně, je to během 10 min hotové, ale je to dost nepříjemné. Ale zavádí se jednou za 5-8 let, take se to dá přeít.
Není tady
Díky. Snad se mi povede ukecat doktora a následně i přeít...
Není tady
U si rodila? Doktoři nechtějí dávat tělísko jetě nerodícím enám.
Není tady
pry je nejake telisko ,co se zavadi jen na pul roku,je to prave pro holkya eny,co jeste nerodily..nevite o tom neco?Potrebovala bych telisko,ktere by se zavadelo tak max.na 1 rok...
Není tady
Me tak to kdyby bylo tak by to byl učiněnej zázrak, ale bohuel si myslím e není nebot by mi o tem určo dr řekl
Není tady
mi o tom rikal pritel,ze pry holka jeho kamose neco takoveho ma,ze to meni jednou za pul roku,jinak o tom pry nic nevi...uz jsem o tom slysela driv,ale vzdy jen tak okrajove...moje mudr.mi o tom taky nic nerekla,ale tak moje mudr.je pekna *****,uz se tesim,az ji v budoucnu vymenim..
Není tady
Me a nemohla bys od té slečny zjistit jak se to jmenuje a tak? to by mě straně zajímalo..
Není tady
Me, ted mě napadá, nejsou to spí ty vaginální krouky s hormonama?
Není tady
to nevím..a co to jsou ty vagin.krouky s hormonama??Jak to funguje?Zavádí to doktor,nebo sama?A na jak dlouho se zavádí?
A jsou i bez hormonu?
Jinak u se na tom pracuje-pověřila jsem přítele,at mi o tom zjistí něco víc,a budu vědět,tak to sem napíu..
Není tady
Ahojky, já jsem se chtěla zeptat jestli někdo máte osobní zkuenost s touto formou antikoncepce. Je mi teprve 18let. Zkuenosti mám u i s hormonální antikoncepcí, vaginálními čípky, kondomy a bohuel i přeruovaným stykem. Mám stálého partnera. S kondomem si oba nějak nerozumíme. A hormony o těch nechci ani slyet. Po 3letech uívání antikoncepce Yadine sem přibrala, trpěla průjmy a tudí jsem ila v neustálé obavě, jeliko se takto účinnost velmi sniuje. Dnes se léčím s hormony u léčitelů, jeliko mi antikoncepce úplně odrovnala můj hormonální cyklus Tělísko se mi zdá jako super nápad...chjo u by ti doktoři mohli taky vymyslet něco co by nám neubliovalo....
Není tady
o tem hormonalnim krouzku je myslim psano na www.nuvaring.sk v čr není k dostání
Není tady
Dobrý den slečny, já nuvaring pouívám a myslím, e to není patné, a ano zavádíte si to sama jednou za 3 týdny! Pri styku si jej muzete vyndat, ale aby se ucinoust nesnizila, tak do 3 hodin vratit zase po styku zpet! Obsahuje hormony bohuzel.. Ale jen male mnozstvi. Proto uvazuji o zavedeni dany - toho kloboucku.. Ten je nehormonalni, ale je pravda, ze to doktori zavadet nechteji, ale opravdu netusim proc..
Není tady