29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli o tom někdo nevíte něco víc nebo nemáte s tímto tělískem vlastní zkušenosti. Moc informací jsem nenasla, prý se může zavést i ženám, co nerodily, což je můj případ, a to až na 7 let. Tělísko je z vzácného kovu nebo s příměsí zinku, jeden typ tělíska z této řady i údajně působí antibakteriálně, takže žádné problémy s kvasinkami a záněty a cena je snad kolem 1500 - 2000, což je levnější než antina. Tak co, víte někdo něco???
Není tady
Osobně mám nehormohální tělísko (už nevím přesný název), taky má příměs zinku a jsem s ním zcela spokojena. Mám ho 2 roky bez jakéhokoliv problému. Tělísko stálo cca 1500,-. zavedení cca 500,- Kč. Má vydržet asi 6-7 let. Předchozí (stejné) tělísko jsem měla asi 8 let a taky bez problémů. Nemůhu mít hormonální antikoncepci ze zdravotních důvodů. Ale zdá se mi,že tělísko je ve všech směrech lepší než pilulky (bez hormonů, bez starosti, jestli jsem nezapomněla, o hodně levnější a spolehlivější)
Není tady
ahoj, děkuju za odpověď, už jsem myslela, že o tom nikdo nic neví, měj se hezky
Není tady
Mám malý dotaz : zavádí se tělísko ambulantně nebo se musí do nemocnice? Ptám se asi pitomě, ale nemám s tím zkušenosti, brala jsem jenom HA, ale je mi z ní dost špatně, tak bych chtěla vyzkoušet tělísko, i když mi to můj gynekolog vymlouvá...
Díky za odpověď.
Není tady
Zavádí se ambulantně, je to během 10 min hotové, ale je to dost nepříjemné. Ale zavádí se jednou za 5-8 let, takže se to dá přežít.
Není tady
Díky. Snad se mi povede ukecat doktora a následně i přežít...
Není tady
Už si rodila? Doktoři nechtějí dávat tělísko ještě nerodícím ženám.
Není tady
pry je nejake telisko ,co se zavadi jen na pul roku,je to prave pro holkya ženy,co jeste nerodily..nevite o tom neco?Potrebovala bych telisko,ktere by se zavadelo tak max.na 1 rok...
Není tady
Me tak to kdyby bylo tak by to byl učiněnej zázrak, ale bohužel si myslím že není nebot by mi o tem určo dr řekl
Není tady
mi o tom rikal pritel,ze pry holka jeho kamose neco takoveho ma,ze to meni jednou za pul roku,jinak o tom pry nic nevi...uz jsem o tom slysela driv,ale vzdy jen tak okrajove...moje mudr.mi o tom taky nic nerekla,ale tak moje mudr.je pekna *****,uz se tesim,az ji v budoucnu vymenim..
Není tady
Me a nemohla bys od té slečny zjistit jak se to jmenuje a tak? to by mě strašně zajímalo..
Není tady
Me, ted mě napadá, nejsou to spíš ty vaginální kroužky s hormonama?
Není tady
to nevím..a co to jsou ty vagin.kroužky s hormonama??Jak to funguje?Zavádí to doktor,nebo sama?A na jak dlouho se zavádí?
A jsou i bez hormonu?
Jinak už se na tom pracuje-pověřila jsem přítele,at mi o tom zjistí něco víc,až budu vědět,tak to sem napíšu..
Není tady
Ahojky, já jsem se chtěla zeptat jestli někdo máte osobní zkušenost s touto formou antikoncepce. Je mi teprve 18let. Zkušenosti mám už i s hormonální antikoncepcí, vaginálními čípky, kondomy a bohužel i přerušovaným stykem. Mám stálého partnera. S kondomem si oba nějak nerozumíme. A hormony o těch nechci ani slyšet. Po 3letech užívání antikoncepce Yadine sem přibrala, trpěla průjmy a tudíž jsem žila v neustálé obavě, jelikož se takto účinnost velmi snižuje. Dnes se léčím s hormony u léčitelů, jelikož mi antikoncepce úplně odrovnala můj hormonální cyklus Tělísko se mi zdá jako super nápad...chjo už by ti doktoři mohli taky vymyslet něco co by nám neubližovalo....
Není tady
o tem hormonalnim krouzku je myslim psano na www.nuvaring.sk v čr není k dostání
Není tady
Dobrý den slečny, já nuvaring používám a myslím, že to není špatné, a ano zavádíte si to sama jednou za 3 týdny! Pri styku si jej muzete vyndat, ale aby se ucinoust nesnizila, tak do 3 hodin vratit zase po styku zpet! Obsahuje hormony bohuzel.. Ale jen male mnozstvi. Proto uvazuji o zavedeni dany - toho kloboucku.. Ten je nehormonalni, ale je pravda, ze to doktori zavadet nechteji, ale opravdu netusim proc..
Není tady