Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 21. 12. 2006 23:31

Helax 99
Host

Hledám HPP Ostravsko

Dobrý večer, snad nevadí, když tady napíše chlap:) Před 4 rokama jsem vystudoval hotelovku, praxe během 4 let je v rámci 19 měsíců ( administrativa, call centra, brigády, Cestovka ). Jinak UP.
Chci se opýtat, zda někdo, některá žena či slečna neporadí? Hledám HPP v Ostravě ( nejlépe ) popř. Opava ( město ), Frýdek Místek ( město ), blízké okolí Ostravy, kde se dá dostat MHD. ŘP B mám, ale auto nemám.
S jazykama je to na štíru. Základy AJ zvládnu, ale nedomluvím se ani nepopíšu. sad
Rád bych našel práci administrativa, Cestovní kanceláře či agentury, rozvozce - dodavatel zboží, operátor call centra.
Inzeráty si dávám, na výběrovky chodím ( mám opačnou zkušenost, většinou tam jsou ženy a ženu vemou ).
Kdybyste o něčem věděli, písněte. Moc díky, nebo měly njaký tip.wink
Rád bych začal bydlet s přítelkyní, ta pracuje, takže si dokážete představit.. Nejsem že mi vadí, že žena vydělává víc či bych se nechal vydržovat, to nikdy.Jsou takoví vykutálenci, ale to není můj styl. Ono je to taky tak, že jsem toho názoru když jsou všude splátky, kredity, apod. Řídím se tím, na co nemám, to si nepořídím. Max. bych takhle uvažoval o hypotéce na byt.
Proto chci práci, kde si vydělám a mohu uvažovat o bydlení. Zatím nejsem schopen ji zabezpečit.

Upravil(a) Helax 99 (21. 12. 2006 23:33)

#2 28. 2. 2007 23:00

LadušL
♥------

Re: Hledám HPP Ostravsko

Dobrý den,naše společnost přijímá lidičky,kteří by vyřizovali objednávky přes internet(z domova),tak třebas by se Vám to hodilo.Kdyby jste chtěl,napište mi na ladalojikova@seznam.cz,nebo volejte na 731128439 papa LadušL.

Helax 99 napsal(a):

Dobrý večer, snad nevadí, když tady napíše chlap:) Před 4 rokama jsem vystudoval hotelovku, praxe během 4 let je v rámci 19 měsíců ( administrativa, call centra, brigády, Cestovka ). Jinak UP.
Chci se opýtat, zda někdo, některá žena či slečna neporadí? Hledám HPP v Ostravě ( nejlépe ) popř. Opava ( město ), Frýdek Místek ( město ), blízké okolí Ostravy, kde se dá dostat MHD. ŘP B mám, ale auto nemám.
S jazykama je to na štíru. Základy AJ zvládnu, ale nedomluvím se ani nepopíšu. sad
Rád bych našel práci administrativa, Cestovní kanceláře či agentury, rozvozce - dodavatel zboží, operátor call centra.
Inzeráty si dávám, na výběrovky chodím ( mám opačnou zkušenost, většinou tam jsou ženy a ženu vemou ).
Kdybyste o něčem věděli, písněte. Moc díky, nebo měly njaký tip.wink
Rád bych začal bydlet s přítelkyní, ta pracuje, takže si dokážete představit.. Nejsem že mi vadí, že žena vydělává víc či bych se nechal vydržovat, to nikdy.Jsou takoví vykutálenci, ale to není můj styl. Ono je to taky tak, že jsem toho názoru když jsou všude splátky, kredity, apod. Řídím se tím, na co nemám, to si nepořídím. Max. bych takhle uvažoval o hypotéce na byt.
Proto chci práci, kde si vydělám a mohu uvažovat o bydlení. Zatím nejsem schopen ji zabezpečit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí