29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, nemáte některá typ na kurzy tancování, bříšní, latin...apod ? Potřebuju se začít nějak "hýbat" hrozně tloustnu
Posilovnu, aerobic..atd. nemám ráda, ale chtěla bych se začít učit někde tancovat. V Praze !! Díky !
Není tady
Ahoj Santalo. Neláká tě salsa? To bych věděla dost kurzů a mohla bych tě i vytáhnout na salsatéky. ) Já tímto stylem taky udržuji kondici. Chodím pravidelně tančit a tím se udržuji. Na cvičení v posilkách není čas ani nálada a tady navíc poznáš nové lidi.
Není tady
ahoj chomáčku
jinak břišní tance jsou uoplně skvělý na záda - tedy poku nejsou nějak rozhašená...já se po břišních tancích vždy cítím výborně-protáhnu si u toho páteř....doporučuji a k tomu ta hudba...
Není tady
Santalo, podívej se na www.bellydance.mysteria.cz
Je to rozcestník a najdeš tam školy orient. tance rozdělené podle měst, jsou tam odkazy na jejich www stránky a najdeš tam i internetové obchůdky, aby si krásně "cinkala".
Není tady
adří ahoooooj, jasně, břišní tance jsou fajn, ale je to o vkusu. TO musí Santy vědět, co se jí líbí více. Mne ta hudba na břišních tancich nic moc neříká a ten pohyb, i když je fakt těžkej, to uznávám, tak se mi nelíbí. Je to vrtětní těla, pro mne. Kdežto tanec je tanec. Říkám svůj názor.
Santalko, kdyby ses chtěla protančit životem, zkus www.salsaonline.cz
Není tady
chomáček napsal(a):
Ahoj Santalo. Neláká tě salsa? To bych věděla dost kurzů a mohla bych tě i vytáhnout na salsatéky. ) Já tímto stylem taky udržuji kondici. Chodím pravidelně tančit a tím se udržuji. Na cvičení v posilkách není čas ani nálada a tady navíc poznáš nové lidi.
Díky !
Chomáčku jsi z Prahy ? Ráda bych šla ! Kdy a kde ?
Není tady
Santala. ..... Jsem z Prahy. A chodím v pátek do Mánesa a soboty jsou v Tropisonu. TO je přímo v Kotvě v posledním patře. Můžem se dohodnout a vemu tě sebou. Ale měla bys projít aspon nějakým kurzem. Kdybys chtěla, dám ti typy. Znám jednoho kubánce, který je známý a učí. Můžeš mít i individ.výuku. A když si seženeš i chlapa, tak to budete mít levnější. NO ozvi se, ráda poradím, doporučím a zajdu s tebou.
Není tady
Oxi........ jo to máš pravdu, ale učí v Brně. A kde je psáno, že když jí učí, že musí být nejlepší?
Není tady
chomáček napsal(a):
Santala. ..... Jsem z Prahy. A chodím v pátek do Mánesa a soboty jsou v Tropisonu. TO je přímo v Kotvě v posledním patře. Můžem se dohodnout a vemu tě sebou. Ale měla bys projít aspon nějakým kurzem. Kdybys chtěla, dám ti typy. Znám jednoho kubánce, který je známý a učí. Můžeš mít i individ.výuku. A když si seženeš i chlapa, tak to budete mít levnější. NO ozvi se, ráda poradím, doporučím a zajdu s tebou.
Pujdu se " kouknout " do Tropisonu - ted jsem to nasla na internetu
Jak se znam, budu mit zase mindrak ze sve postavy,ale uz musim zacit neco delat.
Není tady
a kdy? To půjdeš sama? Z jaké jsi Prahy?
Není tady
chomáček napsal(a):
Oxi........ jo to máš pravdu, ale učí v Brně. A kde je psáno, že když jí učí, že musí být nejlepší?
Kecy kecy, uci aj v Prahe. Napriklad vcera ...
A to ze je najlepsia je istota 1000 nasobku Ved je z Babinetu
Není tady
chomáček napsal(a):
a kdy? To půjdeš sama?
Z jaké jsi Prahy?
Z Prahy 4 .
Asi jo, ja jsem hroznej stydlín a mam komplexy ze sve postavy.
Uz me lakaly kamaradky na aerobic, ale neverim si.
Upravil(a) Santala (21. 12. 2006 13:19)
Není tady
Santala. O.k. tak doufám, že se ti to budu líbit. Salsa je super.
Není tady