21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Holky, nemáte některá typ na kurzy tancování, bříní, latin...apod ? Potřebuju se začít nějak "hýbat" hrozně tloustnu
Posilovnu, aerobic..atd. nemám ráda, ale chtěla bych se začít učit někde tancovat. V Praze !! Díky !
Není tady
Ahoj Santalo. Neláká tě salsa? To bych věděla dost kurzů a mohla bych tě i vytáhnout na salsatéky. ) Já tímto stylem taky udruji kondici. Chodím pravidelně tančit a tím se udruji. Na cvičení v posilkách není čas ani nálada a tady navíc pozná nové lidi.
Není tady
ahoj chomáčku
jinak břiní tance jsou uoplně skvělý na záda - tedy poku nejsou nějak rozhaená...já se po břiních tancích vdy cítím výborně-protáhnu si u toho páteř....doporučuji a k tomu ta hudba...
Není tady
Santalo, podívej se na www.bellydance.mysteria.cz
Je to rozcestník a najde tam koly orient. tance rozdělené podle měst, jsou tam odkazy na jejich www stránky a najde tam i internetové obchůdky, aby si krásně "cinkala".
Není tady
adří ahoooooj, jasně, břiní tance jsou fajn, ale je to o vkusu. TO musí Santy vědět, co se jí líbí více. Mne ta hudba na břiních tancich nic moc neříká a ten pohyb, i kdy je fakt těkej, to uznávám, tak se mi nelíbí. Je to vrtětní těla, pro mne. Kdeto tanec je tanec. Říkám svůj názor.
Santalko, kdyby ses chtěla protančit ivotem, zkus www.salsaonline.cz
Není tady
chomáček napsal(a):
Ahoj Santalo. Neláká tě salsa? To bych věděla dost kurzů a mohla bych tě i vytáhnout na salsatéky. ) Já tímto stylem taky udruji kondici. Chodím pravidelně tančit a tím se udruji. Na cvičení v posilkách není čas ani nálada a tady navíc pozná nové lidi.
Díky !
Chomáčku jsi z Prahy ? Ráda bych la ! Kdy a kde ?
Není tady
Santala. ..... Jsem z Prahy. A chodím v pátek do Mánesa a soboty jsou v Tropisonu. TO je přímo v Kotvě v posledním patře. Můem se dohodnout a vemu tě sebou. Ale měla bys projít aspon nějakým kurzem. Kdybys chtěla, dám ti typy. Znám jednoho kubánce, který je známý a učí. Můe mít i individ.výuku. A kdy si seene i chlapa, tak to budete mít levnějí. NO ozvi se, ráda poradím, doporučím a zajdu s tebou.
Není tady
Oxi........ jo to má pravdu, ale učí v Brně. A kde je psáno, e kdy jí učí, e musí být nejlepí?
Není tady
chomáček napsal(a):
Santala. ..... Jsem z Prahy. A chodím v pátek do Mánesa a soboty jsou v Tropisonu. TO je přímo v Kotvě v posledním patře. Můem se dohodnout a vemu tě sebou. Ale měla bys projít aspon nějakým kurzem. Kdybys chtěla, dám ti typy. Znám jednoho kubánce, který je známý a učí. Můe mít i individ.výuku. A kdy si seene i chlapa, tak to budete mít levnějí. NO ozvi se, ráda poradím, doporučím a zajdu s tebou.
Pujdu se " kouknout " do Tropisonu - ted jsem to nasla na internetu
Jak se znam, budu mit zase mindrak ze sve postavy,ale uz musim zacit neco delat.
Není tady
a kdy? To půjde sama? Z jaké jsi Prahy?
Není tady
chomáček napsal(a):
Oxi........ jo to má pravdu, ale učí v Brně. A kde je psáno, e kdy jí učí, e musí být nejlepí?
Kecy kecy, uci aj v Prahe. Napriklad vcera ...
A to ze je najlepsia je istota 1000 nasobku Ved je z Babinetu
Není tady
chomáček napsal(a):
a kdy? To půjde sama?
Z jaké jsi Prahy?
Z Prahy 4 .
Asi jo, ja jsem hroznej stydlín a mam komplexy ze sve postavy.
Uz me lakaly kamaradky na aerobic, ale neverim si.
Upravil(a) Santala (21. 12. 2006 13:19)
Není tady
Santala. O.k. tak doufám, e se ti to budu líbit. Salsa je super.
Není tady