|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky,moc prosím,poradí mi někdo,co dávat 8 měsíčnímu chlapečkovi k jídlu? doktorka říkala,že máme začít papat i chleba a rohlíky např.se sýrem.poradí mi někdo,jaký druh sýra,či co dalšího ce už může podávat na svačinky prý existuje i baby šunka?) a jestli má někdo i receptíky na obědy pro prcka? moc všem děkuji a hezký večer
Není tady
Nám teda doktorka ani v desátém měsíci chleba a rohlík přímo nedoporučila, ale je fakt, že rohlík Maty začala baštit nedávno a moc jí chutná. Ta šunka je normálně k dostání v uzeninách - jmenuje se šunka pro děti a kdyby Maty mohla jíst jen tu šunku, byla by šťastná. No a jiná jídla... já kupuju hlavně hotová jídla od Sunárku, ale už jsem jí vařila například telecí s bramborem, mrkvičkou, brokolicí a vyvařila jsem tam i kedlubnu a ochutila jsem to stroužkem česneku s petrželkou a potom jsem jí vařila červenou řepu s bramborem a to jí také moc chutnalo. Taky se jí moc líbí, když jí dám stranou uvařené špagety... na ty jsem jí zrovna posledně dávala jako omáčku tu červenou řepu
Není tady
chleba nam doporucili taky, rohliky az ted, ale davala jsem ji je obcas, syry pry nedavat, ale zato se to muze namazat normalnim maslem, ne margarinem
do sunky bych moc nesla
Není tady
rohlíky, chleba, namazat: lučina, žervé, máslo.. Baby šunka, když na ní natrefím, tak ji koupím.
Není tady
Tak přemýšlím, kdybych dala Mišce chleba třeba s máslem, jak by to jedla.... Ještě nemá ani jeden zub a když jí dam sušenku od sunarky, tak to na chvilku žužlá, pak jí to spadne a to je pak vřískot. Už ji nedonutím jí to chytnout a tak se vzteká, že jsem jí něco vzala......
Upravil(a) Žaneta (19. 12. 2006 9:51)
Není tady
Žaneta napsal(a):
Tak přemýšlím, kdybych dala Mišce chleba třeba s máslem, jak by to jedla.... Ještě nemá ani jeden zub a když jí dam sušenku od sunarky, tak to na chvilku žužlá, pak jí to spadne a to je pak vřískot. Už ji nedonutím jí to chytnout a tak se vzteká, že jsem jí něco vzala......
chleba namazaný třeba máslem, nakrájet na kostičky, dám to na pultík a Nela se krmí sama...
Není tady
Už jsem to nabízela jinde, kdo má zájem pošlu tabulku vhodných potravin. Napiště mi na jan-jana@volny.cz a já vám to pošlu.
Jinak nějaké receptíky byly na www.kojeneckavyziva.cz
Není tady
A tady jsou jídelníčky ke stažení od Hami
http://www.hami.nutricia.cz/jidelnicky.php
Není tady
A tady je v levém sloupečku také jídelníček ke stažení
http://www.hero.cz/SUNAR/produktove-portfolio/24/
Není tady