Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 12. 2006 16:07

Mamuša
♥------
Místo: Vysočina

Avon

Ahoj,milé kolegyně-Avonky,jste spokojené z dodáváním zboží,zvláště teď v předvánočním období?Ale to jsem asi píchla do vosího hnízda,co?Jak uklidňujete zákaznice a jak jim zdůvodníte nedodané zboží?Nepřipadá vám,že je to rok co rok stejné?
Možná se trošku uklidním,když zjistím,že v tom nejsem sama.

Není tady

#2 19. 12. 2006 8:56

bylinkax
♥♥♥----

Re: Avon

Mamuško, ja objednavam vzdy prvni termin a i ted mi prislo vse krom vyrobku z internetove nabidky. To uz bohuzel nebylo...
Minuly rok jsem jeste von lady nebyla a Vanoce byly katastrofalni. Slibovali nam do 22. prosince, ze nam to poslou.Poslali, ale pouze zlomek objednaneho. Tak jsme museli do drogerie, kde se po vanocnich baliccich slehla zem. Jak jinak 2 dny pred Vanoci.....

Letos jsem prekvapena, prislo opravdu vse. Takze jsem nemusela nikomu vysvetlovat co a jak se stalo, ze to mozna jeste dodaji. Sama nikdy nevis...

tot moje zkusenost:)

Není tady

#3 20. 12. 2006 14:36

Pajulka
♥♥-----

Ahoj, minulý rok mi zboží přišlo až po vánocích, někdy kolem silvestra, takže zákaznice byly pěkně naštvané, protože s tím počítaly, ale tento rok mi zboží přišlo včas, objednávám už ze zásady raději na první termín. Jinak mě avon poslední dobou naštval s toaletníma vodama, pokaždé, když jsem nějakou objednávala, tak mi ji dodali až na třetí kampaň a co sem měla říkat zákaznicím? Jinak mi jejich servis přijde čím dál horší, jsem al terpv přes rok, ale dřív, když něco nedodali v další kampani, poslali mi nějaký vzorek, prostě něco za omluvu, ale teď nic a ani omluva!
A co se týče ulidňování zákaznic, naštěstí jsou většina tolerantní, ale těm ostatním se omluvím a přidám jim ke zboží třeba třeba vzorek vůně nebo něco takového.

Není tady

#4 20. 12. 2006 14:46

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

letost mi přišlo vše...objednala jsem asi včas...reta
dělám i oriflame a to byla ovšem KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chybělo na skladě snad 80 položek:-((((((((

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#5 20. 12. 2006 14:57

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Ahoj holky, Avon-lady sice nejsem, ale mám kolegyni, od které si objednávám a letos mi nepřišly rukavičky k parafínovému krému na ruce a vůně Wink. Protože jsem to chtěla jako dárek pro kámošku, tak vyrážím do města něco dokoupit :-(  Jsem chápající zákaznice a kolegyni nic nevyčítám, nabídla mi i vrácení peněz za ten krém. Vždyť my přeci víme, že Avonky za zpackané dodávky nemůžou smile

Upravil(a) Renča1 (20. 12. 2006 15:18)

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#6 20. 12. 2006 15:19

Pajulka
♥♥-----

smile mě taky ty rukavice nepřišly k parafínovému krému!
jinak taky dělám i oriflame, ale tam mi vždy přišlo všechno

Není tady

#7 21. 12. 2006 8:21

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jé teda Pajulko...to tedy mrknám na drát že ti v oriflame vždy přišlo všechno...

rukavice od Avonu k paraf.krému zase přišli mě....tak se v tom vyznejte smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#8 21. 12. 2006 21:06

Pajulka
♥♥-----

ahoj, tak jsem to teda pěkně včera zakřikla! dneska jsem si byla vyzvednout oriflame a z 6 věcí přišla jedna! to se mi stalo poprvý...nojo, na každýho i v oriflame jednou dojde smile i když zrovna tuhle kosmetiku nemusím...

Není tady

#9 24. 12. 2006 16:33

Zaba4
♥♥♥----
Místo: Pardubická kraj

Ségra dělá Oriflame tak jsme objednali Vánoce, no pár věcí mi nepřišlo, takže jsem ještě v pátek nakupovala, ono když si objednáte víc různých věcí a pal u toho chcete udělat balíček, no naštvali mě, ale ustála jsem to:)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí