|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den, vím, že asi budu otravná, ale nás zde nezajímají žádné reklamy, my si tady chceme řešit své problémy.
Zbytečně to zdržuje od čtení nových námětů a rolování kurzorem dole.
Nejde je dát na konec stránky? Zabírají akorát tak místo. Mne osobne to tedy hodně votrávilo.
Není tady
Kamilie asi je jasné, že zadarmo to tady nechodí...... že se to nějak financovat musí, abychom si tady mohli radit. Určitě si na to zvykneme 
Není tady

Ano, je to přesně tak, jak píše Misha, opravdu to celé zadarmo není, už jen provoz serveru stojí celkem slušné peníze, pak taky nějaká ta údržba, sem tam nějaký ten dárek atd... Když se podíváš na libovolný zpravodajský server, tak je tam reklam, jak vyšitých, někde i se zvukem, takže to dost ruší... Taky si myslím, že tohle se dá přežít.. Je to vlastně "daň" za to, že to my uživatelé máme zadara.. 

Není tady
:-)))
možná by se tam nahoru vešly i 4 vedle sebe.....jestliže to takto pomáhá dobré věci, a to chod babinetu bezesporu je....
Není tady
Reklama je pro financování serveru nezbytná, čím výš, tím lépe. Dole by ten význam ztratila.
Jinými slovy, s reklamou na Babinetu jsem smířená.
Upravil(a) maggie (19. 12. 2006 21:48)
Není tady
Já se v tom sice moc nevyznám, ale myslím,že to lze v nastavení vlastního počítače nějak změnit,aby se reklamy (většina) nezobrazovaly. Já například při zobrazení Babinetu žádné reklamy nevidím 
Není tady
Já vím, že sponzor hradí provoz. Jen jsem špitla. Tak alespoň Vás prosim, aby tady nebyly blikající reklamy nebo utíkající reklamy, které zakrývají text. Adamíra má asi nastaveno potlačení banneru, ne?
Není tady
Adamíro,
protože tvůj počítač na to prostě nestačí!!!!!!!( myslím na ty reklamy, chichi)
Není tady
Kamilie,
utíkající reklamu nech prostě utéct a více se o ni nestarej!!!
Ne, fakt, berte to jako něco za něco, hlavně ať to tu funguje, nakonec třeba i pro někoho nějaká ta reklamka bude zajímavá a najede na ní( to znám z vl.zk.)
Není tady
Kamilie, nejvíce vadí reklama těm, kteří za ní musí platit. Bez reklamy dnes firma nemá šanci, nebo jen přežívá. Já u mé malé firmičky platím ročně cca 40 kapříků. A mohu říci, že bych tyto peníze dovedl utratit za podstatně příjemější věci. Reklama je nutné zlo.
Není tady
Můj počítač je taky asi blbec, nebo sobec a žádné reklamy nevidím. Lidi za ně zaplatí peníze a já z toho pak nic nemám. To jsou horší ty reklamy půjčte si, nemusíte o vánocích nic platit, myslela jsem původně, že se bavíte o tom.
Není tady
Já žádné reklamy také nevidím a počítač mám nově sestavený se vší vymožeností,takže to asi nebude tak jak píše Michaela.43
Není tady