29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to ti povím, dosti nebezpečný koníček tak jezdi opatrně, ať máš všechny prstíčky na rukou celé,aby jsi je mohla využít při bowllingu
Není tady
neboj,já si prstíky ohlídám,ale stejně jsem zvědavá jak mě to chcete naučit
Je to tak normál,jsou podstatně nebezpečnější koníčky..třeba chov jedovatých pavouků
Já se dneska loučim,vrátil se mi miláček,tak se mu budu věnovat.Pa a krásný večer
Není tady
Naučit se dá všechno Verčo, já jsem expert na učení, to budeš koukat. Pár panáků a jak nám to půjde
Užij si večer a zase někdy papapapapapapapapapapa
Není tady
Ahojda
Není tady
Ahoj děvčata,
tak co, jak se připravujete na Vánoce? Já už mám od zítra dovolenou,takže jsem docela v klidu. Dodělám cukrovíčko, dobalím dárečky a pak se vrhnu na sledování pohádek......to je totiž moje oblíbená činnost
Není tady
Ahojky
kam jste se to obě ztratili??? My dnes byli dokoupit dárky a prdím na to.Ještě dodělám co mám /cukroví,dárky,poklidit,zamordovat zvířata aby vydrželo poklizení../ a taky se budu věnovat té překrásné činnosti jako je koukání na pohádky.Ale ono mi do toho jako pokaždé něco vleze,takže z pohádek budu mít ...
Není tady
já nejsem ztracená,jen hodně pracovně vytížená Ale teď už je tomu konec a do 1.1.2007 nepracuji!!!!!!! Krásný to pocit
Zato Andy se nějak dlouho neozvala,asi ty vánoce prožívá víc než mi dvě
Nejvíce se ale budu bavit u těch pohádek, manžel to nemá rád a tak se bude ksichtit pokaždé,když něco pustím.....ale to mě to nerozhodí, spíše pobaví
Není tady
Ahoj holky, moc se omlouvám,že jsem se dlouho neukázala,ale.......v posledních pár měsících jsem byla pořád v práci a teď jsem měla 5 dní volno,tak jsem doháněla úplně všechno.Samozřejmě bych potřebovala více času,jenže v práci jsem nepostradatelná :-)
Takže zítra hupky dupky ráno vstávat a mazat. Ale 24. a 25. mám volno :-)
Není tady
Už jsme chtěli vyhlásit pátrání Andy
Holky nenechte si ujít pohádku Anděl Páně.....strašně se mi líbila a dosti jsem se zasmála, takže jestli neznáte, tak koukejte
Není tady
Panejo,Andy žije
Tak to sis tu dovču koukám náležitě užila a to je dobře!!!
A další dovča,to bede pohodička...
Já jí mam nedobrovolně od ledna /to jsem nastopila do marodnýho/ až do dnes,ale do práce bych šla táááák ráda,jen kdybych teď nějakou našla
Já tu pohádku neviděla a taky se na ní těšim a na jiné taky,sednu na gauč,obejmu kocoura a budeme odpočívat.. jo,už se těšim
Není tady
Vidíš Verčo a každý druhý by ti záviděl,že jsi tak dlouho doma.....třeba JÁ
Ale zase na druhou stranu by mi také chyběl kontakt z venčí, takže ti držím palečky,aby jsi se dostala co nejdříve mezi lidi.
Hele, potom budu chtít reference na tu pohádku, jestli máte stejný vkus jako já. Také se těším na S čerty nejsou žerty, My Fair Lady, Pyšná princezna....no vlastně na všechny pohádky. Jo a myslím,že tento rok dávají nějakou novou,ale nemohu si vzpomenout,jak se jmenuje......
Není tady
Mám taky ještě v lednu dovču.Ještě z tohoto roku 9 dní.No a to je příklad jak moc jsem pracovitá :-)
Jo Simi, tu pohádku Anděl Páně jsem si připsala do pomyslného seznámku a určo se na ni podívám. Pak ti řeknu jak se líbila. A S čerty nejsou žerty juchůůů
Jinak Verčo,taky bych potřebovala pořádný oddech,ale asi bych to déle jak 2 měsíce nevydržela.....
zatím papa jdu umýt koupelnu :-)
Není tady
Já viděla všechny pohádky..až na Anděla Páně,ale stejně ráda juknu na všechny
No ono být deset měsíců na neschopence a pak muset dát výpověď protože přestanou platit..nic moc
Není tady
Jsem ráda holky, že dáte na moji radu doufám,že mě pak třeba neukamenujete,ale fakt je to pěkné.....
Jo Verčo, copak ti vlastně je? Jestli nám to tedy můžeš říci. Doufám,že to není nic až tak vážného - já mám třeba dosti nemocná záda a marodím s nimi pořád,ale takto dlouhodobě......
Není tady
No já mám jenom M.Crohna a trochu víc nemocný pohybový aparát..jinak pohodička
Jak se vám to daří se vždy takle vyloupnout najednou???
Není tady
Co to pro tebe znamená, Verčo? Máš nějaká omezení?
My se vždycky se Simčou domluvíme, viď?:-)
Není tady
Simčo, co takhle mimi? četla jsem o Verče,že si ho moc přeji.Co ty?
Není tady
No to koukám že se vždycky nějak domluvíte..chcete mě vůbec???
No musím držet dietu a mám téměř všechno zákázaný..ale jsem takový ten poctivý pacient..moc to nedodržuji a dokud mi něco neodpadá,k MUDrům nechodím.
Není tady
To není pravda Verunko, to víš,že tě chceme
Co se týká mimi tak zatím to nějak nejde. Nikdo nemůže přijít na to proč,ale asi to vypadá,že je má manžel líné Také je druhá varianta,že jsem na jeho sperma alergická..... no už se o to snažíme 5 let a nic,ale já neháži flintu do žita a bojuji !!!
To samé určitě děláš ty, viď Verčo. Je to asi dosti těžké, pořád něco dodržovat a omezovat se,ale nezapomeň,že zdraví máš jen jedno,tak zase ty doktůrky moc nezanedbávej !!
Není tady
No Verunko, takové řeči,fuj. To víš,že tě mezi sebe chceme!
Teda Simčo,to já už bych byla na mrtvici. A co by následovalo,kdybys byla na to sperma opravdu alergická? 5let to tě obdivuji.
Verčo,jak pokud ti něco neopadá?
Není tady
Holky budete mi dělat zítra v práci společnost?Budu tam celý den. Že se alespoň na chvilinku přihlásíte..?
Není tady
A to vás ještě nehonili po žádných testech které by to řekly s určitostí?To já bych mu šlapala po krku,ale jenom po této stránce,jinak od MUDrů daleko.
Mně to zas až takové problémy nedělá něco dodržovat,když je mi špatně tak nejim,nejhorší jsou bolesti,ale s tím se dá docela dobře naučit žít..a když už je to moc,skončím v Amb. bolesti,tam se mnou vždy něco vymyslí
Není tady
Naštěstí mám svoji práci,tak sem se do toho tak moc neponořila,ale je pravda,že už je to dosti dlouhá doba a musím se do toho pořádně opřít. Když budu,tak nevím, zkusíme umělé oplodnění.....
Já tě určitě přijdu podpořit Andy,ale mám už doma manžela,tak nevím, kdy mě k PC pustí Ale neboj,aspoň na chvilku přijdu!!!!!
Není tady