29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děkuju,jste ke mně tak hodný
No,to on je pěkný zvíře
,neměnila bych ho za nic na světě..
Já se vdávat nechci..a navíc ještě není rozvedený
No a já na vás na tom bowlingu budu koukat a hroooooozně vám fandit
Není tady
důležité je,že tě to baví. Já mám taky práci náročnou na psychiku.Někdy bych vraždila jak dokážou být lidi hloupí(to je slabé slovo)
Není tady
verčo,jak koukat...žádný takový.Pěkně hupky dupky hodit koulí
Není tady
No Verčo, to je samozřejmost. Jsi zakladatelka tohoto Teplického fóra !!!!!! A né že budeš fandit, ty budeš HRÁT. Četla jsi moji otázku ohledně jedné kamarádky ze Mstišova?
Není tady
jejda,tak to už jste byli manželé,jen bez prstýnků. Jakto, že jste se vzali až po takové době?
No doufám,že to Marťas taky nebude chtít takhle protahovat.
Není tady
Ono to bylo trochu složitější. Moje matka nám pořád otravovala život (zatím nechci rozebírat) a tím se stalo,že jsme se před rokem odloučili (viz příběh se ženatým mužem). Ale můj muž mě natolik miloval,že o mě bojoval a nakonec vyhrál no a tak jsme to konečně ztvrdili svatbou. Možná to bylo i trochu tak naschvál, že to tak dlouho trvalo. Znáš to, čím víc do člověka hučíš tím víc to neudělá (naše rodiny a přátelé byly k nezastavení...)
Není tady
Já nějak nestíham,ještě si píšu s tetou přes ICQ.. Já ji znám jen od vidění,já se svým koníkem jezdím sólo.Tak to ta svatba vůbec nebyla tady u nás,že jo ?Já dělala na pokladně a předtím v trafice,to mě bavilo..ale zdraví mi moc nepřeje
A to jako že se ten bowling budu muset naučit???Neblázněte!!!
Není tady
jak to,že teta ještě nespí? Už je tolik hodin.....teda pěkně čilá tetička Svatba byla báječná, až se setkáme,tak vezmu fotky. Jsem tam focena i na koni (nezapomenutelný zážitek !!!! )
Samozřejmě že tě to naučíme a žádné diskuze slečno, to na nás neplatí, viď Andy
Není tady
Jo jednoho takového prudiče má můj milý taky v rodině.To je děs,zabít je málo. Horšího člověka jsem ještě nepoznala.Ale to by bylo na dlouhé vyprávění. Celý den by mi na to nestačil. Pořád něco řeší,protože má houby co na práci.
Jinak Verčo,já jsem pracovala v Dubských lázních to máš taky kousek
Není tady
Simi, to muselo být hezký.....úplně mi mrazí,když si představím tu fotku na koni jééééé
a k tomu učení... Simča učitelka a my s Verčou žákyně. Sice mě to baví,ale levá jsem jak šavle.
Není tady
Tak to se těším Teta je super čilá,vždyť je to ještě mladice
Tak to se budu modlit aby mi přitom učení něco neodpadlo
Jináč koukám že problémy různého druhu se nás drží všech
,pryč s nima
Není tady
zmuchlat a hodit do koše.....kdyby to tak šlo děvčata, bylo by to bááááječné.
Ač se mi tu svámi pěkně povídá, budu muset končit a jít spát, ať zítra nejsem nevrlá na své prodejce
Přeji Vám krásný zbytek dne a zase někdy ahojky na našem fórum
Není tady
Jinak já už se také loučím. Jdu si čísti zaručené rady v časopisech
papa holky a brzy se těším zase napísanou
Není tady
Já teď v lednu na měsíc do Terezinek nastupuji..jako pacient..ale hlavu tam prý neléčí Tak to jsem zvědavá jak mě to naučíte,protože "levá jak šavle" je pro mě slabý výraz
Není tady
Dobrou holky a hezký pracovní den
Není tady
Tak já se tam za tebe přimluvim,ať se o tebe hezky starají. papa
Není tady
Dobré ráno děvčata,
jen jsem vám chtěla popřát pěkné vykročení do posledního týdne před Vánočním Hodem
Není tady
Ahoj holky,doufám že máte báááááááječné pondělí..já jdu vyčistit a osedlat svého oře a na chvilku se provětrat.Tak zatím papa
Není tady
Kuk děvčata,
tak pondělí nám pomalu končí. Začíná odpočet do vánoc........ještě 6 DNŮ
Veru, není dost už zima na takové projížďky na koni? A vůbec, já mám z koně respekt.......jednou mě shodil a už NIKDY VÍCE
Není tady
Na koni se jezdí celoročně,zima nezima.. Ale je to šílené,občas mám pocit že jsem tak zmrzlá,že kdyby do mě cvrnkli,tak se rozpadnu Já mám taky z koní respekt,ale nebojím se.A i já padam,teda padala jsem,ale občas se mě pořád snaží sundat potvora,to pak mam co dělat aby nebyl leteckej den
Není tady