|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

No přece tady Simčo 
Jak se cítíš?Co mimísek?Doufám že teď už bude jen dobře 

Není tady
promiň,že jsem tu nevydržela čekat,ale pořád mi není dobře. Celý den mám žaludek na vodě,takže jsem dosti nevrlá
Snad se nám to podaří jindy se tu setkat, přeji ti dobrou noc 
Není tady

Simčo,to je v pořádku,hlavně aby tě už přešli ty nevolnosti a mohla sis to jen užívat 
To aby jste byli s mimískem v pořádku je důležitější 
Krásný den přeji 

Není tady
ahoj Verčo,
bohužel ještě nepřešly a je to ještě horší, nějak se to stupňuje,ale snažím se to co nejlépe zvládnout. Děkuji za tvoji podporu, moc si ji vážím
Andy se ti neozvala?
Není tady

Ahoj Simčo,
a to ti na to něco nedali?Moje kamarádka měla podobné obtíže a jí na to něco předepsali.Ono to prý trvá až celý první trimestr (tedy co mám vyčtené),ale pak by mělo být vše v pořádku.Tak ať je brzy dobře 
Mě skolila nějaká viróza,včera jsem se domluvila s holkama na psaní přes ICQ a nakonec jsem chrněla protože mi nebylo dobře 
Andy se mi neozvala,snad už je v pohodě a je to jen tou absencí monitoru nebo nedostatkem času 
Tak se s
moc opatrujte 

Není tady
Ahoj Very,
už je to trochu lepší, koupila jsem si nějaká lízátka proti nevolnosti. Spíše je mi hůře na duši......na valentýna jsem nechala utratit našeho pejska
je mi fakt hodně mizerně,ale nejhorší na tom je,že mě od té doby pobolívá v podbříšku, tak jsem se docela polekala. Snad se to brzy uklidní.
s Andy ti nevím, už je to opravdu hodně dlouho,co tu nebyla.....snad to opravdu bude jen tím časem nebo monitorem....čert ví
přeji ti pěkný den 
Není tady

AHOJ SIMI,
tak to s tím pejskem mě moc mrzí,to je vždy hrozné
ale zase bude líp a hlavně musí kvůli miminku
To máš pro radost 
S Andy fakt nevím... 

Není tady
Ahooooooooj holky, jé vy sem vůbec nechodíte.Moje nepřítomnost byla jen tím monitorem. Jinak už jsem se trochu vzpamatovala,ale pořád mám šrám na srdíčku.Ten asi jen tak nezmizí. Tak brzo napište papa zlatíčka.
Není tady
ahoj, ahoj, ahoj holky
omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyla,ale moje těhu mi to moc nedovolovalo. Můj den byl mezi gaučem a záchodem.... Ale už 2 dny je mi lépe, tak tajně doufám,že už to mám za sebou a těhu si začnu užívat.
Jen mám pořád hořko v puse a tak si pořádně nic nevychutnám
Andy jsem ráda,že už jsi zase OK, pořád platí náš návrh o rozebrání tvého problému a tak úlevě tvému srdíčku.
Není tady
Teda Simi,to tě lituji. Tak snad už to bude v pořádku a ty budeš šťastná a dobře se cítící nastavající maminka :-)
Jinak k mému problému.....příteli jsem v mobilu našla sms od milenky nebo občasné milenky, táhl to s ní okolo 2 měsíců a prý byla jen na sex.Důvod stereotyp. Ještě jsem zjistila,že když jsem byla před 2 lety na dovolené v Turecku,tak se s ní seznámil a v tu dobu to začalo.Stýkali se opět kolem měsíce a pak to utnul(špatné svědomí) no a v listopadu mu psala k svátku a jestli by se nemohli vidět a on souhlasil.......co na to říkáte?
Není tady
Dexpre napsal(a):
ahoj, ahoj, ahoj holky
omlouvám se,že jsem tu dlouho nebyla,ale moje těhu mi to moc nedovolovalo. Můj den byl mezi gaučem a záchodem.... Ale už 2 dny je mi lépe, tak tajně doufám,že už to mám za sebou a těhu si začnu užívat.Jen mám pořád hořko v puse a tak si pořádně nic nevychutnám
Andy jsem ráda,že už jsi zase OK, pořád platí náš návrh o rozebrání tvého problému a tak úlevě tvému srdíčku.
Ahoj Dex,
ty už končíš třetí měsíc, to to ale letí......doufám,že se k tobě už brzy přidáme. To je moc dobře,že už je ti líp....a co mimís,kolik měří ? A co je jinak nového?
Není tady
Andrejička napsal(a):
Teda Simi,to tě lituji. Tak snad už to bude v pořádku a ty budeš šťastná a dobře se cítící nastavající maminka :-)
Jinak k mému problému.....příteli jsem v mobilu našla sms od milenky nebo občasné milenky, táhl to s ní okolo 2 měsíců a prý byla jen na sex.Důvod stereotyp. Ještě jsem zjistila,že když jsem byla před 2 lety na dovolené v Turecku,tak se s ní seznámil a v tu dobu to začalo.Stýkali se opět kolem měsíce a pak to utnul(špatné svědomí) no a v listopadu mu psala k svátku a jestli by se nemohli vidět a on souhlasil.......co na to říkáte?
Andrej to je síla,
A co ty, jak jsi to ustála....odpustila jsi mu?
Na to snad ani nejde nic říct, kdo to nezažije, nepochopí. 
Vy jste se myslím chtěli brát,né? A co teď?
Není tady

Ahoj...
Andrej,k tomu snad ani nejde nic říct.Jestli s tebou měl stereotyp jak říkal,má pusu a měl něco říct,nemusel to řešit takle.Ale bohužel je to jen chlap a ty to vidí jinakl než my...ale nedej bože kdyby se to stalo tobě a on byl ten podvedený... Hlavu vzůru,na 100% už teď ví jak moc tě miluje a už se mu to určo nestane,to by byl fakt vůůůl!!!
Simi,to to letí!!!!Teď už bude určitě dobře to těhu si začneš užívat na 100%
Co manža,pořád se o tebe tak stará?

Není tady
Ahoj Nadi, jsem ráda,že jsi se přišla na nás podívat. Věřím,že bude dobře,ale nechci to zakřiknout. Dneska je mi třeba dosti bídně. Někdy mám pocit,že reaguji na počasí..... Snad mi to nezůstane
Ahoj Andy, musím se přidat k Verče....jen doufám,že jsi mu to snadno neodpustila a nechala si ho v tom trochu vymáchat. Jde o to,že když žena muži rychle odpustí,tak má pocit,že mu to prodje i příště. Měla by jsi mu dát najevo,že tě opravdu může snadno ztratit. A jestli si to neuvědomí,tak si tvoji lásku nezaslouží....Ale já věřím,že tě miluje a tohle bylo jeho poslední fiasko, které zkusil !!!
Ahoj Very, manža je pořád úžasný, až tomu nemohu uvěřit. Hlavně je báječný v tom,že uklízí hlavně kuchyni. Já totiž nemohu ty pachy nějak ztrávit..... no co vám mám povídat, těhotná ženská a její neduhy 
Andy, Very a Nadi, pořád máte u nás těhu rezervačku,tak ji koukejte rychle naplnit 
Není tady
Andrej
Podle mého názoru (byď jsem jen chlap) je těžké poradit jak se stím vypořádat.Jestli podvede chlap nebo ženská pořád je to ztráta důvěry a trvá hodně dlouho jí získat zpět.Záleží jen na tobě jestli mu tu důvěru dáš,ale v tobě někde to pořád bude že tam někde něco bylo.Nehledě výmluva stereotyp je dost ubohá.
Dámy omlouvám se za vpadnutí do vaší debaty 
Není tady
Ahojky, no jsem s ním,nějak jsem to ustála,ale pořádně jsem mu to dala sežrat.Každopádně důvěra teď není žádná a teď mi přijde,že mě to snad nikdy nepřejde. Neni den,abych si na to nevzpomnela. Jsem pořád hádavá a nepříjemná. No hrůza.
Není tady
Andrejičko
Zaručenej recept na vypořádání s nevěrou asi nenajdeš.Já ho taky nenašel,ale našel jsem si přítelkyni a jsem štastný že jí mám.Ono stratit k někomu důvěru a potom zjišťovat že ten člověk (i přez všechno úsilí dát vše do pořádku) stále lže tak si nezaslouží nic jinýho než kopanec do pr....
Ale i to špatný je k něčemu dobrý.
Upravil(a) Lony (6. 3. 2007 5:17)
Není tady

Simi,ty ses nám nějak vytratila,proč????Nevidím tě ani v podzimňátkách 
Andy a ty si zase zmizela kam??? 
Holky,to se přece nedělá 
Tak nejpozději v týdnu o sobě dáte vědět,jooo??? 

Není tady
omlovám se holky, už vás tu nenechám samotné.
Andy, pokud miluješ tak tu důvěru zase najdeš. Ale musí to být ta opravdová láska, hluboká. Vím to z vlastní zkušenosti. Ale já jsem byla ten rebel a manža se zachoval báječně a teď se máme ještě lépe než před tím (je to asi 2 roky) a tak jsme to stvrdili tím mimískem 
Není tady

Andy,kampak si nám zase zmizela???
Honem napravit a napsat něco povzbudivého o sobě 

Není tady
Ahoj holky, moc se omlouvám,ale poslední dobou na PC nemám čas. V práci nám to blokli,takže ani tam se sem nemůžu juknout a doma je na PC Martin nebo ho vubec nezapínám a dělám něco jiného.
Jinak se mám dobře až na to,že mě občas přepadnou depresivní myšlenky,když někdo začně rozebírat nevěru. Občas jsem na prášky,ale doufám,že to časem přejde.
A co vy?
Simí,co miminko?Dává pořád zabrat?
Verunko a ty a tvoje rodinka?
Máte se dobře?
Tak papa a zase někdy.
Není tady

Ahoj Andy,to je dobře že jsi na tom líp a tamto jednou přejde úplně,uvidíš.Koukala jsem na tvůj problémek se sladkostma.Mě když to jednou za čas chytlo,stačila mi na to kostka cukru,ale taky dokážu "sežrat" čokoládu na posezení 
My se máme doma tak nějak fajn,všichni jsou hodní a snaživý,tak si nestěžuji.Simi se má doufám taky dobře a miminko spokojeně roste.
Brzy zas napiš,zatím pa pa

Není tady
ahoj holky,
jen jsem vám chtěla ríci, že jsme s mimískem v pořádku a zatím nám nic nechybí. Už sem tak moc nechodím, protože je krásně a já se snažím svůj volný čas využít jinak než u PC. Tak se na mě nezlobte, ale občas sem opravdu zajdu juknout 
Není tady
ahojky, tak to je dobře, Simi, že jste v pořádku. Já jsem teď také pořád venku, takže k PC sednu jen minimálně. Každopádně také občas juknu PAPA
Není tady